• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hata yaptim

Ya bir de şey; ben bu yaşımda (20) 54 yaşındaki insanla yakınlaşmayı tiksindirici bulurum. Ben 26 yaşıma gelince babam (allah uzun ömürler versin canım babacım. :KK200:) 54 yaşında olacak.
İğ-renç yani.
25 yaşındayım 54u geç 35 yaş bile itici geliyor bana. En iyisi benim kocam yaa çok şükür :KK48:

geceleri nasıl uyuyacaksın bu vicdan azabıyla bikaç yıl sonra şimdiden onun planını yap.
bırak tek hata olarak kalsın devam ettirme. boşanıyo mu ne yapıyosa yapsın ortam değiştirebiliyosan değiştir, hayatını değiştirebiliyosan değiştir. ben bunun yanında minnacık kalan hatalarım için bile uykusuz yüz gece geçirdim, Allah korusun seni düşünemiyorum.
kimseye söylemeyeceğin seninle gidecek bir sır olsun, psikologa git ve sorunun hakkında bilgi al, kendine meşgaleler bul. bunun sonu iyi değil, hiç kimse için.

ben bu tarz konularin cogunlukla fake oldugunu düşünüyorum. dikkat cekme amacli aciliyor gibime geliyoreee

ya da millet birbirine girsin diye:)

Elektra kompleksi neymis ki acaba ben bile merak ettim. :KK70:
Ayy bak konu ne kadar absürd olsa da insan kültürel bir seyler ediniyor asfahahahah
Konu sahibini bilmem de ben arastiracagim :)

Tam cümleleri toparlayamayabilirim ama kısaca kız çocuğunun (3-6 yaşlarındayken) babaya olan aşırı düşkünlüğü, anneyi rakip olarak görmesi, babasının ilgisini hep kendisine çekmeye çalışması. Çocuk sevgi dolu ve sağlıklı bir ortamda büyürse ileride anneyi rakip olarak görmeyi bırakıp benimser, ve babasına olan ilgisinden kurtulup daha sağlıklı ilişkilere yönlendirir. Ama baba figürü yoksa/baba ilgisi çok azsa o zaman kız çocuğunun hayatında hem bir otorite/güç eksikliği hem de var olmayan baba figürünün ilgisini bulabileceği başka erkeklerin arayışı doğabilir bilinç dışında. Yaşça büyük erkeklerin çekici gelmesi de bundan kaynaklanır. Yani 3-6 yaşlarındaki babaya olan saplantısını sağlıklı bir şekilde atlatamadığı için o saplantı yetişkinlik hayatında da aynen devam eder şeklinde bir açıklaması var. Bunun erkekler için olan versiyonu da Oedipus kompleksidir.

Bende seninle hemfikirim
Fake olsun lütfen
Bence fake.
Hadi desem ki adam çok zengin,varlıklı parası bu kıza kalacak falan.
O da yok ya.
Neden 26 yaşındaki genç güzel bir kız 54 yaşındaki dededen hoşlanır. Aklıma paradan başka birşey gelmiyor. Zevkle ilişkiye girdiğine bile inanmıyorum,insanlar yeri geliyor 40 yaşındaki kocasından iğreniyor,bu hanım kız mı zevkle 54 yaşındakiyle ilişkiye girecek? Peh yani.

Back