- Konu Sahibi nazlisandal
-
Kendimi buldum resmen 9 haftaligim ekimde kürtaj oldum allahima şükür beklemeden yine hamile kaldım bebisim maşallah gayet sağlıklı ama ben 5. haftadanberi yoğun bi bulantı kusma tiksinme ve halsizlikle bogusuyorum resmen evrim geçirdim insandan başka bi şey oldum sabah gözümü açıyorum bulantı akşam yatarken bulantı bazı geceler 5_6 kez kusuyorum doktorum ilaç verdi o da kar etmiyor tüm ev burnuma kokuyor mutfağa giremiyorum evde haftalardır yemek pismiyo bebeğim sağlıkla dogsunda gerekirse 9 ay çekerim ama yaşayan bilir çok zor günler geçiyorum bunalimdayim resmen:-(
Benim dee dolaştıktan sonra ayaklarım şişiyorr ve ağrılarım çok oluyor... Ben bir de vücudumun su toplamasından yani ödemden korkuyorum inşallah şişmem ilerde. Çünkü tuzu azaltamıyorumDenedim olmuyor. Tuzsuz yiyemiyorum bişey. Malesef yaşam tarzım çok tuzlu. Bırakmam lazım ama nasıl???
Bir de kızlar özel olacak ama cinsel ilişki durumunuz nasıl? Biz ilk 3 ay riskli olur diye ilişki yaşamadık hatta benim bel ağrım vs yüzünden 4. ay da yaşamadık geçenlerde ilk kez denedik. Siz düzenli ilişki yaşıyor musunuz?
Canım bende aynıyım tuzsuz hiçbirşey yiyemiyorum ve bende ödemden çok korkuyorum. Birde karnım aldı başını gidiyor maşallahım var sanırsın 6 aylık:) İlişki durumuna gelirsek doktora ilk gittiğimiz zamandan beri eskisi gibi olmasada belirli aralıklarla ilişkiye giriyoruz. Doktor bırakacağınız zaman söyleyeceğim demişti bize sanırım 8. aydan sonra falan bıraktırıyorlarmış. Biz ilk zamanlar sıkıntı olur mu demiştik doktorda herşey normal ilerliyor bir sorun olmaz demişti biz bu yüzden rahattık yani. Ama şu sıra birbirimize fazla yaklaşamıyoruz yazık eşim grip olduAma çok şükür şimdiye kadar bir problemle karşılaşmadık tabi çok dikkatli davranıyoruz.
Kendimi buldum resmen 9 haftaligim ekimde kürtaj oldum allahima şükür beklemeden yine hamile kaldım bebisim maşallah gayet sağlıklı ama ben 5. haftadanberi yoğun bi bulantı kusma tiksinme ve halsizlikle bogusuyorum resmen evrim geçirdim insandan başka bi şey oldum sabah gözümü açıyorum bulantı akşam yatarken bulantı bazı geceler 5_6 kez kusuyorum doktorum ilaç verdi o da kar etmiyor tüm ev burnuma kokuyor mutfağa giremiyorum evde haftalardır yemek pismiyo bebeğim sağlıkla dogsunda gerekirse 9 ay çekerim ama yaşayan bilir çok zor günler geçiyorum bunalimdayim resmen:-(
Karnım benim de öyle. Nasıl böyle oldu ne ara bu kadar çıktı anlayamıyorum... Okula giderken sürekli elbise giymekten bıktım. Hamile pantolonu üşencime alamamıştım henüz. Bu akşam avm ye gidip bakmayı planlıyorum. aynen 6 aylık gibiyimm.
Bizim doktorumuz da ilişki serbest herşey normal sizde demişti ama ben korkuma istemedim. Ablam kanamalıydı ondan bi korku kaldı hep bende.
Eşin için de çok geçmiş olsun canım yaaa. Aman ha dikkat et sana bulaşmasın
Hayırlı olsun öncelikle canım.. Seni o kadar iyi anlıyorum ki yaşadıklarımı anlattıgım mesaj bence yetersizdi yani kelimelere sığmaz o sıkıntı durumu. Bizim evde tam 2 ay evet 2 ayy! yemek pişmedi. Apartmandaki pişen yemek kokuları bile sanki bizim evde yapılmış hissi veriyordu. Ama geçecek sabret. Şimdi pişirebiliyorum yiyebiliyorum ama şöyle ben hala öyle aman aman iştahlı biri olamadım. Yani yemiş olmak için yiyorum hala. Hani yemek yemesem de olur. Zorluyorum kendimi. Ama tiksinmiyorum. Sadece o dönemde ( bulantılı dönemde) 5 yemekten ( cok da sevdigim) tiksinmiştim. Hala onları yiyemiyorum. bir de bu dönemde bel bacak kas ağrısı ve migren ortaya cıkıyor. Yani hiçbir dönem sanırım tam anlamıyla iyi geçmiyor.
Ama inşallah sen de bizim geldiğimiz bu günlere geleceksin. Yalnız değilsin :) bizimle irtibatta kal, konuşalım dertlerimizi paylasalım :)
Aramıza hoş geldin. Buradaki birçok arkadaşım gibi bende aynı şeyleri yaşadım. Yemek yapamadım, yapılanı yiyemedim ve 2 kilo vermiştim. Mide bulantısını hiç sorma öğürmekten ağrı giriyordu artık ve korkuyordum bebeğime bir şey olucak diye. Ama şükür 13. haftadan sonra hepsi zamanla geçti Nazlının dediği gibi bu sıkıntılar bitti diye sevinirken bel ve sırt ağrısı başladı ve migren atakları üstüne tüy dikti. Şimdide ayakta biraz fazla kalayım ya da fazla oturayım ayaklarım şişmeye başladı. Ama bu dönemin en güzel yanı bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım. Onu her hissetttiğimde de bütün bu sıkıntıları ağrıları unutuyorum. Ne yapalım annelik böyle bir şey onlar iyi olsunlarda her türlü zorluğa katlanıcaz artık.
Bugün işyerinde öyle bir gün yaşadım kii... Kendimi ağlamamak için zor tuttum... Şuan deli gibi başım ağrıyor. Öyle ki eşime dedim çıkışta gel beni hemen al ben çok kötüyüm. Adam kendi okulundan çıkıp beni aldı teselli etti. Başım geçsin dua edin bana cok kötüyüm
Bugün işyerinde öyle bir gün yaşadım kii... Kendimi ağlamamak için zor tuttum... Şuan deli gibi başım ağrıyor. Öyle ki eşime dedim çıkışta gel beni hemen al ben çok kötüyüm. Adam kendi okulundan çıkıp beni aldı teselli etti. Başım geçsin dua edin bana cok kötüyüm
Merhaba kızlar. gerçekten canımı sıkan ve haksız yere moralimi bozan şeyler oldu evet benimle ilgiliydi. Baştaki kişinin kendini bişey sanıp haksız yere azarı herkesin içinde diyelim... Ve sonra diyor ki ben yanlış görmüşüm listeyi . Bu kadar basit işte. Yanlış gör düzgün bakama elindeki kağıda sonra haksız yere bağır çağır rezil et. Sonra hatanın sende olduğunu anla ve bir özür dahi dileme...
Akşam biraz dolaşmaya cıktık moralim yerine gelsin diye. Kendime hamile pantolonları aldım birde bebek baskılı hamile bluzu. Biraz dağıtmıştım ama sonra yine taktım tabi kolay bişey değil. İnsanın elinde değil. Haklıyken haksızmış gibi milletin içinde azarlanmak. Uyuyamadım gece tabi. Baş ağrım bugün hala vardı ve minoset içtim artık.İnşallah geçer...
Normal şartlarda bile kabahatini görünce insan bi karsısındakinin gönlünü alır değil mi? Ama insan olan işte. Hamile birin bu kadar incitiyorsun üstüne gayet rahatsın. Bugün hiç birsey olmamış gibi bana laf atıyor.
Hiç canını sıkma canım benim, senin hiç suçun yok mahçup olması gereken o kişi olmuyorsa da bu onun karakterinin sıkıntılı olduğunu gösterir. Sen yalnızca Allah'a havale et gerisini hiç düşünüp üzülme. Malesef günümüzde farklı alanlarda haksizliga ugrayabiliyoruz çünkü herkes gününü kurtarma derdinde, sen hamilesin bunu da gözardı etmeyerek davranması gerekirdi.Sonuc olarak yok yere kalbini kırdı ve bunun hesabını birgun verecektir için rahat olsun, seni orda bilen biliyordur azar mevzusunu da düşünüp düşünüp üzme kendini bebisini de uzersin sonra bak geçti gitti de hiç arkana bakma, baş ağrinda Inssssss geçer ama üzülmeye devam edersen geçmez o illet kolay kolay, hadi canım gevşe ve rahatla şimdi:***
Merhaba kızlar. gerçekten canımı sıkan ve haksız yere moralimi bozan şeyler oldu evet benimle ilgiliydi. Baştaki kişinin kendini bişey sanıp haksız yere azarı herkesin içinde diyelim... Ve sonra diyor ki ben yanlış görmüşüm listeyi . Bu kadar basit işte. Yanlış gör düzgün bakama elindeki kağıda sonra haksız yere bağır çağır rezil et. Sonra hatanın sende olduğunu anla ve bir özür dahi dileme...
Akşam biraz dolaşmaya cıktık moralim yerine gelsin diye. Kendime hamile pantolonları aldım birde bebek baskılı hamile bluzu. Biraz dağıtmıştım ama sonra yine taktım tabi kolay bişey değil. İnsanın elinde değil. Haklıyken haksızmış gibi milletin içinde azarlanmak. Uyuyamadım gece tabi. Baş ağrım bugün hala vardı ve minoset içtim artık.İnşallah geçer...
Normal şartlarda bile kabahatini görünce insan bi karsısındakinin gönlünü alır değil mi? Ama insan olan işte. Hamile birin bu kadar incitiyorsun üstüne gayet rahatsın. Bugün hiç birsey olmamış gibi bana laf atıyor.
Canım sende kendini üzme hiç değmeyecek insanlar için. Malesef idareciler böyle herşeyi çok biliyormuş gibi ortalıkta dolanırlar ama bir işten anlamazlar. İşini doğru yapanlarada bilmediklerini belli etmesinler diye böyle davranıyorlar işte. Bebişinede yazık o da etkileniyor. Hiç takma kafana okuldakiler kimin ne olduğunu biliyorlar.
Kızlar dün acillik oldum. Kasık ve vajinal ağrıdan atım dahi atamaz haldeydim ve idrarımı yaptıktan sonra ağrım dahada şiddetleniyordu. Hemen doktorumu aradık o da idrar testi yaptırmamı söyledi ama burda imkanlar çok kısıtlı olduğu için yarım yamalak tahlil yaptılar birşey çıkmadı. Sonucu söylemek için doktora telefon ettik o da muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu olduğumu söyledi ve tek kullanımlık bir antibiyotik verdi dün gece içtim şükür kasık ağrım yok bugün ama idrarımı yaptıktan sonra batmalar oluyor. çok kötü birşeymiş bu ya. Kontrolümde haftaya salı günü. Kızlar benim için dua edin ne olur ilerlemeden ve bebeğime zarar vermeden geçsin biran önce.
Çok sağol canım. Desteklerinizi görmek gerçekten cok güzel. İyi ki varsınız. Aslında dediğiniz gibi herşey. Ama o gün ve o saatler takmamak mümkün değildi. Daha iyiyim şimdi. Baş ağrım da geçti şükür. Aman boş yere üzülmeyelim diyoruz ama mutlaka bi dış etken karşımıza çıkıyor
Öyle canım sıkıldı ki yazdıklarını okuyunca akşam sigamadim eşimle paylaştım o da baya sinirlendi, hiç sıkma canını Allah'a havale et bende burdan öyle yaptım senin adina:*
Kızlar dün acillik oldum. Kasık ve vajinal ağrıdan atım dahi atamaz haldeydim ve idrarımı yaptıktan sonra ağrım dahada şiddetleniyordu. Hemen doktorumu aradık o da idrar testi yaptırmamı söyledi ama burda imkanlar çok kısıtlı olduğu için yarım yamalak tahlil yaptılar birşey çıkmadı. Sonucu söylemek için doktora telefon ettik o da muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu olduğumu söyledi ve tek kullanımlık bir antibiyotik verdi dün gece içtim şükür kasık ağrım yok bugün ama idrarımı yaptıktan sonra batmalar oluyor. çok kötü birşeymiş bu ya. Kontrolümde haftaya salı günü. Kızlar benim için dua edin ne olur ilerlemeden ve bebeğime zarar vermeden geçsin biran önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?