Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Buda eşittir doğumun her hali zor oluyor:) o yüzden korkunun ne ecele nede doğuma faydasi var

Buda eşittir doğumun her hali zor oluyor:) o yüzden korkunun ne ecele nede doğuma faydasi var

Bana açıkçası sorsalar bu şekilde doğuma doğum demem. Hamileliğimin son ayı cok daha zordu sürekli ağrılar kramplar mide yanmaları uykusuzluk cünkü yatamıyorsun dogru düzgün o karınla. Her türlü zorluğu hamilelikte gördüm. Doğumumda ise 1 gece o deli yanma ve ağrı digerlerinin yanında az bence. BEn çok rahat doğum geçirdim diyebilirim.

Ne kadar güzel iste. Ne kadar korksamda yinede normal doğum istiyorum o. Aciyi tatmak istiyorum bebeğim için değer biliyorum. Ama korkuyorum özelliklede dikişten. Falan

Dun misafir fasli bitti diye sevinirken bugün tekrar misafir gelecek cidden kafayi ygeleceklerini ya. Birde densizlik, düşüncesizlik artik tavan yapti ya.
Dun gelen şahsiyetleri biz oturmaya cagirmistik ama nereden bile bilirdik ki yatiya geleceklerini. Yahu adamlar aksamin 10'un da geldiler ya. Be mubarekler bebekli eve geliyorsun insan azicik düşünür demi ama nerdeeeeeee. Gece 12'yi geçiyordu gittiler. Bir ara cidden içten uyumusum. Kadın bir ara soru sormuş benden cevap gelmeyince Esim dürttü düşün artik ne haldeydim. Şimdide yine misafirleri bekliyoruz bakalim bunlar maçta gelecek. Daha valiz hazirliycam,ütü yapicam tonla isim var ya.Zaten çocukla bütün isler artik o kadar zor oluyor ki aman amaaaann. Çok yorgunum ve uykum vaaaarrr

İnan canim bayram demek gerçekten stres demek ve dediğin gibi tonla eşya toplayıp birçoğunu giyemeden geri getirmek ayni zamanda. Oglanin cantasini bugün hazirladim ama bizimki daha duruyor amaaannn.
Valla akil verenler ve çok bilmisler o kadar fazla ki onlardan da biktim usandim artik. Senin komsunda resmen felaket tellaliymis Yuh yani. İyi yapmissin laf söylemekle.
Bende aveadayim ama operator değiştirmek istiyorum internetim çok düşük odedigim miktar çok fazla ama öyle cezbeden bir tarifede yok avea dişinda. Bizde o paketlerden faydalanan diyoruz aman o da ayri bir dert benim için. Bu arada canim birşey sorucam oğlan pusetin icinde çok terliyor penye battaniye koyuyoruz içine ama fayda etmiyor. Simdi yolda uzun baya terleyecek yine siz bir çare buldunuz mu acaba?
Tartı güzelmiş eşime söyledim o da bakicak. Çok yorgunum ve uykusuzum Nazlim ya. Dun bende temizlik yaptim ama çocuk olunca cidden çok zorlandim.

biz vodafonedaydık 50 tlgeliyordu faturamız. ikimizin oluyor 100 tl. eşsiz tarifeye gectik aveada. 1000 dk 1000 sms 2 GB internet 24.5 tl. Genelde geçiş ypanlara cok avantaj oluyor biz de bi sene bunda kalırız bakarız sonra baska operatörde geçmek isteyenlere avantaj varsa ona geceriz diyoruz.
Bizimki de cok terliyordu canım. Biz de penye battaniye koyuyorduk yine terliyordu. Annemden en son gelirken şile bezi çarşaf getirdik çok hafif ve yumuşak ile bezi. Onu katlayıp koyuyorz artık terlemiyor. Eğer şile bezinden bluzun gömleiğn falan varsa onu katlayıp koyabilirsin carsaf bulmak zordur çünkü eskiden kalma carsaf anneminki. Ama bluz vs bulabilirsin.
Yaaa bak tartıyı biz netten sipariş verdik ama ablamla bugün konuştum biz A101 den aldık 9 tl ye dedi. Onlarınki daha uygunmuş söyleyeyim dedim.
Ben de bugün çok yorgunum sorma hiç halim yok artık Senemim ya. Bugün benimki yine hiç durmadı cok yordu beni..
Heeeeee şunu da söyleyeyim. Bugün sevgili arkadaslarımdan biri telefon etti yarın bize geleceklermiş iftardan sonra. Düşün bugünden rezervasyon yaptırdı hanımefendi Yani hazırlanmak önüne bişeyler koymak şart oldu ama cok kızdım ya. Bekle de artık ramazan sonra gel demi. İnan eşim oruç tutuyor iftardan sonra mutfağı topla odaya gel derken saat oluyor 9buçuk 10. Ben o saaten sonra bi de cocukla ugrasıyorum br de misafir agırlayacagım 10dan sonra. Ne kadar sacma ya. Sinir oldum gerçekten. Bu kadar zaman beklemiş bir hafta daha duramamış. Bekle de bayram sonra gel demi iftar sonrasına sıkışana kadar.

Valla canim o tarife benimde dikkatimi çekti bende olmazsa diyorum başka bir operatöre geceyim 1-2 ayligina sonra tekrar aveaya doneyim. Dizinde fatura baya geliyormuş.
Vaaaay şile bezi hiii söylediğin iyi oldu canim benim ya. Benim bluzum var Nazlim bende onu koyayim bari. Vallahi Allah razi olsun gerçekten çok ama cok iyi oldu bu.
Canim benimde dun misafirim vardi hatta mesaj yazdim ayrıca. Sana tavsiyem kendini hiç yorma madem iftardan sonra gelecekler o saatten sonra börek çörek yenmez. Çayin yanina yap bir tatli mesela ben tiramisu yaptim onu ver. Üstünede meyve ya da dondurma tamam iste. Gelen bi zahmet ona gore gelsin. Madem ramazanin bitmesini beklemiyorlar.

Nazlıcım sana söylemiştim ya kaç zamandır bizim oğlan gündüzleri kesinlike uyumuyor yatağa koyduktan 10 dk sonra uyanıyor diye. İşte dünden beri eşimle oğlanı boğulma önleyici yastığa yüzüstü yatırıyoruz uyuduğu zaman ve şükürler olsun ki bu pozisyonda çok güzel uyuyor.Çok sık kontrol ediyoruz burnunu kapatsın diye. Belki tesadüf ama inan dünden beri çok rahat işimi yapıyorum. O da uyuduğu için daha bir enerjik. Sanada söyleyeyim dedim belki denersiniz. Çünkü sende bundan dert yanıyordun. Yarın yola çıkıyoruz ondan bavul hazırlığı son sürat devam ediyor. Çok yorgunum canım ya birde yaşam enerjim gittikçe düşüyor. Bu arada oğlana yedek bayramlık bakıcam kipadan belki sizinkine denk gelirim. Çok sıcak olduğu için çabuk terliyor mecbur yedek almam lazım. Bizde durumlar böyle işte. Bakalım zaten sinirlerim laçka oraya gidince iyice berbat olucam umarım sayelerinde sütüm kaçmaz en çok bundan korkuyorum.

CAnım benimmm o zaman hemen deniyoruz bu yöntemii. İnan eşim günlerdir diyor yüzüstü cok rahat edermiş bebekler arastırdım diyor adama hep bağırdım sacmalama boğulur falan dedim. Bir kerecik deneyelim demesine rağmen hayır dedim. Şimdi sen tecrübe edince rahatladım deneyelimbari hemen :) Diyecek ki bak ben dedim mi saymıyorsun arkadasın deyince uyguluyorsun. Offf sorma şu bavul hazırlama işi cok can sıkıcı ben henüz başlamadım çünkü biz bayramın ilk günü gideceğiz inşallah annemlere. Siz erkencisiniz maşallah yarın gidiyormuşsunuz. Yorgunluk mu dedin? Tam üstüne bastın. Bugün ayaklarımın üstüne basacak halim yok. İftara nasıl yemek yapıcam diye kayırıyorum. Eşim sahura da kalkamadı tam dalmışız çocuk uyuyunca o da sahur zamanı gecmiş. Akşam yediği ile tutuyor düzgün bişey çıkarayım önüne akşama diyorum ama kolumu kıpırdatacak halim yok. Kaç gündür de dışarda yedik.
Ben de yedek bayramlık aldım bi tane o dediğim şortlu tişörtlü takımlardan. Dediğim salopet çok güzel inşallah görürsün kipada. Bej rengi ayı kafası var önünde.
Offf sinirlerimiz ne zaman düzelecek yaa. İnan vücudum da halsiz kaldıkca daha cok mu sinirli oluoyrum ne. Bir e ben kan hapına devam etmiyorum. Saglık ocagı 3 ay iceceksin dedi ama bende kabızlık yaptı bıraktım hiç içmiyorum dogumdan sonra ilk hafta içtim sadece sonra içmedim. Onun da etkisi var mııdr acaba.
Of offf bayram = stres. Gitmesi gelmesi orda yaşadıkların herseyi ile bir bütün stres. Demesi kolay uygulaması zıor biliyorum ama kimseyi takmamaya calış mutlaka cok bilmişlik yapacaklardır boşver onları. Biliyorum zor ama elinden geldiğince enazından kendini ve bebeğini düşün sütünü düşün Senemim... Döndükten sonra bir hafta şöyle ohh kendine gelirsin kafanı dinlersin. Çok kalacak mısınız buarada?

Kızlar dün aksam ömrümden ömür gitti. Benim yasadıgımı Allahım düşmanıma yasatmasin. Kayınvaldemlerde oldugumuz için oglumun yatağı yok bizde koltugu acip yatirdik gece bizde yan taraftakinde yatiyorduk. Gece oglumun aglama sesiyle uyandim bir baktım ki yavrum koltukta yok ama yavrumun sesi geliyor. Allahım dedim ruyami gorüyorum. Can havliyle bir kalktim oglum yerde agliyor. Yavrum ayaklarini oynata oynata koltuktan dusmus. Yazarken bile hala agliyorum ellerim titriyor. Hemen esimi kaldirdim kucagima aldim oglumu yavrum hemen sustu. Emzirdim sonra kusma falan olmadi

Mesajim yarim kaldi kuzum uyanmisti. Düseli 12saati gecti. Sükur birseyi yok insallah çıkmazda. Allahim kimseyi evladiyla sinamasin. Allahtan koltuk çok yüksek degildi ve battaniyesiyle birlikte düştüğü icin yastik gorevi gormus bir nevi ve yer laminant parke halı var. Gercekten ucuz atlattik bir yeri kirilabilirdi ya da baska birsey olabilirdi dusunmek bile istemiyorum. Dün geceden beri kendimde degilim.Kuzuma her baktigimda aglamak geliyor.

Canımmmmm okurken gözlerim doldu... Biz aynı zamanda aynı şeyleri yaşamak zorunda mıyız?? Kendiminkini anlatmadan saa kocaman bir geçmiş olsun diliyorum ve duana amin diyorum... Allah evlatlarımızla sınamasın cok zorrrrr... Allahtan birseycik olmamış yavrucuğa. Aklım gitti ya ilk okuyunca. Bundan sonra park yatagı katlayıp götürün bence Senemim...
Biz de dün akşam cok kötüydük... Görüyor musun ikimiz de cok benzer sey yaşamışız hem de aynı gün. Ben süt sağmaya gitmiştim bizimkini reflü yatağına yatırmıştık. Eşimi de çağırdım yanıma bazı kitleler var hala bastırsın da süt aksın diye benim ellerim bastırmaktan acıyordu artık. Sonra odaya geldik ne görelim???? Bizimki kendini ayaklarıyla ittire ittire reflü yatağının eğimi yuksek yerinden başını ve omuzlarını çıkarmış boynu sarkık biçimde. O kadar korktuk ki boynuna bişey oldu diye anlatamam cok kötü görünüyordu cünkü... Ya hep ayaklarıyla kenidin aşağı iterdi aşağı giderdi yuksekten alçağa yanio tehlikeli değil de alçaktan yuksege nasıl gidebilmiş hala anlamış değiliz. Yani o kadar zor ki aslında öyle gitmek... Aklıma öyle çıkabileceği gelmemişti hiç. O manzarayı düşünmek istemiyorum hala içim ürperiyor. Çocuk doktorundan randevu alcaktık ablamı aradım önce saat de gece 2 bir de. o da herzamankinden farklı ağlamıyorsa bence bişey olmamıştır evham yapma dedi. Gece burnumuzdan geldi korkudan şükür sanırım bişeyi yok. Ama ömrümden ömür gitti yani...

Kaç kere niyetlendiysem de yazamadm bir turlu . bir bebegin uykusu bu kadar hafif olurmu, hamilelikte yipranmadim bu kadar.20gunluk olduk ama nasil bana sorun. Son yazdiklarinizi okudum aklim gitti. Cok gecmis olsun Rabbim yavrularimizi korusun. Uyandi bakayim doneyim size tekrardan

Ah kizlar nasil kotu oldum anlattiklariniz aninda gozumde canlandi, ben bu kadar etkilendiysem birebir yasadiniz ne kadar kotu olmussunuzdur. Ama çok sukur birsey olmamis kuzularima hemen bir sadaka verin. Kotulukleri savar Allah in izniyle,donucem tekrar ah artik boyle her saniye ugrastiriyor afacan

Her saniye aklim sizde benim bu yasadigim seyleri hep yasadiniz hala da yasiyorsunuz Belki elimdeki tableti update ettim etmez olaydim ben yaziyorum o degistirip kafasina gore yaziyor o da zamanimi aliyor zaten bebisin uykusu pamuk ipligine bagli saniyelerle yarisiyorum. Kizlar inanin evde cit olsun uyaniyor napicam sasirdim, acayip gazli bir cocuk sabahlatiyor bizi, midesinden ayni reflu varmis gibi biseyler geliyo gibi oluyo yutkunuo uyaniyor tekrar, kaç sefer kontrole gittik saglikli diyorlar. Bende istah namina birsey kalmadi 12 kilo verdim. Esimle donusumlu bakmaya calisiyoruz ama yinede uykususuz, yemek, is vs hicbisey yaptirmiyor. Birara ciddi bunalima girdim hep aglamak istiyordum ailem Skype tan çok destek oldu az acildim gibi ama annelik çok zormus pek iyi hissetmiyorum Kendimi. Emzirirken onceden normal aliyordu agzina simdi isirarak emmeye basladi duzeltemiyorum agliyorum hem acidan hem sinirden. Arada mama veriyoruz dinleneym diye her iki saatte bir can dayanmiyor. Sizin emzirmeler ne durumda valla ben her alanda skintiliyim suan.tr ye gitmeye 1 ay kaldi tesellim o.sizleri çok seviyorum ve hep aklimdasiniz sadece su aralar Kendimi unutmus durumdayim..

Ah canım benim ya okurken fena oldum.Çok geçmiş olsun.Allahim evlatlarimizi tüm kötülüklerden korusun saklasin.Bizim oğlanlar fazla afacan olacaklar galiba.
Bizde annemlere geldik artik. Bu arada bayraminiz kutlu olsun. Dolaşırken artik çok Yoruldum. Benim oğlan uyandi yine

bende canım aynen oyleyım aslında cok pozıtıfımdır ama cabuk yorulduguma verıyorum bu durumu ınsallah gececek

Canım benim biz de annmelerden dün gece döndük. Ayrılması cok zor geldi hatta ağladım baya. Orda cok iyi vakit gecirdik, annemlerin terası var bizim oğlana hamak kurdular ablamın kızı ile sallandılar uyudular biz de bol bol muhabbet ettik. Tabi her güzel şey gibi bir sonu oldu ve dün döndük. Pazartesi bebeğin 2 ay kontrolü olacak inşalah. Bakalım gelişimi nasılmış. Bu arada bizimki daha da hareketlendi aman aman bir saniye eli kolu durmuyor. Bu kadar mı kıpırdar bi bebek. Ablam şok oldu ibizm kız hiç kıpırdamazdı yatardı öyle diyor.
Buarada 2 arkadasımın bebegi susuz kalmış doktorlar suya başlatmış biri 2 biri 3 aylık. Ben de gidişte soracağım.
Senin nasıl geçiyor annenlerde tatil? Yoksa döndün mü sende?
Bir de şöyle 2 günlüğüne bi tatile gitsek diyorum okullar acılmadan bi yere abartmış mı olurum denize? burda deniz var ama burdakinden bıktım zaten tatil gibi de olmuyor. Brde diyorum 2 3 saatte bir emen bi cocukla nasıl tatil yapabilirm ki otelde. Parama yazık olur gibi.

Şuanda çok sinirliyim... eşime kızdım. Cocuk buaralar huysuz gündüzleri. Uyumuyordu biz de otokoltuğuna koyduk dr öyle demişti anakucağı pozisyonunda sakinleşirler diye. Orda uyutmaya calışıyoruz eşim sallıyor arada ileri geri. Bende bişey oldu güldüm cocuk sıçradı. Al sen salla o zaman dedi gitti neymiş iki kişi birden ilgilenince olmuyomuş ya o ya ben durmalıymışız sırayla. Lafa bakar mısın. Zaten sabah da aynı tantana olmuştu. Aldı çocugu diger odaya gecti buraya gelsenize dedim napcaksınız orda dedim oynuyacagım biraz oğlumla sevicem dedi. Bemde yatak odasında karyolada uzanmıştım. Buraya getir birlikte severiz dedim. Niye ısrarla oraya cagrıryosun ki dedi. Gel de sinir olma. Ama birazdan haşlıcam onu. Böyle olmaz. Kim doğurdu bu cocuğu dicem ana kesildin başıms dicem. Şan diger odada trip atmaktayım tek basıma oturarak.

kızlarrrrrrrrrr acil cok acil adetim 4gün gecmişti agrıllarm var bel goguslerm bacaklarm mıde blantı subu vs şimdi kahverngi sonra pembsi kan geldi 3 4 damla bu nedir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…