- Konu Sahibi nazlisandal
-
Evet canım o kipirtilar bebişe ait artık hissedersin:) tam kaç haftalik oldu?
kizlarr hergunmu belirtileri yasiyosunuz. ben 7.haftamdayim. mide bulantim yok. arada uyku halim halsizlik oluyo. pek belirti yasamiorum arada kasiga bi cimcikleme gibi batma oluyo okadar :) daha kesemi gormedim hamile degilmisim gibi geliyo. normalmiki yaf :)
Ay aynen ya akşam bi uzanıyorum ayaklarım kopuyor ağrıdan sanki dağ tepe bayır dolaşmışım gibi. Bizde kesin bi anormallik var canım bu dönem dedikleri gibi rahat geçicekti hani tam tersi oldu bize ya. Aynı mehter takımı gibi olduk iki ileri bir geri:) Bütün yaşam enerjim tükendi resmen ya bunalım takılıyorum. Bebişimin ufaktan kıpırdanmaya başlaması bir tek iyi gelen şey benim için o zaman baya bi mutlu oluyorum.
Canım burada gördüğün 3 bayan olarak maşallahımız var. İnternette hafta hafta hamilelik yazılarında ne varsa aynısını yaşıyoruz. Şükret en azından mide bulantın yok biz ondan da neler çektik ilk üç ay umarım senin hep böyle gider. Kendini hamile gibi hissetmemende çok normal çünkü daha çok başındasın hamileliğinin ne zaman karnın çıkmaya başlayacak diyeceksin ki hıımmm ben hamileyim hele birde hissetmeye başladığında artık tam manasıyla hamile olduğunu anlayacaksın. Misal ben dünden beri yeni yeni hissetmeye başladım bebeğimi ve hamile olduğumun tam manasıyla farkına vardım.
sizin bunalimlar bilmem neleri okuyunca bian hamile degilmiyimki ben bisimi oldu doktorami gitsem dedittirdi banabenim belirtiler nadir cikiyo. gogus siskinligim bikere oldu.bulanti bikere.halsizlik uyku arada oluyo. en cok gaz problemim oluyo karnim davul gibi sisiyo bes aylik gibi oluyodur bende hissettigim buyudugu aylara geleydim vakit gecmiyor gibi hepimizin saglikli bebisleri olur ins. ben bi dusuk yasadim bunada bisi olcak diye korkuyom korktukcada basima gelecek diye korkuom bukez. :)
Benim de ilk 9 haftam mükemmeldi. Olanlar sonra oldu. İnşallah senin de öyle olmaz böyle gider. Hiçbir olumsuz belirtim yoktu gayet rahat yiyip içebiliyordum geziyordum eğleniyordum. Mide şikayetleri ve diğerleri sonra cıkıyor zaten olacaksa. Dediğim gibi henüz senin çok erken zaten ama tüm kalbimle diliyorum ki inşallah ilerki haftalarda aynı şeyleri yaşamaz rahat bir dönem geçirirsin
Oyyy kolay gelsin gerçekten ben kimseyi ağırlamak istemiyorum artık ya. Gözümde büyüyor inan. mümkünse evimde sürekli uzanayım... Bel sırt ağrısı bende de var. Uykusuz gecelere de non stop devam etmeyiz. Allah yardımcımı olsun...
kizlarr hergunmu belirtileri yasiyosunuz. ben 7.haftamdayim. mide bulantim yok. arada uyku halim halsizlik oluyo. pek belirti yasamiorum arada kasiga bi cimcikleme gibi batma oluyo okadar :) daha kesemi gormedim hamile degilmisim gibi geliyo. normalmiki yaf :)
Valla canım gerçekten bebişe benziyor baya bir yazı okudum. Hamile bayanların tariflerine uyuyor hissettiklerim. Bugün itibariyle 19+2 günlük olduk. Yavaştan hissedeyim artık yahu:)
Ayyy maasallah kuzucuğa artık sahneye cikma vakti geldi demek, eee o çıksın ki diğer iki kardeşi de cikicak ins:))
sizin bunalimlar bilmem neleri okuyunca bian hamile degilmiyimki ben bisimi oldu doktorami gitsem dedittirdi banabenim belirtiler nadir cikiyo. gogus siskinligim bikere oldu.bulanti bikere.halsizlik uyku arada oluyo. en cok gaz problemim oluyo karnim davul gibi sisiyo bes aylik gibi oluyodur bende hissettigim buyudugu aylara geleydim vakit gecmiyor gibi hepimizin saglikli bebisleri olur ins. ben bi dusuk yasadim bunada bisi olcak diye korkuyom korktukcada basima gelecek diye korkuom bukez. :)
cok tesekkur ederim kizlar icimi rahatlatiyosunuz. bukez erken davranmayim die fazla kisiye soylemedim hamileligimi paylasacak biri ariyor insan bende buraya yaziyim dedim. esime diyorum hamile gibi hissetmiom bisimi oldu gidelim diye telas yapma bisi olunca kanama oluo ogrendik bunu bisi yoktur diyo fazla biside diyemiorum aglayacak gibi oluyorumhaftaya ilk ultrasona girecem ogun geleydi.
O zaman aramıza tekrardan hoş geldin. Bizde burada kafamızı dağıtıp birbirimize moral veriyoruz çok güzel paylaşımlarda bulunuyoruz. Bende ilk haftalarda öyleydim sürekli kafama takıyordum acaba bir şey mi oldu, içim sıkılıyor, acaba iyi mi falan diye kendimi yiyordum hoş şimdide farksız değilimde:) Eşimde aynıydı kanaman yok herhangi kötü giden birşeyin yok, ağrın sızın yok yapma böyle diye. Gittiğimizde doktora beni şikayet etmişti. Doktorumda kanaman olmadığı sürece, dayanılmaz ağrıların olmadığı sürece stres yapma bebeğinide strese sokma o herşeyden etkileniyor demişti biraz rahatlamıştım. Sende fazla stres yapma hem kendini hem bebişini üzme. İnşallah kontrolden güzel haberlerle dönüceksin. Bende görmeyeli baya oldu daha da 10 gün var
erkekler biraz daha gercekci oluyor biz duygusaliz :) ultrasonu belime baglayip gezesim var goruruz hep ne guzel :) hayirli saglikli bebek nasip eder ins allah bize. allah olmayanada versin aminnnnn
Amin canım. Aynen ya erkekler fazla gerçekçi herşeyi söylüyorlar karşındaki üzülmüş, kırılmış umurlarında olmuyor bazen. Ev tipi ultrason fikri benimde hep aklımda birileri yapsada bizde alıp kullansak:)
Ben de artık hissediyorum kimi zaman daha da fazla hemde :) Heh gene başladı bizimki diyoruz hatta :)
Nasılsınız kızlar? Haftasonum iyiydi benim şükür. Dışarı cıktık eşimle, gezdik, fotoğraflar çekindik bol bol doğada, içim açıldı. Bir sonraki bunalıma kadar iyiyim :) Hee bu arada cuma baya kötüydüm içimde hep kötü bi haber alacakmışım hissi vardı, annemi falan aradım iyi misiniz doğru söyleyin diyorum. Bazen iç sıkıntısı yoğun oluyor. Kötü bişey olacakmış yada duyacakmışım hissi. Neyseki cumartesi cok güzeldi. Bugün ise ev işleri ile geçti. Klasik bir pazar günü yani.
Ruh halim bunalım. 2. ayım dolmak üzere. Hiçbirşeyden memnun değilim kendimin bu halini beğenmiyorum.Ben böyle değildim. hayattan cok zevk alan, gezmeyi yaşamayı herseyi seven hayat dolu biriydim...
Hiçbişey yapmak istemiyorum, herşeyden sıkılıyorum... Eşim gezmeye hava almaya cıkalım diyor istemiyorum filmden sıkılıyorum oyundan vs vs herseyden. Dua okuyorum bol bol. İçim çok çok sıkılıyor. Sanki boğazımı sıkıyorlar hiç bişeyden zevk alamıyorum...
Hamilelikten kaynaklandığını bilsem de geçmeyecek gibi gelmesi kötü oluyor. Evin içinde sürekli mutsuz içi daralan sıkılan biri olarak dolanıyorum. Üstelik bulantı illetiyle ve yiyememe ile uğraşıyorum.
Daha önce hiç bu kadar kötü bir can sıkıntısı yaşamamıştım. Bu durumu yaşayanlar sizler neler yaparak atlatmaya çalışıyorsunuz?
Seninde hissetmene sevindim canım gözün aydın:) Dün bizde eşimle çıktık dolaşmaya banada iyi geldi ama eve gedikten sonra çektiğim eziyet berbattı. Belimin ve ayaklarımın ağrısından ne oturabildim ne yatabildim birde ayaklarım şişmiştiBugünde uykulu bir halim var kendimi çok yorgun hissediyorum ay şu halim geçsin artık yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?