Haydi Yine Yeniden...

E esbur geçmiş olsun canım bende öyle ufak bir kaza atlatmıştım insan ne yapacağını bilemiyor çocuklarda olunca daha zor Allah tekrar yaşatmasın canım

Hayırlı geceler kızlar bugün tekrar yüzmeye başladık 15 aralığa kadar gidicdz bakalım yarın yağ kilo kontrolüm var bayramda girince duraksadık bakalım şimdi inişe geçtik tekrar bu kontrolde pek umutlu değilim ama bundan sonrakilerde güzel sonuçlar istiyorum

cakil80 cakil80 canimm bu diyet listeni harfiyen bana özelden atar misin. Malum.o fazlaliklar bana da yapisti. Tabi senin icin sakincasi yoksa

Gnaydin kizlar gb yok 11 ne kadar

Sabah tartildim ki (haftadonu bilerek bozdum diyetimi) cuma gunune nazaran bayagi bir + dayim. Yarin yazarim liste icin :)
Kendinize iyi bakin.

Kızlar ben de bugün sabah fix kahvaltımı yaptım+1 kurabiye yedim.Öğlen bir kase salatayla yarım yemek tabağı makarna yedim.Öğleden sonra eşim biraz dolaşalım dedi, açık havada biraz kuruyemiş kraker yedim.Dönüş yolunda ufak bir kaza atlattık.Gencin biri dikkatsizce geldi yoğun trafikte bizim araca arkadan çarptı.Çocuklar da arabada, ufak çaplı bir şok yaşadık.Allaha şükür iyiyiz şimdi.Böyle işte canlar haftasonumuz biraz tatsız bitti.Allah beterinden saklasın.
Geçmiş olsun Ayşe abla,Allah beterinden saklasın

Ben keyifsizim bugün biraz sanki yaa.Sabah uyandığımda yutkunamıyordum boğazım şiş gibiydi.Şu an daha iyiyim ama pek tadım yok :cry:

Gunaydin kizlar hepinize tesekkurler guzel dilekleriniz icin sabahtan beri temizlik yapiyorum dun aksam takatim kalmamisti baya yorulmusum birazda fazla kacirdim dun pastayi sabah arti ciktim haliyle ama bugun dikkat edicem

X