-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.981
Sen doğru düzgün hiç kaçamak yapmıyodun bencede ödülü hakettin yarın sımsıkı kaldığın yerden devam edersin olanla ölene çare yok tadını çıkar bencePazar gunu kacamaklari tahmin ettigimden de kotu gidiyor.pişi yedim 1 tane baklava yedim.birazdan elmali kurabiye yapicam.esimin cani istedi.
bugunu kafaya takmadan odul gunu olarak nitelendirip yarin tam gaz devam edicem.menu yazamicam bugun maalesef
Bende sütlaça bayılırım regl günümde yapcam suçuda regle atcamCanimcok kilo verdin zaten bu kadar yemen de normal. Bu kacamaklarin olmasa inanki benim gibi hop diye alirsin sonra yavas yavas herseyden yiyerek verilmeli. Acelemiz yok. Benim mesela yarin sutlac gunum o yuzden sabirsizlikla onu bekliyorum ve 3 gündür kacamak yapmadim. Sutlac in hevesiyle. Ay ben inanıyorum kendime. Az kaldi guzel ve fitgunlere
Sana yetişmem lazım tam yol ileri. .. ozlemisim ben de paylasimlari. Sizleri.Ulasacagiz canim hic merak etme. Sana cok inaniyorum nedense ben. Giremedim kk ya uzun süre ama hep aklimda olan arkasalardan birisin. Menulere bakarim atim. Ben aldiklarimin bir kismini verdim. Bugun tam 84 kilo idim sali gunune 83 lerde olmak istiyorum
Cok gecmis olsun canim rabbim korumus gencler cok aceleci oluyo trafikte neyse size bisey olmamis ya ama o korkuda yetmistir size rabbim beterinden korusun verilmis sadakaniz varmis cokkk gecmis olsun tekrar ....Kızlar ben de bugün sabah fix kahvaltımı yaptım+1 kurabiye yedim.Öğlen bir kase salatayla yarım yemek tabağı makarna yedim.Öğleden sonra eşim biraz dolaşalım dedi, açık havada biraz kuruyemiş kraker yedim.Dönüş yolunda ufak bir kaza atlattık.Gencin biri dikkatsizce geldi yoğun trafikte bizim araca arkadan çarptı.Çocuklar da arabada, ufak çaplı bir şok yaşadık.Allaha şükür iyiyiz şimdi.Böyle işte canlar haftasonumuz biraz tatsız bitti.Allah beterinden saklasın.
Çok sağol canımCok gecmis olsun canim rabbim korumus gencler cok aceleci oluyo trafikte neyse size bisey olmamis ya ama o korkuda yetmistir size rabbim beterinden korusun verilmis sadakaniz varmis cokkk gecmis olsun tekrar ....
Evet canım teşekkür ederim.Bizimkiler artık büyüdü şükür ama kaza sonuçta, epey korktularGeçmiş olsun çocuklarla olunca daha da insan şok yasiyor
Yoğurt pulbiber limon kürü açlığını bastırır,ondan yap ye istersenBu aksam bana geçmiyor. Yemeği erken yedim biraz önce elma yedim diet listemde yiyecek kalmadı artık 11 de uyumam lazım ama kendimi çok aç hissediyorum... kafamı dagitmaliyim. Bu geceyi atlatirsam ben bu işi basaracagim demektir. Salı günü bomba gibi olmaliyim
Çooook geçmiş olsun canınıza bişey olmamış çok şükür o yüzden bence tatlı bitmişKızlar ben de bugün sabah fix kahvaltımı yaptım+1 kurabiye yedim.Öğlen bir kase salatayla yarım yemek tabağı makarna yedim.Öğleden sonra eşim biraz dolaşalım dedi, açık havada biraz kuruyemiş kraker yedim.Dönüş yolunda ufak bir kaza atlattık.Gencin biri dikkatsizce geldi yoğun trafikte bizim araca arkadan çarptı.Çocuklar da arabada, ufak çaplı bir şok yaşadık.Allaha şükür iyiyiz şimdi.Böyle işte canlar haftasonumuz biraz tatsız bitti.Allah beterinden saklasın.
Haklısın canım böyle yorumlamak lazım gerçekten,sağolasınÇooook geçmiş olsun canınıza bişey olmamış çok şükür o yüzden bence tatlı bitmiş
Afiyet olsun :)Kızlar yorgunluktan ölüyorum yeni oturdum spor hak getire bi türk kahvesi hakettim sağolsun eşim yaptı
Aynen, yasaklı da olunca daha çok dikkat çekiyor.kaç yaşındasın canımKızlar reklamlara dikkat ettiniz mi yawww ne kadar çok yemek reklamı var insanı deli ediyor. Ben bu aralar sadece mavi ve Lewis in reklamlarına odaklanmaya calisiyorum moral oluyor. Ben de daracık kot alcam bu aksam bunun için açımmmm