Haydi Yine Yeniden...

Slm arkadaşlar yeni oturdum çocukları dışarıda gezdiriyorduk eşimin arkadaşına uğradık derken zaman geçti iyi dualarınız için teşekkür ederim trafik kazasında kaybettim ailemi. Pek bu ruh halimden kimseye bahsetmem ama Size kendimi yakın hissediyorum bu yakınlığınız için kendimi nasipli sayıyorum
mekanları cennet olsun sana ve ailene rabbim uzun ömürler versin
cidden bizim kızlar aileden gibi değil mi seviyorum kızlar hepiniziiiii:KK200:
akrabadan komşudan daha samimi haset yok laf sokma pis bakış yok ya bizde ondan bu kadar rahatız her şeyimizi paylaşıyoruz o yüzden desteğiz birbirimize ve hepimiz istediğimiz beden de olucaz yakın zamanda yine de gelip burada muhabbet edeceğiz halimi hatırımızı sorup dertleşeceğiz gerçek kardeşler gibi:KK19:

Ben eşim işe giderken hergün vedalaşıyorum kaza günü işe geç kaldığım için annemle ve babamla vedalaşmadan ayrılmıştım kaç yıl oldu hala içime derttir bi daha keşke dememek için daha dikkatli davranıyorum gidipte dönmemek gelipte görmemek var Rabbim hepimizin ölenlerimize rahmet etsin mekanları cennet olsun

Ben eşim işe giderken hergün vedalaşıyorum kaza günü işe geç kaldığım için annemle ve babamla vedalaşmadan ayrılmıştım kaç yıl oldu hala içime derttir bi daha keşke dememek için daha dikkatli davranıyorum gidipte dönmemek gelipte görmemek var Rabbim hepimizin ölenlerimize rahmet etsin mekanları cennet olsun
amin
o yüzden hayat bizim planlarımıza göre geçmez bizi beklemez yapmak istediklerimizi ertelememek lazım bu her şey için geçerli

Amin bende her vakit namazda dua ederim yaşarlarken pek fırsat bulamadık evlat olmak için ama inşallah Rabbim dualarımız kabul eder

"Ademoğlu ölünce amel defteri kapanır. Ancak üç kişinin amel defteri kapanmaz:

1- Geride sadaka-i cariye (devamlı kazandıran bir eser, köprü, cami gibi hayır) bırakanın,

2- Hayırlı bir evlat(ruhu için dua edip hayır hasenatyapan bir evlat) bırakanın,

3- Geride faydalanılacak bir ilim bırakan kimselerin amel defteri kapanmaz."

Rabbim şifa versin bende çamaşır ütü işleriyle uğraştım banyo tuvalet temizliği tamamlandı halıları yıkayarak yerim yok o yüzden yıkamaya verdim camlarda silindi yarında kapılar dolaplar temizlenecek

Iyi geceler herkese...
ancak yataga uzandigimda elime geciyor telefon son gunlerde.aksam misafirlerim vardi yaklasik 1 saat once kalktilar.sohbet muhabbet saatin farkina varmamis hic birimiz.
Bu aksam doktor kontrolune gittim.cok az bir hucre kalmis iltihapli.hapi gunde 1 e ,1 hafta sonra gunde yarima dusurdu.sonra yine kontrol.kortizonu yavas yavas birakmak gerekiyormus.tuz konusunda biraz daha toleransli olabilirsiniz artik dedi.tamamen tuzsuz degilde olabildigince az tuzlu yiyebilirmisim.en azindan bayramda rahatim diyebilirim.buna da sukur.gozum iyilesiyor ya ne tuz umrumda ne baska bir yiyecek.Rabbim kimseyi sagligindan etmesin...

Kilimleri yikadim cok sukur ama ogleden sonra yagmur yagdi galiba su hasta etti beni donuyorum cok usuyorum bogazimda agriyo bayrama hasta girecem gibi :KK43: utu kaldi artik yarin yapcam :KK43:
Canim yaa kiyamam.ilac falan al bari toparlarsin bayrama kadar.hasta hasta girmezsin insallah bayrama.dikkat et nolur.temizlik derken sen hasta olacaksin.yorma kendini artik

Sabah ve oglenim fix gibi kac gundur.aksam yemeginde yarim kase tarhana corbasi 1 kase kadar tavada balik ve tuzsuz salata ile etimek yedim.

ben yatiyorum kizlar.yarin son is gunum.sonra arefe kosusturmacasi ve nasipse bayram telasi.
hepinize Allah rahatlik versin...

Slm arkadaşlar yeni oturdum çocukları dışarıda gezdiriyorduk eşimin arkadaşına uğradık derken zaman geçti iyi dualarınız için teşekkür ederim trafik kazasında kaybettim ailemi. Pek bu ruh halimden kimseye bahsetmem ama Size kendimi yakın hissediyorum bu yakınlığınız için kendimi nasipli sayıyorum
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin tüm ölmüşlerimize bende babamı kaybettim 3 sene önce Allahım sabrını versin unutturacağını vermesin inşallah

Seni o kadar iyi anlıyorum ki 5 yıl önce bende abimle ablamin oğlunu Ayni kazada kaybettik bizde. Abim ardında 3 çocuk ve gencecik bir kadın bıraktı.. bende ölmeden 1 ay once konuşmuştum abimle sırf kapatirken ben ararım seni dediği için nedense hep o arasin diye bekledim.. hatirladikca kahrediyorum kendime neden ben aramadim diye.. sevdiklerimizi aramak işte bu kadar önemli..
Ahh ahh aynı şeyleri yapıyoruz bende abime çok kırgınım ilgisizkiğinden dolayı ben aramasam aramaz bende aramıyorum şimdi umrundamı bilmiyorum çok üzülüyorum çokkk Allah yokluğunu göstermesin bazen nasıl davranacığımı bilmiyorum Allah rahmet eylesin inşallah

X