- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.101
mekanları cennet olsun sana ve ailene rabbim uzun ömürler versinSlm arkadaşlar yeni oturdum çocukları dışarıda gezdiriyorduk eşimin arkadaşına uğradık derken zaman geçti iyi dualarınız için teşekkür ederim trafik kazasında kaybettim ailemi. Pek bu ruh halimden kimseye bahsetmem ama Size kendimi yakın hissediyorum bu yakınlığınız için kendimi nasipli sayıyorum
aminBen eşim işe giderken hergün vedalaşıyorum kaza günü işe geç kaldığım için annemle ve babamla vedalaşmadan ayrılmıştım kaç yıl oldu hala içime derttir bi daha keşke dememek için daha dikkatli davranıyorum gidipte dönmemek gelipte görmemek var Rabbim hepimizin ölenlerimize rahmet etsin mekanları cennet olsun
Amin bende her vakit namazda dua ederim yaşarlarken pek fırsat bulamadık evlat olmak için ama inşallah Rabbim dualarımız kabul eder
Kilimleri yikadim cok sukur ama ogleden sonra yagmur yagdi galiba su hasta etti beni donuyorum cok usuyorum bogazimda agriyo bayrama hasta girecem gibiBen burdayim canim yazilanlari okuyodum nasil gecti gununuzneler yaptiniz
Canim yaa kiyamam.ilac falan al bari toparlarsin bayrama kadar.hasta hasta girmezsin insallah bayrama.dikkat et nolur.temizlik derken sen hasta olacaksin.yorma kendini artikKilimleri yikadim cok sukur ama ogleden sonra yagmur yagdi galiba su hasta etti beni donuyorum cok usuyorum bogazimda agriyo bayrama hasta girecem gibiutu kaldi artik yarin yapcam
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin tüm ölmüşlerimize bende babamı kaybettim 3 sene önce Allahım sabrını versin unutturacağını vermesin inşallahSlm arkadaşlar yeni oturdum çocukları dışarıda gezdiriyorduk eşimin arkadaşına uğradık derken zaman geçti iyi dualarınız için teşekkür ederim trafik kazasında kaybettim ailemi. Pek bu ruh halimden kimseye bahsetmem ama Size kendimi yakın hissediyorum bu yakınlığınız için kendimi nasipli sayıyorum
Ahh ahh aynı şeyleri yapıyoruz bende abime çok kırgınım ilgisizkiğinden dolayı ben aramasam aramaz bende aramıyorum şimdi umrundamı bilmiyorum çok üzülüyorum çokkk Allah yokluğunu göstermesin bazen nasıl davranacığımı bilmiyorum Allah rahmet eylesin inşallahSeni o kadar iyi anlıyorum ki 5 yıl önce bende abimle ablamin oğlunu Ayni kazada kaybettik bizde. Abim ardında 3 çocuk ve gencecik bir kadın bıraktı.. bende ölmeden 1 ay once konuşmuştum abimle sırf kapatirken ben ararım seni dediği için nedense hep o arasin diye bekledim.. hatirladikca kahrediyorum kendime neden ben aramadim diye.. sevdiklerimizi aramak işte bu kadar önemli..