- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.061
Günaydınn güzel bayanlarrr...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayram haftasına girdik.Herkes koşturmacada.Sayfamız haliyle biraz durgun olacak bu hafta.
Bayram sonu herkesi full motiveyle bomba gibi bekliyorum
Dogru soyluyosun canim herkes tatli telase yogunluk var bende bugun cocuklar icin alisverise cikcam aksam yinede menulerimizi bildirelim tamamen kopmayalim dimiBayram haftasına girdik.Herkes koşturmacada.Sayfamız haliyle biraz durgun olacak bu hafta.
Bayram sonu herkesi full motiveyle bomba gibi bekliyorum
Kolay gelsin canim ben bile ypruldum mesaji okurken allah yardimcin olsun tatlimGunaydin kizlarrr gece iki de yattim anca hallettim fasulyeleri sabahta erken kalttim kafam uyusuk gibi off aksam olsada yatsak ütüm var bugun evleri yine bir temizlerim kilimler var onlar yikanacak balkonda beni bekliyor iss cokkk bende derman yokkk
Saolasin canim allah herkesin yardimcisi olsun alisveris cocuklarla yapiliyorsa temizlikten daha zordur yaa insallah cabucak bitirirsin alisverisini biz dun ciktik heryer acayip kalabalikti bende hic sevmem kalabalikta alisveris yapmayiKolay gelsin canim ben bile ypruldum mesaji okurken allah yardimcin olsun tatlim
Aynen canım bildirebilenler bildirsin tabi.Kontrolü elden bırakmamak lazım.Dogru soyluyosun canim herkes tatli telase yogunluk var bende bugun cocuklar icin alisverise cikcam aksam yinede menulerimizi bildirelim tamamen kopmayalim dimi