- Konu Sahibi nazlisandal
-
- #1.281
Amanııııınnnnn kimleri görüyorum. Nerelerdesin kız sen? Valla artık seninle ilgili kafamda senaryolar yazmaya başlamıştım. TEkrar hoşgeldin aramıza. Zaten tahmin etmiştik birşeyler olduğunu. Sende hep bizim aklımızdaydın.kizlarrr ben sizi cok ozledimulke degistir ordan oraya ev tasi git gel ucak fobisi sut sikintisi darken harap olmus vaziyetteyim tam tamina 18 kilo verdim inanin hep aklimdaydiniz elimdeki tableti tr de birakmam gerekti yeni bi pc alip girene kadar baya zaman gecti yasadigim bir suru sikintilarda eklenince hic yazamadim size ama hep aklimdaydiniz yazdiklarinizi okuyunca agladim canlarim benim meger sizde ne sikintilar atlatmissiniz.Eger beni tekrardan araniza alirsaniz bir daha gitmemek uzere hep sizinleyim anlatacak oyle cok seyim varki.yasadiklarimin sonucunda emzirme olayi bitti evladimi adam akilli emziremedim bile ikibucuk aydan itibaren mama yiyor cocuk meger hersey psikolojiyle alakaliymis ben daraldikca sutte azala azala en sonunda bitti .cok ozlemisim sizi tekrardan araniza alacakmisiniz beni
Valla hayatım okurken daralarak ve sinirle okudum. kimin haklı olduğu apaçık!!!!Bıktım artık gerçekten bıktım. Bu evlilikten,eşimden onun ailesinden ve kendimden. Dün yine tartıştık hemde çocuk kucağımdayken. Yine onun gözü önünde. Dün ailemden çok sevdiğim bir yakınım çok ağır bir ameliyat geçirdi ve şuanda yoğun bakımda hayati tehlikesi devam ediyor. Annemler tüm gün hastanedeydi. Tabi eşimin tarafından tık yok ne arayan ne soran. Onlardan birine birşey olsa biz ailecek hemen arar sorarız geçmiş olsun falan diye. Neyse bu olay çok kafama takıldı eşime sordum seninkilere söylemedin mi diye o da konuştuğunu söyledi. Bende tamam dedim ağzımı açmadım açsam çünkü kıyamet kopacak. Neyse dün sabahtan akşama kadar ameliyat sürdü. Tabi ben gidemedim ama bugün kısmetse gidicem. Akşam eşimin annesi beni arıyor bende dedim günaydıııınnnn bu saatte. Açmadım telefonu eşim dedi neden açmıyorsun. Bende dedim durumun ne kadar ciddi olduğunu ya sen anlatamadın ya da onlar idrak edemedi. Bu saate aranılır mı. Eşim tabi her zamanki gibi savunmaya geçti sevgili annesini. Neymiş efendim tüm gün ameliyatta olacağını söylemiş akşam ara demiş telaşları olur vs vs... Ben de dedim tüm gün hastanede olup koşturan annemler ben bütün gün evdeydim. Merak etmiş olsaydı beni arar bilgi alırdı. Akşamda son durumu ailemden öğrenirdi. Tabi biz başladık tartışmaya. En son bağırdım artık bütün dedim ölüler sizin ölünüz,düğünler sizin düğününüz,hastalar sizin hastanız. Bu ne ya kendi akrabalarınızdan birine birşey oldu mu canla başla yapıyorlar bizden birine birşey oldu mu arayıp sormak bile yok. Nazlım inan dedem vefat etti bundan iki yıl önce eşimin annesiyle kız kardeşi 2 gün sonra arıyor beni baş sağlığı için var mı böyle birşey ya. Bu olayı falan hatırlattım eşime. Tabi girdik yine birbirimize valla çekemiyorum artık. Sonumuza hiç ama hiç iyi görmüyorum. Şimdi soruyorum sana bu olayda kim haklı Allah aşkına ya?
Ya çocuktan sonra bir ümidim vardı tam aile olucaz artık eşim bizim yanımızda olur diye ama hikayeymiş.
kizlarrr ben sizi cok ozledimulke degistir ordan oraya ev tasi git gel ucak fobisi sut sikintisi darken harap olmus vaziyetteyim tam tamina 18 kilo verdim inanin hep aklimdaydiniz elimdeki tableti tr de birakmam gerekti yeni bi pc alip girene kadar baya zaman gecti yasadigim bir suru sikintilarda eklenince hic yazamadim size ama hep aklimdaydiniz yazdiklarinizi okuyunca agladim canlarim benim meger sizde ne sikintilar atlatmissiniz.Eger beni tekrardan araniza alirsaniz bir daha gitmemek uzere hep sizinleyim anlatacak oyle cok seyim varki.yasadiklarimin sonucunda emzirme olayi bitti evladimi adam akilli emziremedim bile ikibucuk aydan itibaren mama yiyor cocuk meger hersey psikolojiyle alakaliymis ben daraldikca sutte azala azala en sonunda bitti .cok ozlemisim sizi tekrardan araniza alacakmisiniz beni
Nazlicim cok gecmis olsun o mastit illeti yuzunden ictigim antibiyotiklerden midemi hallettim al bendn de o kadar hasat olmus durumdayim su bes tane cocugu yapanlar doguranlar da nasil bir bunye var yada ben mi cok nanemollayim diyordumki yalniz olmadigimi sizinle gordum ahhh ne kadar sikinti verir o simdi kiyamam bol bol sicak suyla masaj yap sicak havlu tut insaallah ameliyata gerek kalmicak sikma canini ama terliorsan sirtina havlu koydur usutme sakin.Yİne doktora gideceğim bugün... Yine mastit yine süt birikmesi göğüs şişmesi... Benim sonum ameliyat mı acaba... Birde dikiş yerlerim acıyo agrıyo kaç gündür. Cocuklar artık 7 kiloya yaklasınca tüm gün kucakta sanırım etkisini göstermeye basladı. Bi doğumla hurdaya cıktı vücudum + psikolojim...
evet canim tekrarlarmis surekli sut biriktigi icin yapiyormus ve hic usutmemen gerekiyor.pompa kullan kalan sutu cekmeye calis ins ise yarar zor cok zor bilirim hala da sizlar emzirmedigim halde.Sacdokulmesi yuzunden tekrardan vitamin kullanmaya karar verdim suan ve jelatinsiz domuz katkisiz prenatal aradik ve Turkiyede doktorlarin verdigini duydugum elevit bulduk aldik bir tane ictim ve bi arastirdimki domuz katkisi varmis hemde kesin kaynaklardan bir tane ictim dunden beri uzuluyorum cahilmisin sen ne diye tam arastirmadan iciyorsun diye ahh ahAntibiyotik ilaç verdi doktorum.. Daha önce de kullanmıştım geçirmemişti sonrasında iğneye başlamıştım... İnşallah bu kez geçer... Sağmak yine göğüs uçlarımı mahvediyor... Çok zor çok...Esracım demek sende cok cektin bu dertten. Ve doktora neden oldugunu sordum bi kez olunca tekrarlar işte böyle dedi...
Saç dökülmesi aşırı sekilde bende de var ve biliyorsun yazmıştım vitamin d eksikliği ciddi düzeyde yazıyor. Doğumla hurdaya cıktık işte hepimiz.. Canım rahimi neden kazıdılar???? Eminim o da cok zordur
Cok sukur gecti Nazlicim insaallah da bir daha boyle seyler yasamam yasamayiz hicbirimiz,17 aralikta Turkiyedeyiz universite yariyil tatiline giriyor burda 3 hafta tatilimiz var nasil ozlemisim burnumda tutuyor Turkiye.Bu arada humananin kimyonlu rezene cayi cok iyi geliyor birde kanadadayken kolik diye bir sivi var dogal bebek icin hickirma,dis,gaz vs herseye cok iyi geliyor dogal bir sivi hicbir yan etkisi yok onu bi arastirsak ya Turkiyede vardir ama degisik bir isimle olabilir,bunun disinda bende calpol vardi Turkiyeden almistim onu vermeyin onun yerine paranox fitil verin hem daha etkili hem guvenli dediler ozellikle bu dis cikarma surecinde baya yardimci oluyormus,dogal olarakta kuru sogani verin dislesin eskiler onu kullanirdi cok daha cabuk cikariyor denildi tabi bebegin basinda durmak sartiyla bogazina kacabilir cunku.Ben de Senem nerelerdesin yazacaktım tam.. Canım sakın zorlama bizim doktor öyle dedi. Eninde sonunda gecielcek bişey bu ek gıdalar. Bak bende ara verdim uzun bi süre dün yeniden basladım. Gögsümdeki sorun yüzünden. Kimi cocuk hemen 6ç ayda hazır olmazmış o yüzden zorlama dediğim gibi eninde sonunda gececeginiz bişey. Benimki e suyu içemiyor bogazına takılıor sürekli öksürüyor yutamıyor. ÜStelik 1 haftadır dagıldık gecede 22 defa kalktıgı oldu. Evet yanlış görmediniz 22! 15 20 dk uyuyup uyandı bütün gece. Doktoru aradım diştendir dedi. Saglık ocagını aradım gazdandır gaz damlası verdedi napacagımı şaştım... Üstelik humana nın iyi geceler cayını verdik bana mısın demedi....
Esracım bu arada yazdıklarını okudum da gerçekten içim sızladı işte Türkiyede saglık öyle sacma ellerde ki... Neyseki o günler geride kalmış canım benim ama cok cekmişsin
Ay ben cevap verdiğimi düşünüyordum canım kusura bakma lütfen demek içimden düşünmüşüm de yazmamısım. Ben de çok istiyorum valla. Benim şimdiki telefonuma whatsapp bir türlü kurulamadı sürekli otomatik saat güncellenmediğinden yüklenemedi yazıyor. Hlbuki saat zaten güncel ve de otomaik güncel. Sanrım bir sorun var servise göndereceğiz. O sebeple whatsapp kullanamıyorum. Düzeldiği an ekleyelelim birbirimiziBu arada kizlar ben size cok merak ediyorum yaa yokmu whatsapp dilimde tuy bitti ya yok burden goruselim diyin ya evet bisi diyin yahu birbirimize bebeklerimizin fotolarini gonderirirz daha cabuk iletisim kurariz siz merak etmiyormusunuz beni bizi birbirimizi bu ucuncu diyisim yaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?