- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.961
Olum korkusu da doğru .... sonuçta hayatımızda hepimizin yapmak isteyipte yapamadığı şeyler var. Hayatı hep erteliyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var olmasına var da benim sıpa tınlamıyorValla maşallahın var.Madem beyin üzerine çalışıyorsun aklında bulunsun bu sınav olayı , hafızanın güçlenmesi ne biliyim işte konsantrasyon konularında püf noktaları varsa paylaş bizimle anacım. Çok ihtiyacımız var bu sene
ama hayat bizi beklemez bunu unutuyoruzOlum korkusu da doğru .... sonuçta hayatımızda hepimizin yapmak isteyipte yapamadığı şeyler var. Hayatı hep erteliyoruz.
Doğru söylüyorsun. 60 kiloya düşüp tatil yapıp bebek yapacam diyorum bunu 2 yıldır diyorum. Ama busefer yapacagim.ama hayat bizi beklemez bunu unutuyoruz
iyi yemek takımlarını örtüleri hatta kıyafette bile özel zamanlara diyip dolaplarda saklamıyor muyuz ama yaa o özel zamanı göremezsek
Neyse ki yazdıklarını yapmama gerek kalmadı abla :) silip süpürdü camislar.1 başının tepe tam ortasına 3 parmak ucunla 6-7 defa vuruşlar yap ve
çok aç olmama rağmen kendimi olduğum gibi seviyorum kabul ediyorum de
2. kaşın başlangıç nottası
3 kaşın bitiş noktası
4 gözün alt kısmı kemiğe
5 dudakla burun arası
6 çenenin oratası
7 boyunun altı göğüs kafesinin başlangıç kemiği
8 koltuk altının 4-5 cm altı
9 göğsünün alt kısmı göğüs kafesinin orta başlama kemiği
10 elinin yan kısmı karate kısmı deniyor
bunların her birine parmak uçlarınla 6-7 defa vuruşlar yapıp baştaki cümleyi söyle sonra tekrar tepe noktasından başla
vuruşlara ve şöyle söyle
yemeklerin kokusunun çok güzel gelmesine rağmen bana güzel gelmemelerini tok olmayı seçiyorum kendimi kabul ediyorum de
başta kendine puan ver canın ne kadar istiyor 1den 10 kadar 10 çook istiyor demek
sonra bu eft noktalarına vuruşları yap yine puanla isteğin azaldı mı bak sonrada gel yaz
Slm kızlar 5 kilo alıp döndüm aranıza benide alın kilo vermeye hazırım.
Ah ah ah malesef canim adama cok dedik o da dayanamadi binadan tasindi bende onlara hurmeten bisey demiyordum ara ara soyluyorduk adama o da bikti cekti gitti bunu da bizim basimiza birakti bende bundan sonra bezdirme politikasi uyguluyorum ev sahipleride hicc istemiuorlar bakalim ev tutup goturecem diyordu kayinpederi halen ses yokoovvvv allah sabır versin aşağıda kilere akıl fikir versin
o kadın 50 bile olsa değişmez gülüm çocuk değil anası babası gürültü yapıyor senin de çocuğun var uyayacak ders çalışacak olmaz böyle kayınbabasına çıtlat ne var lan dediğini de ekle o uyarsın sen hiç muhattap olma bence
Selam kizlar yazamadim dunden beri bugun buyuk kizimin dogum gunu var dun hazirliklarla ugrastim su an da 15 tane kiz vat evde her an kafayi yiyebilirim Bir dilim pasta yiyebilirim ama aksam yemegi yemicem canlar optum hepinizi
Dogum gunu kutlu olsun prensesin nice yaslara insallah aysuncum ..Selam kizlar yazamadim dunden beri bugun buyuk kizimin dogum gunu var dun hazirliklarla ugrastim su an da 15 tane kiz vat evde her an kafayi yiyebilirim Bir dilim pasta yiyebilirim ama aksam yemegi yemicem canlar optum hepinizi
Ahhh ekimcim ne güzel söyledin senden öğrenecek çok şeyimiz var hep erteliyoruz hayatı ama yok artık ertelemek dolu dolu yaşayalıma tadını çıkartalımama hayat bizi beklemez bunu unutuyoruz
iyi yemek takımlarını örtüleri hatta kıyafette bile özel zamanlara diyip dolaplarda saklamıyor muyuz ama yaa o özel zamanı göremezsek
Yapıcaz hep bereber canım zayıflayayım bende 3.yü yapıcam:)Doğru söylüyorsun. 60 kiloya düşüp tatil yapıp bebek yapacam diyorum bunu 2 yıldır diyorum. Ama busefer yapacagim.
Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu başarılı senelere...Selam kizlar yazamadim dunden beri bugun buyuk kizimin dogum gunu var dun hazirliklarla ugrastim su an da 15 tane kiz vat evde her an kafayi yiyebilirim Bir dilim pasta yiyebilirim ama aksam yemegi yemicem canlar optum hepinizi
Döndüm yeme krizimi atlattim . Yeni bir yola girdim ilk hedefim 1 Kasım da 82 kilo olmak 31 aralıkta 78 kilo olmak 1 şubatta 74 kilo olmak. Tabi 70 kilo olsam muhteşem olur ama kısmet. Yeni hedefler yeni bir ben
Pazar gunu kacamaklari tahmin ettigimden de kotu gidiyor.pişi yedim 1 tane baklava yedim.birazdan elmali kurabiye yapicam.esimin cani istedi.
bugunu kafaya takmadan odul gunu olarak nitelendirip yarin tam gaz devam edicem.menu yazamicam bugun maalesef