Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Bilirim hep öyle olurlar.. Lüzumsuz zamanlarda o kadar yaptıkları sacmalıktan sonra kıymetli olurlar. Bence eşler de cocuklu hayata tam adapte olamamanın ruh halindeler ve saçmalıyorlar bu yüzden. Bunu da her alanda belli ediyorlar.
Evde kalmak zaten son derece manyak yaptı beni. Sürekli cocukla aynı seyleri yapıyor olmak ve de gelsin de azcık kafamı dinleyeyim diye eşini beklerken onla daha gelirgelmez tartısmak ne kadar sinir bozucu valla.
Ben bir de bu hafta sürekli misafir agırladım düşün bu kadar stresin içinde bi de onlara hazırlan. Artık en son dün gündüz ayrı gece ayrı misafir agırladıktan sonra yok dedim bi müddet kimseye hazırlanmıcam. gelen olursa kusura bakmayın bebekle bişey yapamadım deyip hazır alıcam. Yetti ya. hele dün agladım sinirden. Gelenlerin cocukları var bütün odalarımı dagıttılar anneleri gayet rahat. benimki sürekli mızmızlanıyo aglıyo insanların umru degil. servis mi yapayım cocuguma mı bakayım delirdim!!!

Canım bu ara oğlanla uğraşmaktan inan kendimi bile göremedim. H.sonu doktora götürdük oğlanı çok öksürüyor ve burnu felaket tıkalı hırıl hırıl zor nefes alıp veriyor. Doktor muayene etti falan dedi üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş antibiyotik veriyorum. Benim tabi beynimden haber verdi dedi çok küçük değil mi başka yolu yok mu tedavisinin birşey olmaz dedi. Peki dedik ek gıdaya ne zaman geçelim 6. aydan önce önermiyorum dedi. Bizde keçi sütünden yoğrdu mayalamak istiyoruz onunda yavaş yavaş zamanı geçiyor doktora şimdiden alıp dondursak olur mu dedik keçi sütünü o da besin değerini kaybedeceğini söyledi. Zaten inek sütüne alerjisi olanlara öneriyorum keçi sütünü dedi yoğurdu satın alıp üstündeki kaymağı sıyırdınızmı öyle vericeksiniz yoğurdu dedi. Biz eşimle birbirimize baktık yine dedim yoğurdu kendim yapmayacak mıyım hani doğal olması açısından. Doktorun cevap tabi tercih meselesi dedi. En son ki vurucu darbe olan demir damlasındaki parabeni sorduğumuzda yahu parabende ne var bu kadar ince düşünüp kafanıza takmayın demez mi adamı boğazlayasım geldi. Bu doktorun muayene ücreti az buz değil ve tanınmış bir doktor. Birkaç zamandır buna gidiyorduk ama artık gitmeyi düşünmüyorum. Adama resmen uyuz oldum ya direkt 4 aylık yavruma antibiyotiği dayadı ya. Daha küçücük o bu zamanda verirsem bu lanet şeyi ilerde ne yapıcak yavrum. Bizde bugün aile hekimine götürdük ciğerlerini falan dinlesin boğazına baksın diye. Burada başka doktor yok çünkü malesef. Baya bir dinledi sırtını boğazına falan baktı. Antibiyotiklik bir durum yok dedi. Soğuk algınlığı var o kesin ve muhtemelen sizlerden bulaşmış dedi. Bizim içtiğimiz soğuk algınlığı ilaçları gibi bir şurup verdi. Antibiyotik falan vermeyeceğim bu ilacı deneyeceğim geçmezse başka bir çocuk doktoruna götürelim dedik çocuğu. Bu arada kilosu 6.160 boyuda 66.5 cm bizim oğlanlar aynı gidiyor:)
Çocukla uğraşırken sorunlarımızı unuttuk eşimle aramızdaki. Canım çok yanıyor o kadar kırgınım ki eşime. Tamir edebileceğinide sanmıyorum. Yani biz bu yolda onun ailesinin desteğini görmeden birşeyler yaptık hep ve yine sadece benim ailem yanımıdaydı hala da öyle. Bir anda bu kadar ailesinin kıymete binmesine bir anlam veremiyorum. Onalrı savunurken laf söyletmeken bizi kırdı geçirdi. Bilemiyorum artık bu gönül yorgunluğuyla, yarasıyla nasıl devam ederim.

Geçmiş oslun canım ( İnan bu doktorlar ilaca o kadr meraklı ki. Ben kaç doktora götürdüysem hepsi kusuyor diye ayrı bi ilaç söyledi en sonuncusu gaviscon toz verdi ama ben kullanmıyorum bebek bu elbet kusacaktır diyor herkes ne bileyim ya :/Aynı konudan muzdaribizzzz o damlayı ben de 3 doktora sordum inanırmısın hepsi aynı seyi söledi hocam bu kadar incelemeyin demir ihtiyacı var vermezseniz daha kötü olur diye. Ben de 3 gündür veriyorum artık pes ettim. Demir eksikliği de ilerde biçok soruna yol acabilir diye. Bir de devit kullanıyoruz hala. bEn aslında ondaki BHA dan dolayı multivitamin damlasına gecmek istediğimi söledim doktora. o da kanserojen. O da hayır devite devam dedi. Öf öf öfff. küçücük çocuklara damlaları vermesen D ile demir eksik oalcak versen kanserojen... Çok kötü devirdeyiz. Katkısız bişey yok.
Sizinkinin boyu maşallah baya uzun. Bizim doğum boyu 50cm idi. Ondan sanırım.
Eşin ile sana gelince cocukla uğrasmak belki aranızı biraz daha ılıtabilir diyecegim ama biz bayanlar işte dediin gibi bişeye kırılınca tam kırılıyoruz ve o içimizide hep kalıyor değil mi....
Bazen bi bebeğe bakan iki dadıymışız gibi hissediyorum ya. Hiçbir özel hayat kalmadı inan ki. Geçenlerde cocuk uyudu da bi film izledik öyle büyük bir lüks geldi ki. Tabi film esnasında 5 kere uyandıgından git emzigini ver uyut derken gene berbat oldu bişeye benzemedi.Yaa karı koca değil de iki ev arkadası gibi olduk ya
herbakımdan. Afedersin ama cinsel hayat olarak da öyle. Çocuktan vakit bulamıyoruz bulsak bilezaten yorgunlktam canım istemez zaten. Bilmiyorum cocuk olan herkes böyle mi ama biz beceremedik bi türlü yetişmeyi ya hiçbieşeye. :/

Sağol canım. Bakalım haftaya kontrolümüz var birde rota virüsü aşısı olucak sanırım bu doktora son gidişimiz olucak başka doktor bakıyoruz. Valla ben hala demir damlası vermiyorum. Şurup varmış ondan aldık onu vericem artık. Gaz ve kabızlık yapmıyormuş ve bildiğimi kadarıyla içinde paraben yokmuş. Bu arada sizin d vitamininin ismi devit mi? Bizimki monovit aynısı mı?
Canım bizimkide 52 cm doğmuştu bilmiyorum ki neden kaynaklı.Babasıda bende selvi boylu değiliz ama:)
Film mi o nasıl birşeydi yahu?:) Vallahi inan o bile bana şuanda o kadar lüks geliyor ki. Eski insanlar nasıl yetişiyorlarmış acaba. Ya ben çok beceriksizim ya da biim oğlan çok yaramaz. Bugün inan daha yeni oturdum desem yeridir. Eşim geldi 1 saat öncede öylelikle yemek yapabildim. Veeeee biim oğlan 15 dk'lık uykusundan uyandı bile.
Canım cinsellik konusuna girmiyorum bile. Oğlan uyuduğu gibi küt gidiyoruz ikimizde.
Valla kadınlar olarak baya kırılganız ama onlarda kırmasınlar canım. Yani madem yuva kuruyorlar o zaman ona göre davransınlar. Evlenmeden önce flört ve nişanlılık döneminde aileleriyle ilgileri yok gibi görünüyorlar ama evlendikten sonra biranda değişiyorlar ve bu çoğu erkekte istisnasız böyle.
Canım ya sana birşeyler sorucam. Bizim bu ara oğlan geceleri saat başı kalkıyor ve emmek istiyor yani emdiğide 5 dk filan. Bu tabi haliyle beni mahvediyor. Sizde de durum böyle mi? Birde biz arada oğlanı oturtmaya başladık ama öyle 10 saniye filan yavaştan yavaştan alışsın diye. Siz de yapıyor musunuz? Doktora sordum adam dedi ki doğduğundan beri oturtabilirsiniz bir sıkıntı yok. Bizim doktor aştı resmen kendini ya. Sizin doktor ek gıda konusunda birşey dedi mi?

Merhaba canım. Sabahın 8inden beri bu sayfa acık ama gel gör ki bi türlü yazamadım. şimdi de yatırdım yatagına uyumuyor ama tepiniyor bende hemen yazayım dedim. Nerden başlasam. Arkadasın kafayı yemek üzere. hergün ama hergün misafir agırlıyorum ve artık nefret ediyorum bu işten. hmilelikten beter oldu bu misafircilik olayı.
Bebek mızmızlanırken orda cay dolduruyorum! Tabak getirip götürüyorum arada bebegimi pışpılıyorum misafirler kendi halinden memnun tabi kakara kikiri ohhh!!!!
Yarın gündüz 10 kişilik yine yarın akşama da 5 kişilik misafir gruplarım daha oldu. Deliricem!!!! Düşünebiliyor musun cmt pazar ürekli misafir agırladım akşam ayrı gündüz ayrı. buarada cmt gündüz doktora gittim. yogun halsizlik ve kemik agrıları ile. kan tahlili falan yaptırdım şükür iyi çıktı bi tek d vitamini sonucumu alamadım istanbuldan gelcekmiş haftaya. arayanlara doktora gitcm dedim sen gelince ararsın biz öle geliriiz dediler bayılcaktım yani sinirden. dün en son 12de bi posta misafir gecirince gece öffffffffffffleyerek yataga girdim. oğlum huysuz. alttan iki dişi de çıktı artık beyaz beyaz üste cıktılar. iştahı arada gidiyor.gece uyku bölünmelerinden bahsetmiyorum bile. birde dün eşimle cok fena tartıştık misafirlerden önce. neymi ben sürekli bagırınyormuşum sürekli gerginmişim . eee dedim gergin olmamak için sebep varmı? e bende yardım ediyorum sana diyo. tamam ediyosun ama dedim sonuçta ben kadar yaşamıyosun bişeyi dedim ve kime kızayım dedim gidip alt komşuyamı çatayım ya tabi senden çıkarıcam öfkemi. neymiş eskiden böyle degiklmişim. eskiden bu kadar azarlamıyomuşum onu o da bartık dayanamıyomuş. bi kavga sorma. sonra da bişey yokmuşgibi misafir agırla akşama.
Ben gece heraglaınıda emzirmiyorum canım emzik veriyorum falan. sadece 1 kere emziriyorum gece. yalnız buaralar tek memeyi cok az emiyor 2 3 dk falan. digerini de 5 6 dk anca emiyordur yani emme süresini kısalttı ve de tam bitirmiyor gibi geliyor. ama gece sık kalkıyor.
Demir şurubunun adı ne peki canım? biz de ondan alalım barii. Doktoraumuz ekgıdaya 6 aydan önce baslamayın dedi ama ben tadına baktırdım limonun salatalık havucun canım. bir cay kasıgı kadarlimon verdim. salatalıgı da kemirdi dişleriyle havucu da yaladı falan. ama o kadar. sadece tatlarına baksın diye. ama belki bu ay bişey diyebilir kilo almına göre bakalım.biz de bi 15 20 gündür oturtuyoruz ama 10 sn falan degil baya uzun kalıyor. yani uzun dediğim de işte 3 4 dk maksimum 5 dk. çünkü öne dogru kendini itiyor oturmak istiyor. o sekilde hareket ettiklerinle istekli olduklarında fiziksel olarak hazır oluyorlarmış.
Zaten çocuk doktorlarından nefret ettim. herbiri ayrı bişey söylüyor valla artık içime sinen tam olarak heh bu dediğim bi doktor bulamadım henüz. kadındogumcum ne güzeldi 4 4lüktü tam olarak bu işte demiştim ama cocuk doktorları ayrı birer manyak.
Aman aileleri o kadar kıymetli ise bakalım aileleriyle yaşasınlar da görsünler. onları biz ailelerinden daha cok düşünüyoruz valla. sahsen ben bakıyorum annesinden daha cok düşünyorum onu. gerçi hala bagırnan gergin olan ben oluyorum ama:!!!

Buarada monovit bizim ilk ayki damlaydı sonra devit olsu monovit daha adisi imiş söyleyryim. Umarım iyisindir sende yoksun buaralsr i şallah herşey yolundadır.. Benim keyfim yok yine.... Akşama gene misafir vsr. Cok sıkıldım srtık aynı şeyleri ysşamsktan. Sabah beri bizinki agkıyor mızmızlanıyor yoruldum..

Canım inan misafirle ilgili konuyu okurken bana daral geldi felaket sıkıldım ve kızdım ya. Bu ne böyle millet sözleşmiş gibi sıraya girmiş resmen. Allah yardımcın olsun. Valla canım ben bu ara ne gidiyorum ne de gelmek isteyenleri kabul ediyorum kimsde kusura bakmasın. Oğlan zaten yavaş yavaş toparlamaya başladı kendisini birde grip salgını var yine. Ondan gelmek isteyenlere söylüyorum gelmeyin diye. Neyse ben yine taksite bağlıycam canım oğlana bakmam lazım

Nerede kalmıştım. Misafirde . Valla oğlumdan kıymetli değil kimse. Benim içinde iyi bir bahane oldu zaten kimseyi ağırlayacak halim yok. Bence sende bu taktiği dene. Oğlum gece saat başı uyanıyor ve bu da beni çok ama çok yoruyor. Her gün biraz daha bitkin hissediyorum kendimi dinlenemediğim için.
Bizde salı günü oğlanı doktor kontrolüne götürdük. Maşallah oğluma 10 günde 300 gr almış. Şükür ciğerleride temiz çıktı hastalığı atlattık. Rota virüsünün 2. dozunuda olduk. Ek gıdayı sordum kasım ayının sonunda başlayacakmışız işte 6. aya girdiğimizde. Doktor bana gelmeden bir gün önce inek yoğurdu verin bir çay kaşığı dedi ve ağız kenarlarına sürün dedi. Nedenide alerjisinin olup olmadığını öğrenmek içinmiş. Canım o sana dediğim demir şurubunu sordum doktora kesinlikle vermeyin o şurubu dedi dişlerinin kararmasına neden olurmuş. Bende vegaferon vermek istemediğimi söyledim. O da o zaman ferrum yazdı. Onun içinde de paraben var ama eczacıya sorduğumuzda vegaferona nazaran ferrum daha iyiymiş. Bizde bugün aldık damlayı yarın başlatıcam artık.
Bizde artık oturtmaya başladık ve mama sandalyesi arayışlarına girdik. Siz aldınız mı canım mama sandalyesi? Bende senin gibi bazı şeylerin tadına baktırıyorum artık. Yavaştan alışmaya başlasın diye.
Bizim damla monovit ya. Tüh aman valla yazık çocuklarımıza ya günah denek gibi kullanıyorlar.
Bu arada gece uykusu düzeleceğine bizim oğlanın daha da berbat oldu. Saat başı yarım saatte bir kalkıyor valla artık kafam bir dünya dolaşıyorum. Her yerim sızlıyor koştur koştur iş yapıcam diye.
Amaaaannn eşlerimizde azıcık alttan alsalar olmayacak. Yahu zaten canımız çıkıyor bütün gün. Dediğin gibi gidip başkasına mı patlayalım.Dediğin o kadar doğru ki inan biz annelerinden ve ailelerinden daha iyi bakıyoruz onlara. Yani kıymetimiz bilinmiyor yinede o ayrı konu.
Nasıl uykum var anlatamam. Otrduğum yerde uyuyup kalıcam ama oğluş mızmızlanıyor.
Ya Esra'yı çok merak ediyorum. Umarım iyidir. Esraaaa eğer arada bir siteye girip bakıyorsan lütfen oğlunun ve kendinin iyi olduğunu yaz uzun şeyler yazmasanda olur.

Canım merhaba. valla napsam da gelmek isteyenler o kadar zorluyor ki beni canım Ben zaten kimseye ev oturmasına falan gitmiyorum cocugumla ne işim var. Ama gel de insanlara bunu anlat. Neyseki şimdilik ortalık duruldu. Eşime okuldan bi arkadası demiş bize gelin yarın diye. Hayır dedim biz gidicez şimdi orda zaten rahatım olmucak cocukla birde sonra onlar gelcek. Hiç çekemem dedim.
Oğluşunun iyi olmasına cok sevindim oh maşallah gayet süper kilo almış maşallah yavrucuğa.
Biz de dün rotavirüs olduk ama bilmiyoum onun etkisi mi. Dün geceden beri çığlıklarla uyanıyor bagıryor yaşlar nasıl akıyor gözüden susturamıyoruz... İnanırmısın bugün anca oturaildim. Ağlıyor devamlı. Yatıyor 10 dk sonra cıglkla uyanıyor. tam 1 saat ayagımda salladım neyseki daldı. Bende nete gireyim dedim. O kadar halsizim ki Şu gece uyanmaları beni mahvetti arkadasım
Buarada ben yogurt verdim.1 hafta falan önce. Öyle 1 çay kaşıgı olacak skilde ufak ufak veriyorum artık bazı seyleri.Maksat çiğneme olayını kavrasın.geveliyor çok hoş oluyor. Yalnız iyi oldu dedğiğin biz de ferrum aldık. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Vegaferon cok gaz sancısı yapıyordu kakasını da 2 3 günde bir anca yapıyordu bilmiyorum ferrum inşallah rahatlatır kuzumu. Biz de maşallah 6500 kg olmuşuz dün tartıldık.Tam 5 ay 2 günlük bugün.
Canım biz henüz arastırmaya başlamadık mama sandalyesi. biliyormusun artık biraz zaman bulsam uzanıp dinleniyorum 10 dk bile iyi geliyor o yüzden arastırmadım. Eskiden şu net basından kalkmazdım onu arastırı buna bakardım.
Buarada dün gece bizimki saatbaşı çığlıkla uyandığı için sinirlerim gerildi ve adama gene gece gece hartladım. Ya ben hiç kendimin bu halini begenmiyorum Yaratık oldum çıktım Çocuk niye bizi bu kadar değiştirdi
Esra konusunu bende cok merak ediyorum?????????
Esra, Senemin dediği gibi arada bir bakıyorsan enazından 1 cümle de olsa yaz... Hani cocuklar olduktan sonra da haberleşecektik?

Buarada dün akşam cok fena tartıştık. Ben hiç iyi hissetmiyoum kendimi. Eşimle sorunlarmız gittikçe artıyor ne olacak halmiiz bilemiyorum. İşin kötüsü ney biliyor musun. Aynı konular hep aynı konular. Yani konuşuyorum konuşuyorum demek ki birşeyler değişmemiş değişmiyor.
Ona birkaç şeye kızdım yine dün. Birden tepki gösterdi yeter artık hep üstüme geliyorsun hep gerginsin hep bi bagrınma halindesin diye. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. Dedim ki sana kac kere demem lazım bütün gün cocukla ugrasmak beni geriyor beni anla biraz anlayışs göster diye kaç kere demem lazım? Ve ben gerçekten beni hoşgör demekten bıktım. Onu kim hoşgörecekmş.. Yahu bütün gün koaly olmuyor ki cocukla ugrasmak. Ben de ağlamaya başladım. Gittim diğer odaya. Yanıma bile gelmedi. Ve en sinir olduğum budur. Kavga da yapsak birbirimize küssek de bana göre ben ağlıyorsam yanıma gelmelidir ki kolay kolay aglamam kavgalarda. Cok canıma tak etmezse. baska zaman herseye aglamama ragmen kavgalarda sert dururum. Ben ağlıyorum o diger odada. Yatana kadar böyle takıldık. Sonra gece cocgu emzirmeye falan kalktıgımda bir tek kelime konuşmadık. Sabah da defolmuş gitmiş işe. Bak bu saat oldu bir telefon da etmedi mesaj da atmadı. ben de atmadım. Çünkü çok kırgınım. Ne olacaksa olsun artık modundayım. bu hayattan bıktım. Ben ikide bir yşadıklarımı anlatıp beni hoşgör bana anlasyış gösterdemek zorunda değilim. Diyorum da değişmiyor o da ayrı. Biraz kendimi geri cekeceğim konuşmayacagım işten gelince de. kaç gün sürerse sürsün. Alttan da almaycağım. Biraz sürünsün. Bugün sabah Aşkım kapışmak dinledim tvde. O da dedi. ERkeklerinize naparlarsa yapsınlar aynı kadın olmayın. Biraz mesafeli durun aynı olmayın eskisi gibi olmayın ki naparsam ypayım bu kadın aynı demesin diyor. Çok haklı. bende aynı nazlı değilim. Olmayacağım. Çok kararlıyım ne oalcaksa olsun ve de ne kadar sürerse sürsün. Çok çok kırgın ve de kzıgınım. Onu affedemiyorum gerçekten dünden beri yaşadıklarım bir bir aklıma yeniden yeniden geliyor ve affedmiyorum. Onun yüzünden sabah cocuga da bagırdım uyu artık uyuuuuuu! diye. sonra cok üzüldüm. Erkeklerin asıl babalıkları cocuklarının annelerine iyi davranmak bence. Biz mutlu olursak cocuklara da geciyor. Bunu o kalın kafalarına sokmak zor olsa da... Cok doluyum cok.....

Çok moralim bozuk... Kemik ağrılarımdan doktora gitmiştim ya bir tek d vitamini sonucum kalmıştı digerleri iyiydi. Bugün aldık.. Ciddi düzeyde eksik yazıyor karsısında.... Normal degerler 30 ile 80 arasında benimki ise 8...

Canım valla hangi mesajına cevap vereceğimi bilemedim. Bu aralar hiçbirşeyimi yetiştiremediğim için inan burayada bakamadım. Bizde de annemler varda biraz nefes aldım.
Öncelikle eşinle aranızın böyle olmasına gerçekten üzüldüm. Bu adamlar doğumdan sonra zaten bir tuhaf oldular. Nedenini çözemedim. Yardımcı olup anlayacaklarına çocuk gibi ilgi alaka bekliyorlar. Hala çocuk olmadan önceki dönemde kaldılar bence. Bu yüzden de saçma sapan davranıyorlar. Bizde de durumlar hemen hemen aynı arkadaşım seni çok ama çok iyi anlıyorum. Sana tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle yüz verme. Hatasını anlasın. Bütün gün çocukla uğraşanın ne demek olduğunu malsef bilmiyorlar. Onlar sürekli dışarda iş ortamı bile olsa kafalarını dağıtabiliyorlar. Biz ne yapalım çocuk bir yandan, ev işleri , ilgi bekleyen koca diğer yandan. Bu kısır döngünün içinde boğulmamak için resmen çırpınıyoruz. İnan bana kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. Monoton bir hayatı çoktan geçtim. Ruhum daralıyor ya. Tam manasıyla giremediğim bunalıma girmeye ramak kaldı. Ama bebeğim için dik durmak zorundayım.
Eşin kusura bakma ama çok anlayışsız. Bizim yaptığımız şeyi bir gün kendisi yapsın bakalım ne olucak o zaman. Ertesi günü kesin evden kaçar gider. Biraz daha alttan alsaymış seni ne olurmuş yani. Zaten gurbette gibi birşeyiz. Yanımızda akraba namına birşey yok. Bir tek tutunacağımız dal onlar. Sanki biz bu çocukları babalarımızın evinden getirdik. Yaptıysan yardım ediceksin arkadaş. Ama yok olur herşey aynı şekilde devam etsin istiyorlar. Biz eskisi gibi olalım hayatları aynı olsun istiyorlar. Bizde de durum aynı canım seni çok ama çok iyi anlıyorum. Bende de artık sinir namına birşey kalmadı en ufak birşeyde hırlıyorum. Tahammülüm kalmadı artık. Kendimitükenmiş gibi hissediyorum. Uykusuzum, oğlum haklı olarak sürekli ilgi bekliyor. Artık gündüzleride uyumuyor bütün işlerim kalıyor. Nereye yetişeceğimi bilemiyorum. Eşimden ilgi bekliyorum bir tatlı söz ama yok adam resmen kalasa bağladı. Kendimi bu evde artık o kadar yalnız hissediyorum ki , böyle olduğu zamanlarda sürekli ağlayasım geliyor.
Dediğin son cümlene sonuna kadar katılıyorum. Geçenlerde eşimle çok şiddetli kavga ettik ve artık gözüm hiçbirşeyi görmedi çocuğumu alıp gidicektim evden. Sorun yine ailesiydi. Biz bağırıp kavga ettikçe oğlum nasıl ağladı nasıl huzursuz oldu anlatamam. İçim parçalandı yavruma bunu ona yapmaya hakkımız yoktu. İnan bence herşeyi anlıyorlar. Sonra ortalık durulunca yine gülücükler atmaya başladı kuzum.
Bir of çeksem karşı ki dağlar yıkılır misaliyim. Bende inan çok doluyum çooooookkkk.
Eşim hergün kafasını dağıtmak yetmiyormuş gibi birde beyefendi haftanın bir günü akşam halk oyunlarına gidicekmiş. Bana soruyor gidebilir miyim diye tek söylediğimşey istiyorsan gidebilirsin. O da valla umrunda değilmişim gibi gitmiş kayıt olmuş. Ben yine evde esir olmaya devam.
Eşinle aranız düzeldi mi canım? Adım atıp senden özür dilemeden bence barışma.
Bu arada tahlil sonucuna üzüldüm ya. Bende yaptırsam kimbilir benimki nasıl çıkıcak.Bende çok kötü durumdayım heryerim dökülüyor. Doktora gösterdin mi sonucunu?
Birde canım sana birşey sorucam. Ben oğlanı hala yan yatırma yastığında yatırıyorum acaba artık serbest bıraksam mı ki? Sırt üstü yatarken yüz üstü dönmeye başladı gecede yaparsa burun üstü gelmesinden korkuyorum. Sen nasıl yatırıyorsun?

CAnım merhaba gelişmeleri yazmak için hemencecik girdim. Eşimle konuştuk. Ben çok kararlıydım ve de öyle durdum okuldan geldikte sonra bana laf atıyor bende hiç cevap vermedim. O kadarolaydan sonra bi de hiçbişey olmamış gibi konuşmamı nasıl bekliyorsa. Sonra o da başladı işte knouşmaya bütün gün okulda düşündüm d bilmemne. Bak dedim son kez söylüyorum bir daha ne bu gerginlik lafını duymak istemiyorum dedim. Anlaştık güya. Güya diyorum cünkü biliyorum yine olacak. cünkü her tartışmada aynı şeyleri zaten söylemiştim ben ona. Hee buarada o da bana bak alıp cocgu giderim lafını duymak istemiyormuış ben de aynı sen gibi o cümleyi söyledim de. Sen söylmemiş olabilirsin içinden gecirdin belki ama ben söylemiştim patlattı çünkü. Halk oyunları kursu mu? şaka gibi valla. Bizimkine de arkadasları baglama kursuna davet etmişler o da yok demiş ama bana söylerken agzımı yoklar gibiydi. Bu sene kurs sevdası cıktı bunların. geçen sene de ablamın eşi türlü kurslara gitmişti. Tabi maksat kafa dinlemek desarj olmak. evdekiler naparsa yapsın...
Ve bgün sütümün bya azaldıgını farkettim ara ara böyle azalmalar oluyor. psikolojik sanırım.
Doktordan geldik canım deger cok düşük olduğu için haftalık iğne verdi her hafta olacakmışım 6 hafta... sonra yine ölçülecekmiş degerim. Bizimki yan yatırma yastıgından cıkıp gidiyor canım koysak da. yatakta bambaska hallerde buluyoruz kendisini. O yüzden önemi yok. Bizmki her türlü yatıyor

Yahu telefondan yazayim dedim alinti yapamadim saçma birşey oldu
Canim kusura bakma bu ara annemler bizde diye göremiyorum nete. Öncelikle iğne durumuna çok üzüldüm. Umarim bu kadar iğneye sonuç iyi olur. Biran önce kendini toparlarsin.
Sütünün azalmasının en büyük nedeni tabiki stres. Sana tavsiyem hurma ye. Ben bu ara onun sayesinde sütümü cogalttim canim. Şiddetle tavsiye ederim. Yedikten sonrada bol su iç.
Esinle umarim geçici sureli değildir anlasmaniz. Akli basina gelmiştir ve seni anlamaya baslamistir. Bizimkide gecen hafta kursa gitmedi nedeni de ona içten git dememisim diye. Bende ne yapayim yalvarayim mi git diye dedim. Bizde hep laf sokuyoruz birbirimize ya da tartisiyoruz gerçekten çok ama çok Yoruldum bu durumdan. Oturup adam gibide konusamiyoruz sonumuz ne olacak bilmiyorum canim

Bu adam beni artik cidden delirtecek ya. Ben misafir istemedikce adam cagiriyor ya. Neymiş efendim ayip olurmuş hayir deseymis. Bıktım artık olan bana olacak yine. Ya neden anlamiyor bu kocam beni. Oysaki benim ne güzel hayallerim vardi. Doğumdan sonra iliskimiz daha da kuvvetlenecekti. Birbirimize dahada kenetlenecektik. Tam manasiyla bir aile olacaktik ama hep tersi oldu. Ya herkes çocuktan sonra boyle mi oluyor yoksa bu durum bize mi ait. Valla evliligimiz nereye doğru surukleniyor bilemiyorum. Sürekli sorun yasiyoruz. Birbirimizi artik hic ama hic anlamıyoruz ve en vahimide bunun için caba bile sarfetmiyoruz. Şeytan diyor annemler dönerken sende onlarla git biraz ayri kal. Bu defa daha kotu olacak diye endişe ediyorum ama yok yani resmen evliligimiz cikmazda. Sonumuzu hic iyi görmüyorum

Ah canım ah... Bugün bizde yine yine yinee tartıştık ve ben hiç şaşırmıyorum bu duruma artık. Ya tabi misafir için hazırlanan biziiz servisti hizmetti yine yük bizde. Onlara oturuup cene calması kalıyor tabi! Ben doydum misafire valla. Eşimin arkadası bizi cagırıyormuş bende hayır gitmicez daha onlar gecen hafta bizdeydi dedim. Biz gitcez hop yine sıra onlara gelcek yine hemen damlayacaklar. Zaten cok da sevmiyorum kendilerini ben mesafe koymaya calıştıkca yapışan insanları hiç sevmem. Hazır bişeyler al canım. Sana diyorum ama bende hep hazırlandım şimdiye kadar. Ama bundan sonra hazır alıcam. Hee servis işi ne dersem diyeyim bir çile oluyor bebekle o ayrı. Allah yardım etsin
Bu arada bence cogunluğun tersine giden biziz gibi geliyor.Yani bakıyorum etrafta millet cocuktan sonra kenetlenmiş falan. Biz birbirimizi yiyoruz. Sürekli bi laf somaca hırlama azar dolaşıyor evimizde.
Aynı şeyler inan ki benim de aklımdan geçiyor. Acaba biraz ayrı kalsak nasıl olur kıymetimizi mi anlarlar yoksa rahatlarına mı düşerler?... Hayır biz demekki bu adamları cocuk olana kadar her yönleriyle görememişiz diyorum artık...
Ve arkadasım bizim üzüldüğümüz kadar üzülmüyorlar ve senin dedediğin gibi bişeyleri düzeltmek anlamak için de caba sarfetmiyorlar. Ama ben buna ne kadar dayanabileceğim bilemiyorum...
İkiz bebekleriyle boşanan bi arkadasım vardı gecen sene ayrıldı esinden gerçi şimdi yine barıstılar mahkemede barıstılar da. Ben de o zaman diyordum yahu birbirini seviyorsun cocuk yapıorsun sonra mı anlıyorun işlerin yolunda gitmedigini? çocuk yapmasaydın aklın nerdeydi? Yani bu tarz seyler geciriyordum içimden Allah biliyor ya. Ama şimdi anlıyorum o da cocuktan sonra esinle sorun yasadı ve boşanmaya kadar gitti bu iş demekki... Yaşanmadan bilinmiyor..

Şu an yoldayız annemlerden geliyorjz o kadar moralim bozuk ki hıçkıra hıçkırs aglamak istiyorum ttuyorum sıkıyorum kendimi... Eşimle tartıstık klasik. Ama annemlere belli etme dedim ona kenara cekip. Çünkü salak adam hemen suratını asıyor insanları tedirgin ediyor. Annem zaten cin gibi anlamış olabilir. Pzt tekrar gelmemizgerekiyor merkeze. Bana sen kal dönme istersen ben pzt okl cıkısı gelirim hem rapor almamıs olurum dedi. Ama okdr ısrar ediyor ki. Bende yok gelcem dedim. Bana az önce ne dedi biliyomusun niye ısrarla gelmek istedin ki biraz kafa dinlerdik ikimizde dedi. Şuan cok kırıgım hatta nefret ediyorum şuan ondan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…