Tekrardan merhaba canım. Ayyy temizlik yapmaya kalktık da dünden beri beynim döndü resmen hatta cidden başım dönüyor. Cok yoruldum ya. Cocukla herşey ne kadar zormuş. Şu görümceler zaten bilmeseler ölürler heralde. En sinir olduğum sey benden daha tecrübesiz birinin bana akıl vermeye kalkması. Eşin iyiki terslemiş de yüz bulamamış. Bayramda da yine tersler kalır öyle. Annemin bir lafı vardır. 3 Aylar girdi mi benim stres başlar kaygılar başlar derdi. Çünkü kandildir bayramdır büyüklerle muhatap olmak zorunda kalır sinir harbi yaşardı. Şimdi anlıyorum onu hakkaten öyle. Nasıl bayramsa stresten başka bişey değil. Biz de kendi anneme gideceğiz inşallah. Ama inan bana canım benim, ben onu bile düşünyorum çünkü çocukla cok zor oluyor ya. bi yığın eşya götür yok kusarsa yok altına yaparsa sıcak olursa rüzgar olursa derken. Götürdüklerinin de yarısı işe yaramaz gelince eve yıka yerleştir. Yorgunluktan başka bişey değil inan.
Yukarda dijital baskül derken çengel el kantarı gibi canım bizim sipariş ettiğimiz diğerinden bizde de var. Eşimle cıkıp birde bebegi alıp tartılıyoruz. Bu el kantarları 10 grama kadar hassasmış.
Bugün numaramı başka bi operatöre taşımak için basvurmaya cıktık eşimle. Daha uygun bi tarife buldum aveadan. Gitmişken yanında pamidor var bebek mğazası bilirsin. Ona da uğradık bi sürü çorap aldım birde bi tane yıldız seklinde şapkaaldım cok hoşuma gitti diye. Eve geldik eşim bizi yukarı bıraktı çöpleri dökmeye aşağı indi. Ben de cocuga şapkayı giydirdim çok tatlı geldi bana, eşime de göstermek için koridordan koştum kapıya dış kapı acıktı öyle kasrsılayalım bakalım dedim. Ayak sesi duyunca koştıum tabi eşim sandım. Bi baktım yan komşuymuş ben kalakaldım yüzümse sacma bi gülümseme vardı . Direkt şunu dedi hayırdır bebek mi hasta? Yuh arakdas ya... Aklına bu mu geldi. Niye güleyim bebek hastaysa. Yoo dedim. 2. cümlesi. Bak aklıma gelmişken diyeyim başkasının yanında emzirme sakın sütün kesilir!!! Yahu dedim bir hayırlı laf cıksın ağzından ama cidden dedim çünkü patlattı. İNsanlar cok sinir.