- 26 Aralık 2014
- 633
- 460
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.941
Olmasinnnnn :)) işin şakası tabi ama ufaktan zamanı geldi gibi. Bi kaç problem yaşıyorum bu durumdan dolayı olsa da fena olmaz modundayimO da güzel ben kafanı dinlemek açısından söylemiştim. Evlenince bu bile pek mümkün olmuyor bazen :)))
incecik olmak için de o elektirik şeysini kullanıyoruz zaten gülüüümmmBi incecik olayimda elektrik şeysi sonradan olur insallah
Ahh ahh bilmez miyim o duyguyu. Senelerdir zayıflayıp zayıflayıp kilo alıyorum ablam ,3 çocuk doğurmuş gibi vücudun oldu her yerin çatlak diyorincecik olmak için de o elektirik şeysini kullanıyoruz zaten gülüüümmm
ben diyet spor yapmıyorum sporu sevmiyorum zaten sürekli yapabileceğim bir şey değil
diyet desen ömrüm boyunca bir daha aslaaaaaaa yapmıycam sadece bana yararlı şeyleri yiyorum acıkmayı bekliyorum bayramda aldığım 1.200 gramın 1 kilosunu geri verdim bile tartı yalan söylemiyorsa tabii sadece dengeli beslenirsem vücut terazisi kendi olması gereken ideal kiloya inecek bunu zihin altıma tekrar ettim durdum zihin altının inançlarını değiltirmesi hiçte kolay değil başta bende zayıflarım yapabilirim diyorsun ama göğsünün orta yerinde bir sıkıntı oluyor içinden bir ses ya olmazsa diyor o sesi ikna edene kadar dünyanın yazısını okudum nette :))
Çıkar için evlenmeyen herkes mutlu gibi geliyor bana nedenseEvli olmak bir dert bekar olmak bi dert evli olup ayrı mi yaşasak daha mı kolay olur acaba...
1 başının tepe tam ortasına 3 parmak ucunla 6-7 defa vuruşlar yap veAz önce patron herkese dışardan yemek ismarladi şeytan çok durtukledi ama reddettim. Şimdi yanımda yerlerken nasıl dayancam ben Allahimmmm. Zaten en ufak bi yemek kokusunu bile algiliyorum hemen. Burnum çok hassaslasti
Çıkar evliliği yürümez zatenÇıkar için evlenmeyen herkes mutlu gibi geliyor bana nedense
gülüm kahveni açken içsen miden de sorun yoksa şekersiz türk kahvesi sabah aç karnına içilince hem metabolizmayı hızlandırıyormuş hem de iştahı kesiyormuş bu konu hakkında kk de başlık bile varBu arada doktorumdan yedigim fırça sonrası 3 günlük ayırma diyeti uyguluyor bana . Bugün itibari ile 3 gün sadece karbonhidrat var ki o da sebze salata Her öğünde 2 dilim ekmek ve 2 porsiyon meyve. Diğer 3 gün et salata aralarda ayran sadece. Aldığım kiloyu vermek için.
Sabah 500 ml şu ile basladim 1 domates 1 salatalık 1 biber 5 zeytin. Şuan Türk Kahvesi içiyorum. Geç uyandım. 1 bisiklette bindim 400 kalori yakmış gorunuyorum ama o kadar yorulmadim. Yürüyüş bandinda daha çabuk yoruluyorum 30 dakikayı zor ediyorum.
Çok iyi hem1 başının tepe tam ortasına 3 parmak ucunla 6-7 defa vuruşlar yap ve
çok aç olmama rağmen kendimi olduğum gibi seviyorum kabul ediyorum de
2. kaşın başlangıç nottası
3 kaşın bitiş noktası
4 gözün alt kısmı kemiğe
5 dudakla burun arası
6 çenenin oratası
7 boyunun altı göğüs kafesinin başlangıç kemiği
8 koltuk altının 4-5 cm altı
9 göğsünün alt kısmı göğüs kafesinin orta başlama kemiği
10 elinin yan kısmı karate kısmı deniyor
bunların her birine parmak uçlarınla 6-7 defa vuruşlar yapıp baştaki cümleyi söyle sonra tekrar tepe noktasından başla
vuruşlara ve şöyle söyle
yemeklerin kokusunun çok güzel gelmesine rağmen bana güzel gelmemelerini tok olmayı seçiyorum kendimi kabul ediyorum de
başta kendine puan ver canın ne kadar istiyor 1den 10 kadar 10 çook istiyor demek
sonra bu eft noktalarına vuruşları yap yine puanla isteğin azaldı mı bak sonrada gel yaz
kuzum kilocukları attıktan sonra zaten yine burada hep beraber olucaz neden mi çatlakları nasıl yok ederiz cilt bakımı ne yapsak tüylerden nasıl sonsuza kadar kurtulur v.s. in muhabbetinde olucaz deneyip işe yarayanları paylaşıcaz en sonunda cidden ay gibi parlıycazz o yüzden çatlakları kafana takma onların icabına sonra bakıcazAhh ahh bilmez miyim o duyguyu. Senelerdir zayıflayıp zayıflayıp kilo alıyorum ablam ,3 çocuk doğurmuş gibi vücudun oldu her yerin çatlak diyorbu sefer son vereyim hep dikkat edicem
Him aslında sabah deneyebilirim. Gerçi suan da aç sayilirim. 10 da kahvaltı yaptim bu da ara öğün gibi düşündüm saat 14 de meyve yiycem sonra yine 15 de kahve 16 da meyve 19 da yemek ve erken yatma fikrim vargülüm kahveni açken içsen miden de sorun yoksa şekersiz türk kahvesi sabah aç karnına içilince hem metabolizmayı hızlandırıyormuş hem de iştahı kesiyormuş bu konu hakkında kk de başlık bile var
eft tekniği (duygusal özgürleşme tekniği)Çok iyi hem
Ben de her sabah ya da akşam yapsam güzel olureft tekniği (duygusal özgürleşme tekniği)
çakranın enerji akım noktalarını açıyoruz bu vuruşlarla ben iştahımı bastırıyorum canım artık nerdeyse hiç tatlı çikolata istemiyor ayda bir bilemedin 20-25 günde bir kere çekiyor bazen de 1.5 ay :)
Ekim sen profösör falan mısın,bişeyi de bilme kız1 başının tepe tam ortasına 3 parmak ucunla 6-7 defa vuruşlar yap ve
çok aç olmama rağmen kendimi olduğum gibi seviyorum kabul ediyorum de
2. kaşın başlangıç nottası
3 kaşın bitiş noktası
4 gözün alt kısmı kemiğe
5 dudakla burun arası
6 çenenin oratası
7 boyunun altı göğüs kafesinin başlangıç kemiği
8 koltuk altının 4-5 cm altı
9 göğsünün alt kısmı göğüs kafesinin orta başlama kemiği
10 elinin yan kısmı karate kısmı deniyor
bunların her birine parmak uçlarınla 6-7 defa vuruşlar yapıp baştaki cümleyi söyle sonra tekrar tepe noktasından başla
vuruşlara ve şöyle söyle
yemeklerin kokusunun çok güzel gelmesine rağmen bana güzel gelmemelerini tok olmayı seçiyorum kendimi kabul ediyorum de
başta kendine puan ver canın ne kadar istiyor 1den 10 kadar 10 çook istiyor demek
sonra bu eft noktalarına vuruşları yap yine puanla isteğin azaldı mı bak sonrada gel yaz
ocaktan beri araştırıyorum hala araştırma ve okumalarım bitmedi azcıkta öğreneyim ama demi:))Ekim sen profösör falan mısın,bişeyi de bilme kız
Valla maşallahın var.Madem beyin üzerine çalışıyorsun aklında bulunsun bu sınav olayı , hafızanın güçlenmesi ne biliyim işte konsantrasyon konularında püf noktaları varsa paylaş bizimle anacım. Çok ihtiyacımız var bu seneocaktan beri araştırıyorum hala araştırma ve okumalarım bitmedi azcıkta öğreneyim ama demi:))
benim ilgi alanım tamamen beynin işleyişi, zihin altı,telkinler ve otohipnoz, çekim yasası,olumlamalar oluşturuyor son 9 aydır baya bilgi edindim ama daha öğrenecek çok şeyim var
Haklısın bilgiye ulaştıktan daha çok merak ediyor insancuma günü komşum geldi çay içiyoruz muhabbet arasında ölümden en çok korkanların hayatta istediklerini yapamamış dolu dolu yaşayamamış insanlar olduğunu söyledi sonrada muhabbet döndü dolaştı bize geldi bana sen ne yapmak istersin dedi hiç düşünmeden daha çok öğrenmek her istediğim bilgiye anında ulaşmak dedim :)) ilgimi çeken şeyleri öğrenememek içimi yiyor resmen