Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Hayırlı olsun öncelikle canım.. Seni o kadar iyi anlıyorum ki yaşadıklarımı anlattıgım mesaj bence yetersizdi yani kelimelere sığmaz o sıkıntı durumu. Bizim evde tam 2 ay evet 2 ayy! yemek pişmedi. Apartmandaki pişen yemek kokuları bile sanki bizim evde yapılmış hissi veriyordu. Ama geçecek sabret. Şimdi pişirebiliyorum yiyebiliyorum ama şöyle ben hala öyle aman aman iştahlı biri olamadım. Yani yemiş olmak için yiyorum hala. Hani yemek yemesem de olur. Zorluyorum kendimi. Ama tiksinmiyorum. Sadece o dönemde ( bulantılı dönemde) 5 yemekten ( cok da sevdigim) tiksinmiştim. Hala onları yiyemiyorum. bir de bu dönemde bel bacak kas ağrısı ve migren ortaya cıkıyor. Yani hiçbir dönem sanırım tam anlamıyla iyi geçmiyor.
Ama inşallah sen de bizim geldiğimiz bu günlere geleceksin. Yalnız değilsin :) bizimle irtibatta kal, konuşalım dertlerimizi paylasalım :)

Canım bende aynıyım tuzsuz hiçbirşey yiyemiyorum ve bende ödemden çok korkuyorum. Birde karnım aldı başını gidiyor maşallahım var sanırsın 6 aylık:) İlişki durumuna gelirsek doktora ilk gittiğimiz zamandan beri eskisi gibi olmasada belirli aralıklarla ilişkiye giriyoruz. Doktor bırakacağınız zaman söyleyeceğim demişti bize sanırım 8. aydan sonra falan bıraktırıyorlarmış. Biz ilk zamanlar sıkıntı olur mu demiştik doktorda herşey normal ilerliyor bir sorun olmaz demişti biz bu yüzden rahattık yani. Ama şu sıra birbirimize fazla yaklaşamıyoruz yazık eşim grip oldu Ama çok şükür şimdiye kadar bir problemle karşılaşmadık tabi çok dikkatli davranıyoruz.

Karnım benim de öyle. Nasıl böyle oldu ne ara bu kadar çıktı anlayamıyorum... Okula giderken sürekli elbise giymekten bıktım. Hamile pantolonu üşencime alamamıştım henüz. Bu akşam avm ye gidip bakmayı planlıyorum. aynen 6 aylık gibiyimm.
Bizim doktorumuz da ilişki serbest herşey normal sizde demişti ama ben korkuma istemedim. Ablam kanamalıydı ondan bi korku kaldı hep bende.
Eşin için de çok geçmiş olsun canım yaaa. Aman ha dikkat et sana bulaşmasın

Aramıza hoş geldin. Buradaki birçok arkadaşım gibi bende aynı şeyleri yaşadım. Yemek yapamadım, yapılanı yiyemedim ve 2 kilo vermiştim. Mide bulantısını hiç sorma öğürmekten ağrı giriyordu artık ve korkuyordum bebeğime bir şey olucak diye. Ama şükür 13. haftadan sonra hepsi zamanla geçti Nazlının dediği gibi bu sıkıntılar bitti diye sevinirken bel ve sırt ağrısı başladı ve migren atakları üstüne tüy dikti. Şimdide ayakta biraz fazla kalayım ya da fazla oturayım ayaklarım şişmeye başladı. Ama bu dönemin en güzel yanı bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım. Onu her hissetttiğimde de bütün bu sıkıntıları ağrıları unutuyorum. Ne yapalım annelik böyle bir şey onlar iyi olsunlarda her türlü zorluğa katlanıcaz artık.

Sağol canım Allah razı olsun. Dikkat ediyoruz yazık hiç yanıma bile gelmiyor bulaşır diye. Ben hiç üst almamıştım kendime evdekilerle idare ederim diye ama şimdi hepsi yapışıp kalıyor üstüme kazaklarım bile body gibi oluyor düşün yani:) Bende tatilde üstüme bakıcam birşeyler. Sen ne güzel elbise giyebiliyorsun ben o kadar elbiseye heves ediyorum ki ama baharı bekliyorum almak için hasta olurum korkusuna alamadım eşimde aynı şeyi düşünüp destekledi aldırmadı. Bende birkaç kişiden duymuştum onu ilişkiden sonra kanama oldu falan diye ama valla ben hiç kafama takıp kötü şey getirmedim aklıma ondan rahatım yani. Ama senide anlıyorum insanın içine bir sefer o korku girdimi temkinli olmak istiyor.

çok teşekkür ederim kızlar inanın çok zor günler geçiriyorum benim yaşadıklarımı yaşayıp normale dönmüş hamişlerin olması umut verici ben şuan sanki kendimi bildim bileli böyle yaşıyor gibiyim iyi olduğum karnımın deli gibi acıktığı mutfağıma girip çeşit çeşit yemekler yapıp kocamla afiyetle yediğimiz o günleri hiç yaşamamış gibiyim evimden nefret eder hale geldim resmen peynir ekmekten içim çürüdü artık sanki 90 lık nine gibiyim 2 adım atıyorum nefes nefeseyim çok halsizlik oluyo her şeyi unuttuğum tek an uyku anlarım elimden gelse ilaçla uyutulup şu günler geçince uyandırılmak isterim raporluyum işe de gidemiyorum saç baş birbirine girmiş, banyoyu bile zorla yapıyorum su bile içemediğimden idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım yanmam var Allah bebeğime sağlık versin hayırlısı ile kucağıma alayım da gittiği yere kadar dayanıcam, sizleri de takip edicem dertlerimi beni anlayanlarla konuşmak ayrıca çok güzel tekrar sağolun...

Bugün işyerinde öyle bir gün yaşadım kii... Kendimi ağlamamak için zor tuttum... Şuan deli gibi başım ağrıyor. Öyle ki eşime dedim çıkışta gel beni hemen al ben çok kötüyüm. Adam kendi okulundan çıkıp beni aldı teselli etti. Başım geçsin dua edin bana cok kötüyüm

Birkaç gündür yazamadım geldim senin mesaja kilitlendim hayırdır canım ya ne oldu seninle ilgili bir şey mi? Şimdi nasılsın hersey yolunda mı, başın nasıl oldu

Hayırdır canım umarım kötü birşey olmamıştır. Başında geçmiştir inşallah. Bende dün giremedim kendimi çok yorgun hissettim.

Merhaba kızlar. gerçekten canımı sıkan ve haksız yere moralimi bozan şeyler oldu evet benimle ilgiliydi. Baştaki kişinin kendini bişey sanıp haksız yere azarı herkesin içinde diyelim... Ve sonra diyor ki ben yanlış görmüşüm listeyi . Bu kadar basit işte. Yanlış gör düzgün bakama elindeki kağıda sonra haksız yere bağır çağır rezil et. Sonra hatanın sende olduğunu anla ve bir özür dahi dileme...

Akşam biraz dolaşmaya cıktık moralim yerine gelsin diye. Kendime hamile pantolonları aldım birde bebek baskılı hamile bluzu. Biraz dağıtmıştım ama sonra yine taktım tabi kolay bişey değil. İnsanın elinde değil. Haklıyken haksızmış gibi milletin içinde azarlanmak. Uyuyamadım gece tabi. Baş ağrım bugün hala vardı ve minoset içtim artık.İnşallah geçer...

Normal şartlarda bile kabahatini görünce insan bi karsısındakinin gönlünü alır değil mi? Ama insan olan işte. Hamile birin bu kadar incitiyorsun üstüne gayet rahatsın. Bugün hiç birsey olmamış gibi bana laf atıyor.

Hiç canını sıkma canım benim, senin hiç suçun yok mahçup olması gereken o kişi olmuyorsa da bu onun karakterinin sıkıntılı olduğunu gösterir. Sen yalnızca Allah'a havale et gerisini hiç düşünüp üzülme. Malesef günümüzde farklı alanlarda haksizliga ugrayabiliyoruz çünkü herkes gününü kurtarma derdinde, sen hamilesin bunu da gözardı etmeyerek davranması gerekirdi.Sonuc olarak yok yere kalbini kırdı ve bunun hesabını birgun verecektir için rahat olsun, seni orda bilen biliyordur azar mevzusunu da düşünüp düşünüp üzme kendini bebisini de uzersin sonra bak geçti gitti de hiç arkana bakma, baş ağrinda Inssssss geçer ama üzülmeye devam edersen geçmez o illet kolay kolay, hadi canım gevşe ve rahatla şimdi:***

Allah razı olsun canım... Öğretmendin demi sen de... Az çok tahmin edebilirsin yaşadıklarımı... Doğru diyorsun da işte keşke o anda elimde olsa da üzülmesem yada takmasam. Bugün daha rahatım tabi etkisi tam geçmese de. Başımdaki ağrı hafifledi. İyi ki minoset aldım yoksa geçmezdi azaldığına göre inşallah geçer...

Kızlar dün acillik oldum. Kasık ve vajinal ağrıdan atım dahi atamaz haldeydim ve idrarımı yaptıktan sonra ağrım dahada şiddetleniyordu. Hemen doktorumu aradık o da idrar testi yaptırmamı söyledi ama burda imkanlar çok kısıtlı olduğu için yarım yamalak tahlil yaptılar birşey çıkmadı. Sonucu söylemek için doktora telefon ettik o da muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu olduğumu söyledi ve tek kullanımlık bir antibiyotik verdi dün gece içtim şükür kasık ağrım yok bugün ama idrarımı yaptıktan sonra batmalar oluyor. çok kötü birşeymiş bu ya. Kontrolümde haftaya salı günü. Kızlar benim için dua edin ne olur ilerlemeden ve bebeğime zarar vermeden geçsin biran önce.

Canım sende kendini üzme hiç değmeyecek insanlar için. Malesef idareciler böyle herşeyi çok biliyormuş gibi ortalıkta dolanırlar ama bir işten anlamazlar. İşini doğru yapanlarada bilmediklerini belli etmesinler diye böyle davranıyorlar işte. Bebişinede yazık o da etkileniyor. Hiç takma kafana okuldakiler kimin ne olduğunu biliyorlar.

Çok sağol canım. Desteklerinizi görmek gerçekten cok güzel. İyi ki varsınız. Aslında dediğiniz gibi herşey. Ama o gün ve o saatler takmamak mümkün değildi. Daha iyiyim şimdi. Baş ağrım da geçti şükür. Aman boş yere üzülmeyelim diyoruz ama mutlaka bi dış etken karşımıza çıkıyor

Canimmm çok geçmiş olsun yaa acillik yazısını gördüm devamını getiremedim biranda öyle korktum ki, ins ciddi birsey degil kesin ya usuttun ya da ağır kaldırdın, gerçi idrar yolu enfeksiyonu olabiliyormus hamile bayanlar da, dinlen bırak işi gücü Kıyamam nasıl panik yapmissindir o ağrının üstüne, ins bi sıkıntı cikmayacaktir içini ferah tut canm bnm:**

Öyle canım sıkıldı ki yazdıklarını okuyunca akşam sigamadim eşimle paylaştım o da baya sinirlendi, hiç sıkma canını Allah'a havale et bende burdan öyle yaptım senin adina:*

Öyle canım sıkıldı ki yazdıklarını okuyunca akşam sigamadim eşimle paylaştım o da baya sinirlendi, hiç sıkma canını Allah'a havale et bende burdan öyle yaptım senin adina:*

Sıkılmayacak gibi değil ki... Neyse ki bugün tatile girdik. Bugün de iyi değildi ama moralimi bozmamaya çalışıyorum. Baya suratım falan asıldı ama rahatlatmaya calışıyorum kendimi. Programım değişiyor ve sevdiğim sınıflar elimden alınıyor vs vs vs.. Napalım Allah başka dert vermesin yavrumla eşimle sevdiklerimle imtihan etmesin diyorum artık... Hepimizin hayatında bir sınav oluyor yeterki zor ve sağlık yönünden sınavlar vermesin Allah demek tesellim...

canım ben kendi derdimden görmemişim mesajını... Bende de kum dökme olayı var. Doktor bana da o tek kullanımlıktan vermişti içtim ve bol su iç demişti. Şu günlerde yine idrar yaparken ve yapmadıgım bazı zamanlarda böbrek taraflarımda ağrılar oluyor benim de...
Hamilelerde çok sık rastlanan bişey bu idrar yolu enfeksiyonu, içini ferah tut, ablamda da olmuştu. Bebeğine zarar gelmez canım yani inşallah diyeyim de sakın olumsuz birsey düşünme. Sadece işte böyle seni cok rahatsız eder, Zaten sizler benim her gece dualarımdasınız ki kızlar... Allah en kısa zamanda acil şifalarından göndersin sana canımmm

Selam kızlar ilgiliniz için çok teşekkürler. Şükür bugün daha iyiyim şiddetli ağrım geçti ama batmalar devam ediyor doktora kadar idare edicem artık. Allahım sizlere yaşatmasın bunu gerçekten çok ağrılı birşeymiş dikkat edin kendinize.Bol bol su içmeyi ihmal etmeyin. Nazlıcım son 3 günümüz kaldı bebişlerimizi görmemize.
Kızlar bizimkinin tekmelerini eşimle elimizi koyduğumuzda dışardan hissediyoruz artık maşallahı var son 2-3 gündür baya kuvvetli vuruyor yavrum. Bu duygu bütün ağrılarıma değer diyorum gerçekten çok güzel birşey.
Umarım sizlerde iyisinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…