Haydi Yine Yeniden...

Seni
Sen doğru düzgün hiç kaçamak yapmıyodun bencede ödülü hakettin yarın sımsıkı kaldığın yerden devam edersin olanla ölene çare yok tadını çıkar bence

Bende sütlaça bayılırım regl günümde yapcam suçuda regle atcam

Aysuncum güzel kızının doğum günü kutlu olsun sevdikleriyle beraber nice yıllara

Nice mutlu yıllara... Bugün dediğimi yaptım ama dayanamadım akşam yemeğimi 1 saat erken yedim. Gece uzun olacak bana ara öğünum kalmadı artık kahve içecek gibiyim.

Sana yetişmem lazım tam yol ileri. .. ozlemisim ben de paylasimlari. Sizleri.

Kızlar ben de bugün sabah fix kahvaltımı yaptım+1 kurabiye yedim.Öğlen bir kase salatayla yarım yemek tabağı makarna yedim.Öğleden sonra eşim biraz dolaşalım dedi, açık havada biraz kuruyemiş kraker yedim.Dönüş yolunda ufak bir kaza atlattık.Gencin biri dikkatsizce geldi yoğun trafikte bizim araca arkadan çarptı.Çocuklar da arabada, ufak çaplı bir şok yaşadık.Allaha şükür iyiyiz şimdi.Böyle işte canlar haftasonumuz biraz tatsız bitti.Allah beterinden saklasın.

Cok gecmis olsun canim rabbim korumus gencler cok aceleci oluyo trafikte neyse size bisey olmamis ya ama o korkuda yetmistir size rabbim beterinden korusun verilmis sadakaniz varmis cokkk gecmis olsun tekrar ....

Bu aksam bana geçmiyor. Yemeği erken yedim biraz önce elma yedim diet listemde yiyecek kalmadı artık 11 de uyumam lazım ama kendimi çok aç hissediyorum... kafamı dagitmaliyim. Bu geceyi atlatirsam ben bu işi basaracagim demektir. Salı günü bomba gibi olmaliyim

Yoğurt pulbiber limon kürü açlığını bastırır,ondan yap ye istersen

Doktor özel bir diet uyguluyor listede harici birsey yemem yasak herseyi adeti verdi fazlası yok. Şuan tüm listedekileri yedim hakkım kalmadı. 3 gün sadece sebze var süt ürünleri yok. 3 gün sırf et. Ve ayran var o da sınırlı . Bu hafta ceza haftam. Yoksa çoktan birseylere saldirirdim. Aldığım 5 kiloyu vermeliyim yerlesmeden

Çooook geçmiş olsun canınıza bişey olmamış çok şükür o yüzden bence tatlı bitmiş

Kızlar yorgunluktan ölüyorum yeni oturdum spor hak getire bi türk kahvesi hakettim sağolsun eşim yaptı

Kızlar reklamlara dikkat ettiniz mi yawww ne kadar çok yemek reklamı var insanı deli ediyor. Ben bu aralar sadece mavi ve Lewis in reklamlarına odaklanmaya calisiyorum moral oluyor. Ben de daracık kot alcam bu aksam bunun için açımmmm

Aynen, yasaklı da olunca daha çok dikkat çekiyor.kaç yaşındasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…