- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
- Konu Sahibi banabenigeriver
Oh massallah massalah:)) gencler umut oldunuz icime valla:)pişman değilim ama ayaklarımda yerden kesik değil.
yine olsa yine eşimle evlenirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh massallah massalah:)) gencler umut oldunuz icime valla:)pişman değilim ama ayaklarımda yerden kesik değil.
yine olsa yine eşimle evlenirdim
Kendini ne kadar iyi yetiştirirsen karşındakini çözmen daha kolay noop
En azından sevgiliyken mikemmeldi evlenince bizona bağladı durumu olmuyor
Bacım ben dedimki annesi babasi olmayan birisi olsun,tabi daha baska seylerde sıraladım yani kodladım.Her evlilik konusu açıldığında soranlara söylüyordum boyle biriyle evlencem diye. Annesi haric hersey tam tuttu. Annesi hayatta yani sağ. Baba yok. Istedigim gibi oldu yani daha da guzel olcak maddiyat olarak mesela. Birseyi 40 kere soylersen olur.
Aşk dediğimiz ne?
Bence daha çok cinsel çekim ve hormonların tetiklediği bir durum.
Bir süre sonra hormonlar durulunca,aynı evin içinde en doğal hallere tanık olununca işler değişiyor.
Benim şahsi fikrim aşk olayını gözünde çok büyütenler bir süre sonra hayal kırıklığına uğruyor.
Sevmeden,ten uyumu olmadan evlilik olmaz ama sürdürmek için de bu tek başına yetmiyor.
İlişkinin ve iletişimin kalitesi,saygı,değer vermek ve geçinmeye gönüllü olmak evliliğin sürdürülebilirliğini etkiliyor.
Demek ki evlilikten beklentileriniz karşılanmamış.Ben yillar ilerledikce evliligin gereksiz oldugunu dusunmeye basliyorum:)) sadece cocuk icin gerekli gibi geliyo bana... bi cok kisi kizar belki bu yorumum icin ama...
Demek ki evlilikten beklentileriniz karşılanmamış.
Ya da duygusal tatmininiz istediğiniz düzeyde değil.
Bir diğer ihtimal çok anaçsınız.
Evlilikten beklentim yoktu sanki:)ne gelirse oyle yasarim diye dusunuyordum oylede oldu aslinda.. hani sobucta daha once evli olnadigim icinde kafamda hic birsey olusmasi.. hayal kirikligi yasamamak icin bi onlemdir benim icin bu. Hayal kurmam bazi durumlarda.. anaclik konusunda haklisin, dibine kadar oyleyim. Cocuklarima cok duskunum.. isteklerine onem veririm vs. Ama sadece anne degilim bununda bilincindeyim. Karisik bi durum sanirim benimkisi.. belkide evliliktende herseydende sklmis olabilirimDemek ki evlilikten beklentileriniz karşılanmamış.
Ya da duygusal tatmininiz istediğiniz düzeyde değil.
Bir diğer ihtimal çok anaçsınız.
Evlerden ırak insan kötü de olsa sevdiği insanın ailesi annesi babası ölsün istemez çok üzücüAnnesi de ölunce tamamdir diyorsun yani
Zaman zaman hepimizde oluyor bu haller.Evlilikten beklentim yoktu sanki:)ne gelirse oyle yasarim diye dusunuyordum oylede oldu aslinda.. hani sobucta daha once evli olnadigim icinde kafamda hic birsey olusmasi.. hayal kirikligi yasamamak icin bi onlemdir benim icin bu. Hayal kurmam bazi durumlarda.. anaclik konusunda haklisin, dibine kadar oyleyim. Cocuklarima cok duskunum.. isteklerine onem veririm vs. Ama sadece anne degilim bununda bilincindeyim. Karisik bi durum sanirim benimkisi.. belkide evliliktende herseydende sklmis olabilirim
Heh işte bende onu dedim ilk yorumumdaYorumlar farklı ve güzel de,bu yorumların banabenigeriver 'nin evliliğine ne faydası var?
Onu anlamadım.
Herkes kendi evliliğini kendisi yaşıyor sonuçta.
Sen beni tedavi et en iyisi :) yazilarin cok cozum odakli:)Zaman zaman hepimizde oluyor bu haller.
Çocuklar küçükkken evliliklerde kaoslar yaşanıyor.
Onlar büyüdükçe, biz de yaş aldıkça, bir sakinlik geliyor evliliğe.
Ümidinizi kaybetmeyin yani...
Hahahaha bu yüzden mü popüler üye oldum:))herkes icin imtihan mi bilmiyorum ama sen kadinlar kulubunin imtihanisin
Tedavilik bir durum hissetmedim ben.Sen beni tedavi et en iyisi :) yazilarin cok cozum odakli:)
Yalıtım bitti işe yaradı ben haklı çıktım yani bana hak verdiNe oldu Tereliye , eşin yalıtım konusunda ailesine mi hak vermeye başladı? Ne oldu da bunu sorgulamaya başladın? Evlilikle ilgili soruna gelince evet evlilik bir imtihan neyse ki hoca soruları kolay sormuş bana.
Bi ara yazarim belki sana ozelden:)Tedavilik bir durum hissetmedim ben.
Hoş, hepimizin psikolojik desteğe ihtiyaç duyduğumuz zamanlar oluyor.
Ama son cümlenize sevindim,mesleki anlamda, benim için çok önemli dışardan birilerinin görüş ve düşünceleri.