- Konu Sahibi nazlisandal
- #1.321
Yahu bu erkeklerin hepsi mi bir cins yoksa bize mi böyleleri denk geldi acaba arkadaşım? Hayır madem çocugun sorumluluğunu alamiycaktınız ne istediniz madem diye sorarlar adama. Kendilerini mi disariya karesi ispatlamanin derdindelerdi. Aaaa bakin benim çocuğum oluyor. Şuanda ve daha sonra bu çocukların huzurlu bir aile ortamına ihtiyaçları var. Kavganın gürültünün içinde bu çocuk nazil bir ruh haliyle büyüyecek ki. Yani neden sadece biz bunları düşünüyoruz artik gerçekten kafayı oyanaticam ya.
Bak akşamüstü ne oldu anlatayım. Arkadaşı aradı size ugrayacağız evdeyseniz diye. Bu durumda bile hayir diyemedi tabi bende şalter attı niye cagiriyorsun dedim cevap su o insanla okulda yüz yüze bakiyorum hayır diyemem. EE o zaman bana nerenle bakıyorsun. Bize geldimi konuşmak dahi yok. Hadi dedim sus. Evde ikram edicek birşey yok git bari birşeyler al dedim. Yine insanlık bende kalsın dedim yarına pasta yapayım. Malzeme söyledim birkaç tane onlarida al dedim. Adamda ki cevap onlara gerek yok istemiyorum birşey yapma bende dedim olsun yapayım yok hayır benim içinse sakın yapma. Yahu kimin için yapicam tabi ki senin için. Simdi hatırlamıyorum sinirden birşey söyledi kafamı attırdı o anda. Tamam dedim lanet olsun yapmayacağım birşey. Ya bin pişman oldum. Sen haklıymışşın canım en iyisi kuru bir söz söylemek en iyisi olacak. Ben oğluyla ilk doğum günü ailecek kutlasın diye düşündüm kabahatli yine ben oldum. İyilik kime yaramis ki buna yarasın
Arkadaşım dediğin gibi niye bi tek biz düşünüyoruz bunları bende buna o kadar sinir oluyorumki. He hele de böyle anlarda misafir gelmesine iki kat kıl oluyorum. ya ben evdeki adamla konuşmak istemiyorum bi de sahteden misafir agırla öf cok sinir. bize de hep gelirler. Ama bu okuldan arkadasıymış yüzyüze bakıyomuş aynı dediğin gibi senle aynı evde yasıyo ama yok ne de olsa cocugunun annesisin sen. bi sekilde katlanmak cekmek zorundasın. bak inan böyle düşünüyorlar.
Ah be senem sen niye böyle iyi niyetlisin...Bak insanı iyi niyetine bin pişman ederler bunlar. Ben çünkü hep yaşadım ne zaman alttan alıcak bi jest yapsam gerek yoktu tarzı havalra girer beyfendi. ondan demiştim sana da. Bırak oğluyla ilk dogum günü geldiğini biliyodu dogru düzgfün davransaydı o zaman en azından bu günlerde. o zaman hakederdi. Sakın yarın vazgecip beyfendinin bi taraflarını kaldırma....