Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Vücudu resmen 8 şiddetinde sallıyor afacanlar, ama bi dogsunlarrr gece gündüz öpelim bizde onları unutmayalım dicem ama olan yine bize olacak:))

Azcık gezindik mi yorgunluktan ölüyorum resmen yaaa ben bu hallere düşecek insan mıydım diyorum :)

Bende bu ara ilk zamanlarıma döndüm gibi ya. Hiç evden çıkasım yok resmen bunalımda gibiyim sürekli sebepsiz yere ağlıyorum, küçücük şeyleri büyütüyorum ve bebeğimide çok üzüyorum böyle yaparak. Kimseyle konuşasım, görüşesim yok resmen eve kapattım kendimi. Dün bütün gün ara ara ağlama krizine girdim gözlerim davul gibi oldu kendimi durduramıyorum ama nasıl ağlamak ya. Niye böyle oldum acaba. Gerçi sizlerde kendinizi eve kapatmışsınız kızlar acaba başa mı dönüyoruz nedir ya

Zaten birimiz farklı olsak şaşardım.Böyle zaman zaman ilk günlere dönüyoruz inşallah kalıcı olmaz... Haftasonu mecburiyetten gitmemiz gereken bi yer var ve ben pazartesiden beeri bunu düşünyorum. İçimde kaygı oldu. Çıkmasam hiç ne güzel böyle evde otursam oluyorum. Ve daha da önemlisi her gün ağlayacak bişey buluyorum ben de hergünnnn.
Dünkü mesela neydi. Bi Suriyeli cocuk haberi vardı tv de. O sırada eşim de cok masum göründü gözüme.Bir çocuk gibi geldi o anda. Ordan esinlenip başladım ağlamaya. Sebep de şu eşime diyorum ki "Ya sen de Suriyeli cocuk olsaydın". hööööö diyebi başladım ağlamaya. Hayır üstünden zaman geçince de ne komik geliyor. Ne alaka, adam suriyeli cocuk olsaymış. İşte sebep dolu ağlamaya.
Sonra da cok güldüm yani bu kadarı da ne artık diye. Eşime de dedim iyi valla ben ağlarken gülmedin benim olsa bu sebebe güleceğim gelirdi dedim

Hakikaten öyle ya maşallahımız var hep aynı ilerliyoruz. Bende de o başladı evden çıkınca sanki başıma bir şey gelicek ev daha güvenli benim için diye düşünüyorum ne kadar saçma. Gerçekten tuhafız ya sen ona ağlamışsın bende o kadar saçma şeylere ağlıyorum ki sonra da diyorum bu kadar olamaz artık saçmalamayı kes diyorum. Umarım kalıcı değil bu durumumuz da biran önce geçer. Özelliklede şu bunalım durumumuz.

ufaklık bi tepişmeye başlasın o zaman hayat keyiflenecek 2. trimestr en güzel dönemdir benim hamileliğimin ilk 3 ayı kabustu resmen 5 kilo vermiştim kusmaktan hayattan bıkmıştım bnde snn gibi biyere gtmek vs bişey istemiodum ama bulantılar geçti bebiş oynamaya başladı derken keyiflendi hayat snde değişeceksin emin ol

Kızlar bu kadar mı olur yaa siz burada bu mevzuyu konuşurken ben saçma sapan bişeye önce ağladım sonra da migrenim tuttu saatlerce debelendim. Hep ama hep aynı süreçte aynı şeyleri yaşıyoruz.

Aynı şekilde kimse bana dokunmasa evden hiç dışarı çıkmasam zaten kolumu kaldıracak halim yok ev işi bile öyle gözümde buyuyorki:)

Biz ucumuzde yakın olsak biraraya gelsek bu zamanları daha kolay atlatirdik sanırım burdan bile bu kadar iyi geliyorsunuz yakın olsak hiç aglamazdik uykumuz geldiği an olduğumuz yere devrilir uyurduk, sıkıntılar daha hafif geçerdi eminim:)

Kızlar bu arada ben çok halsizim ya gözüm hep yastıkta kanepede uzun zamandır kendimi ne zaman enerjik hissettiğimi hiç hatırlamıyorum. Gece baş ağrısı sırt ayak ağrısı derken sabah oluyor gunduzde gözüm hep uyumakta ne zaman geçer acaba bu hal..

Canım bende aynıyım sanki hayat enerjim yeniden tükendi resmen başa döndüm ya. Kolumu kaldırasım yok depresyon modundayım. Sürekli bi halsizlik , uyku hali ( hoş uyuyamıyorum ama) bel ağrısı bide dünden beri kasık ağrısı eklendi. Gülmek yerine nasıl ağlarım diye bakıyorum ya gerçekten durumum vahim yani. Yakın otursaydık gerçekten çok iyi olurdu ikinizide görmek iyi gelirdi sohbet muhabbet dertlerimizi, sıkıntılarımızı unuturduk.

Kızlar sizler yapıyor musunuz bilmiyorum ama biz bebişimle geçen haftadan beri klasik müzik dindliyoruz. Bebeğin gelişimi ve psikolojisi için çok faydalıymış baya araştırdık eşimle. Classical music for babies diye bir albüm var tavsiye ederim. Beni bile rahatlatıyor baya iyi geliyor. Bu arada dünden beri sanki içimde böyle bir kıpırdanmalar olmaya başladı bir şey çırpınıyormuş gibi hafif hafif vuruyormuş gibi tabi ara ara oluyor bu durum acaba bebiş midir?

Ben okuldan geliyorum gelir gelmez eskiden evimde oh be derdim rahatlardım. Şimdi şu bacak ve ayak ağrısı krampları da başladı başlayalı sanki her gün kilometrelerce koşmuşum hissi, yorgunluk, sürekli yatış modu. Ama uyuyamama modu. Çok ilginç ya. Bu dönemin rahat olması gerekiyordu hani. Anneler en enerjik dönemlerini bu zamanlarda yaşarmış ama ben enerjik değilim aksine daha bi uyuşuk oldum ya. Tuhaflık yok mu sizce de?? Hangi siteye baksam anneler bu dönemde enerjilerine kavuşur yazıyor. Migren, aşırı yorgunluk, halsizlik, ağlama isteği vs ne oluyoruz ya?

Evet canım o kipirtilar bebişe ait artık hissedersin:) tam kaç haftalik oldu?

Bu dediklerin bende de var canim demekki bizde de böyle geçiyor hamilelik, ee kolay değil canında can buyutuyorsun bünyelerimiz de zayıf ki kaldırması güç oluyor . Benim bikaç gündür omuzlarimdaki kemikler ağrıyor dersiniz hergün sirtimda odun tanıyorum . Sabah doktor akşam misafir var ve ben yine uykusuz bir gece geçiriyorum yarın nasıl geçecek kara kara düşünüyorum

Oyyy kolay gelsin gerçekten ben kimseyi ağırlamak istemiyorum artık ya. Gözümde büyüyor inan. mümkünse evimde sürekli uzanayım... Bel sırt ağrısı bende de var. Uykusuz gecelere de non stop devam etmeyiz. Allah yardımcımı olsun...

kizlarr hergunmu belirtileri yasiyosunuz. ben 7.haftamdayim. mide bulantim yok. arada uyku halim halsizlik oluyo. pek belirti yasamiorum arada kasiga bi cimcikleme gibi batma oluyo okadar :) daha kesemi gormedim hamile degilmisim gibi geliyo. normalmiki yaf :)

Ay aynen ya akşam bi uzanıyorum ayaklarım kopuyor ağrıdan sanki dağ tepe bayır dolaşmışım gibi. Bizde kesin bi anormallik var canım bu dönem dedikleri gibi rahat geçicekti hani tam tersi oldu bize ya. Aynı mehter takımı gibi olduk iki ileri bir geri:) Bütün yaşam enerjim tükendi resmen ya bunalım takılıyorum. Bebişimin ufaktan kıpırdanmaya başlaması bir tek iyi gelen şey benim için o zaman baya bi mutlu oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…