-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.001
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler arkadaşlarım
Geçmiş olsun Ayşe abla,Allah beterinden saklasınKızlar ben de bugün sabah fix kahvaltımı yaptım+1 kurabiye yedim.Öğlen bir kase salatayla yarım yemek tabağı makarna yedim.Öğleden sonra eşim biraz dolaşalım dedi, açık havada biraz kuruyemiş kraker yedim.Dönüş yolunda ufak bir kaza atlattık.Gencin biri dikkatsizce geldi yoğun trafikte bizim araca arkadan çarptı.Çocuklar da arabada, ufak çaplı bir şok yaşadık.Allaha şükür iyiyiz şimdi.Böyle işte canlar haftasonumuz biraz tatsız bitti.Allah beterinden saklasın.
Amin tomurcuğum sağolasınGeçmiş olsun Ayşe abla,Allah beterinden saklasın
Cok gecmis olsun canimmm bugun benimde hicc tadim yok yorgun gibiyimBen keyifsizim bugün biraz sanki yaa.Sabah uyandığımda yutkunamıyordum boğazım şiş gibiydi.Şu an daha iyiyim ama pek tadım yok
Gecmis olsun canim bitki cayi mi icsen bogazini yumusatirBen keyifsizim bugün biraz sanki yaa.Sabah uyandığımda yutkunamıyordum boğazım şiş gibiydi.Şu an daha iyiyim ama pek tadım yok
Sonbahar geldiya kapali yagmurlu hava ondan olabilir canimCok gecmis olsun canimmm bugun benimde hicc tadim yok yorgun gibiyim