Haydi Yine Yeniden...

Olum korkusu da doğru .... sonuçta hayatımızda hepimizin yapmak isteyipte yapamadığı şeyler var. Hayatı hep erteliyoruz.

var olmasına var da benim sıpa tınlamıyor
beynin iki yanını birden çalıştırmak çok işe yarıyormuş bunun içinde basit gün içinde yaptığımız şeylerde değişikler yapmak lazımmış mesela sürekli kullandığımız el yerine diğerini kullanmak (kalem tutarken yemek yerken ya da sigara içerken gibi)
daha ayrıntılı youtube de kısa videolar var hafıza güçlendirmenin 5 yolu 10 adımda güçlü hafıza v.s.

Olum korkusu da doğru .... sonuçta hayatımızda hepimizin yapmak isteyipte yapamadığı şeyler var. Hayatı hep erteliyoruz.
ama hayat bizi beklemez bunu unutuyoruz
iyi yemek takımlarını örtüleri hatta kıyafette bile özel zamanlara diyip dolaplarda saklamıyor muyuz ama yaa o özel zamanı göremezsek

iyi yemek takımlarını örtüleri hatta kıyafette bile özel zamanlara diyip dolaplarda saklamıyor muyuz ama yaa o özel zamanı göremezsek
Doğru söylüyorsun. 60 kiloya düşüp tatil yapıp bebek yapacam diyorum bunu 2 yıldır diyorum. Ama busefer yapacagim.

Neyse ki yazdıklarını yapmama gerek kalmadı abla :) silip süpürdü camislar.

Slm kızlar 5 kilo alıp döndüm aranıza benide alın kilo vermeye hazırım.

Canim bende seni bekliyordum ne zaman gelecek diye. Oooo 5 kilo laf mi ben daha fazla almışım ve o kadar aldigimi hic fark etMedim
79.6 dan 87 ye cikmisim. Simdi ise veriyorum. Gecen hafta 85.8 dim bu hafta guzel supriz yapacam

Döndüm yeme krizimi atlattim . Yeni bir yola girdim ilk hedefim 1 Kasım da 82 kilo olmak 31 aralıkta 78 kilo olmak 1 şubatta 74 kilo olmak. Tabi 70 kilo olsam muhteşem olur ama kısmet. Yeni hedefler yeni bir ben

Öğle
1küçük ev yapimi poğaça yarim c.b süt

Ara
1 nektarin
Yarim seftali
Tarçın serpip yedim:)

Ah ah ah malesef canim adama cok dedik o da dayanamadi binadan tasindi bende onlara hurmeten bisey demiyordum ara ara soyluyorduk adama o da bikti cekti gitti bunu da bizim basimiza birakti bende bundan sonra bezdirme politikasi uyguluyorum ev sahipleride hicc istemiuorlar bakalim ev tutup goturecem diyordu kayinpederi halen ses yok

Selam kizlar yazamadim dunden beri bugun buyuk kizimin dogum gunu var dun hazirliklarla ugrastim su an da 15 tane kiz vat evde her an kafayi yiyebilirim Bir dilim pasta yiyebilirim ama aksam yemegi yemicem canlar optum hepinizi

Kızının doğum günü kutlu olsun canim nice yaşlara

Selam kizlar yazamadim dunden beri bugun buyuk kizimin dogum gunu var dun hazirliklarla ugrastim su an da 15 tane kiz vat evde her an kafayi yiyebilirim Bir dilim pasta yiyebilirim ama aksam yemegi yemicem canlar optum hepinizi
Dogum gunu kutlu olsun prensesin nice yaslara insallah aysuncum ..

Ahhh ekimcim ne güzel söyledin senden öğrenecek çok şeyimiz var hep erteliyoruz hayatı ama yok artık ertelemek dolu dolu yaşayalıma tadını çıkartalım
Doğru söylüyorsun. 60 kiloya düşüp tatil yapıp bebek yapacam diyorum bunu 2 yıldır diyorum. Ama busefer yapacagim.
Yapıcaz hep bereber canım zayıflayayım bende 3.yü yapıcam:)

Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu başarılı senelere...
Ne güzeldir sizin ev şimdi cıvıl cıvıl enerji dolu

Pazar gunu kacamaklari tahmin ettigimden de kotu gidiyor.pişi yedim 1 tane baklava yedim.birazdan elmali kurabiye yapicam.esimin cani istedi.
bugunu kafaya takmadan odul gunu olarak nitelendirip yarin tam gaz devam edicem.menu yazamicam bugun maalesef

Menü yazmama gerek var mi bilmiyorum :) bende hep standart. Limonlu biberli suruplu su(1,5 litre) 3kupa bitki çayı. 1 litreyi geçkin su

Döndüm yeme krizimi atlattim . Yeni bir yola girdim ilk hedefim 1 Kasım da 82 kilo olmak 31 aralıkta 78 kilo olmak 1 şubatta 74 kilo olmak. Tabi 70 kilo olsam muhteşem olur ama kısmet. Yeni hedefler yeni bir ben

Ulasacagiz canim hic merak etme. Sana cok inaniyorum nedense ben. Giremedim kk ya uzun süre ama hep aklimda olan arkasalardan birisin. Menulere bakarim atim. Ben aldiklarimin bir kismini verdim. Bugun tam 84 kilo idim sali gunune 83 lerde olmak istiyorum

Slm kızlar bende menümü anlatayım kahvaltıda nesfitli yulaflı karışım ara yok öğle 2 tane pişi 1 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik çay ara 3 hurma 1 bardak sütle bi avuç içi kuruyemiş akşam çorba zeytinyağlı semizotu yemeği bi dilim tahıllı ekmek ve detoks suyu bunun yanında bol bol ev temizliği yemek hazırlığı bi dünyada ütü eğer gücüm yeterse sporla günü tamamlayacağım

Canimcok kilo verdin zaten bu kadar yemen de normal. Bu kacamaklarin olmasa inanki benim gibi hop diye alirsin sonra yavas yavas herseyden yiyerek verilmeli. Acelemiz yok. Benim mesela yarin sutlac gunum o yuzden sabirsizlikla onu bekliyorum ve 3 gündür kacamak yapmadim. Sutlac in hevesiyle. Ay ben inanıyorum kendime. Az kaldi guzel ve fitgunlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…