Haydi Yine Yeniden...

Günaydın arkadaşlarım,
Dün bende full temizlik yaptım.Uğrayamadım.
Kendi evimi bi güzel pakladım.Kayınvalidenin de camlarını sildim geri kalanını kendi temizledi.Çocukla biraz zor oldu tabi ama akşam kaçtı bilemiyorum bittiğinde.Çok yoruldum uyandığımda her yerim ağrıyordu.
Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 3 chery domates 4 kıl biber 2 adet tuzsuz etimek
Bi çay içeyim şimdi kendime geleyim

Günaydın arkadaşlar ben yorgunluktan uzun bi müddet yatakta uyuyamadım o kadar spor yapıyoruz bu neyin hamlaması anlamadım elimde hergün bez süpürge olduğu halde bide boş boş otursam ne olur halim hiç bilmem

Kızlar dün akşam yemeğinde etli nohut vardi.Tuzsuz ayırdım kendime ama pilava dayanamadım tuzluydu ve sanırım 4-5 kaşık yedim .O kadar çok canım istedi ki anlatamam.Sabah tartıda biraz fazla çıktım haliyle.
Bu akşam yine doktor kontrolüm var.İnşallah keser şu ilacı artık.Psikolojimi olumsuz etkilemeye başladı çünkü

Bayram haftasına girdik.Herkes koşturmacada.Sayfamız haliyle biraz durgun olacak bu hafta.
Bayram sonu herkesi full motiveyle bomba gibi bekliyorum :KK55:

Aynen oyle canim zaten menulerim de iyi degil uc gundur yarin hic iyi olmicak benim icin bayram bi gecsin de duzene giricem insallah

Bayram haftasına girdik.Herkes koşturmacada.Sayfamız haliyle biraz durgun olacak bu hafta.
Bayram sonu herkesi full motiveyle bomba gibi bekliyorum :KK55:
Dogru soyluyosun canim herkes tatli telase yogunluk var bende bugun cocuklar icin alisverise cikcam aksam yinede menulerimizi bildirelim tamamen kopmayalim dimi:KK66:

Gunaydin kizlarrr gece iki de yattim anca hallettim fasulyeleri sabahta erken kalttim kafam uyusuk gibi off aksam olsada yatsak ütüm var bugun evleri yine bir temizlerim kilimler var onlar yikanacak balkonda beni bekliyor iss cokkk bende derman yokkk :KK43:
Kolay gelsin canim ben bile ypruldum mesaji okurken allah yardimcin olsun tatlim

Kolay gelsin canim ben bile ypruldum mesaji okurken allah yardimcin olsun tatlim
Saolasin canim allah herkesin yardimcisi olsun alisveris cocuklarla yapiliyorsa temizlikten daha zordur yaa insallah cabucak bitirirsin alisverisini biz dun ciktik heryer acayip kalabalikti bende hic sevmem kalabalikta alisveris yapmayi

Allah hepimizede kolaylık versin. iş birde ev hanımıysan hiç bitmiyor zaten benimde bir mutfak kaldı dolma sarılacak akşamda alışveriş kızlar ben kıyafet lcw internet sitesinden yapıyorum hep uygun oluyor hemde ayağımıza kadar geliyor bir tel bizim ufaklığa güvenip alamıyorum beden olmuyor ona bakıcaz bugün

Dogru soyluyosun canim herkes tatli telase yogunluk var bende bugun cocuklar icin alisverise cikcam aksam yinede menulerimizi bildirelim tamamen kopmayalim dimi:KK66:
Aynen canım bildirebilenler bildirsin tabi.Kontrolü elden bırakmamak lazım.
Ben kıyafet işini önceden hallediyorum.Eşimin oğlumun beenim hazır.Sonra sıkışığa geliyor.Sinir basıyor beni.
Ama arefe pazarı gezmeyi çok severim.Yine çıkarım Allah izin verirse.Bikaç parça da ordan alırım kesin :))

saat 11 de evden çıktık saat 3 te geldik dolanmaktan tırnaklarım bile acıyor 2 saat tempolu yürüyüş yerine geçmiştir :)
sabah
2 yumurtayla domatesli omlet
1 dilim hellim peyniri
2 zeytin
yarımşar domates salatalık
yarım dilimden az tam buğday ekmeği

öğle
dışarıda olunca mecburen yedim eşim artık kızıyor bu defa kızmasın diye ben yemem demedim
1 ayran 1 döner dürüm

Slm kızlar bende sabah bacak ağrılarıyla uyandım bi dünya ütü yaptım çocukların nevresim takımları ütülenmeyi bekliyor birazdan onu da hallederim kahvaltıda 1.5 tost domates salatalık peynir maydanoz çay vardı yalnız spor hak getire iş güçten fırsat kalmıyor

Aslında ben gurbetteyim eşimde bayramda görevli dolayısıyla gelen giden olmayacak ama ne bileyim bayram adının geçmesi yeterli geliyor o yüzden ben kendimi garip hissediyorum çocuk

X