Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Evet canım o kipirtilar bebişe ait artık hissedersin:) tam kaç haftalik oldu?

Valla canım gerçekten bebişe benziyor baya bir yazı okudum. Hamile bayanların tariflerine uyuyor hissettiklerim. Bugün itibariyle 19+2 günlük olduk. Yavaştan hissedeyim artık yahu:)

Canım burada gördüğün 3 bayan olarak maşallahımız var. İnternette hafta hafta hamilelik yazılarında ne varsa aynısını yaşıyoruz. Şükret en azından mide bulantın yok biz ondan da neler çektik ilk üç ay umarım senin hep böyle gider. Kendini hamile gibi hissetmemende çok normal çünkü daha çok başındasın hamileliğinin ne zaman karnın çıkmaya başlayacak diyeceksin ki hıımmm ben hamileyim hele birde hissetmeye başladığında artık tam manasıyla hamile olduğunu anlayacaksın. Misal ben dünden beri yeni yeni hissetmeye başladım bebeğimi ve hamile olduğumun tam manasıyla farkına vardım.

Mehter takımı benzetmesi iyi oldu hakkaten :) Aynen öyle. Yaşlı teyzeler gibi aaah bacaklarım aahhh belim sırtım diye diye geçiyor günüm

sizin bunalimlar bilmem neleri okuyunca bian hamile degilmiyimki ben bisimi oldu doktorami gitsem dedittirdi bana benim belirtiler nadir cikiyo. gogus siskinligim bikere oldu.bulanti bikere.halsizlik uyku arada oluyo. en cok gaz problemim oluyo karnim davul gibi sisiyo bes aylik gibi oluyodur bende hissettigim buyudugu aylara geleydim vakit gecmiyor gibi hepimizin saglikli bebisleri olur ins. ben bi dusuk yasadim bunada bisi olcak diye korkuyom korktukcada basima gelecek diye korkuom bukez. :)

Benim de ilk 9 haftam mükemmeldi. Olanlar sonra oldu. İnşallah senin de öyle olmaz böyle gider. Hiçbir olumsuz belirtim yoktu gayet rahat yiyip içebiliyordum geziyordum eğleniyordum. Mide şikayetleri ve diğerleri sonra cıkıyor zaten olacaksa. Dediğim gibi henüz senin çok erken zaten ama tüm kalbimle diliyorum ki inşallah ilerki haftalarda aynı şeyleri yaşamaz rahat bir dönem geçirirsin

sagol canim. aman saglikli olsun da midem bulansin agrim olsun napiyim katlanirim diyorum buyuk konusmuyorumdur ins.

Amınnn..Bugün. Dr a gittik çok şükür herşey yolunda ama ultrason için 20.haftayi beklicez.anlattim şikayetlerimi bana bi ilaç verdi sanırım b6 vitaminiymis bu hem bulantiya hem gece uykusuzluguna iyi gelecek dedi o bana baya moral oldu biraz kullanayim işe yararsa ismini yazayım bi Dr.unuza sorar kullanırsınız insss yarar ya . Bugün Dr dan sonra o kdr halsizdim ki eşim arayip misafirleri erteledi nasıl sevindim anlatamam:)

Canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun, sağ salim bebisini kucağına almayi nasip etsin yüce Mevlam. Benim sıkıntılarım 8.haftada basladi ve devam ediyor ancak hamilelik muhteşem bir duygu, herkese tattirsin Rabbim, bazen kızıyorum kendime çok mu şikayet ediyorum acaba diye ama su var burda benim gibi olan iki bayanla konuşmak beni çok rahatlatiyor onlarla fikir alışverişinde bulunup birbirimize faydali oluyoruz . Herkesin yaşadığı bir olmuyor, cok rahat geçirenler de var, içini ferah tut, keyfini çıkar, Rabbim yar ve yardimcin olsun.

Valla canım gerçekten bebişe benziyor baya bir yazı okudum. Hamile bayanların tariflerine uyuyor hissettiklerim. Bugün itibariyle 19+2 günlük olduk. Yavaştan hissedeyim artık yahu:)

Ayyy maasallah kuzucuğa artık sahneye cikma vakti geldi demek, eee o çıksın ki diğer iki kardeşi de cikicak ins:))

Ayyy maasallah kuzucuğa artık sahneye cikma vakti geldi demek, eee o çıksın ki diğer iki kardeşi de cikicak ins:))

Eveeeeeettt sizde inşallah en yakın zamanda hissetmeye başlarsınız arkamızdan gelirsiniz:) Özellikle akşamları baya hissediyorum daha bir coşuyor benim minik:) Canım doktora gitmişsin herşeyin yolunda olmasına çok ama çok sevindim. Umarım doktorun verdiği ilaçta fayda sağlarda rahatlarsın inşallah. Bende görüş gününü sayıyorum son 10 gün kaldı:)

Canım öncelikle geçmişi hiç düşünme artık ve vesvese yapıp bebişini üzme. Benimde sıkıntılarım 9. haftadan itibaren başlamıştı. O gaz problemini hiç sorma ilk zamanlarda patlıyorum sanıyordum bazen çok şükür onu atlattım gerçi arada bir yine oluyor ama önceki gibi değil. İlk zamanlar bende imrenirdim karnı çıkan haftası ilerleyenlere ama inan göz açıp kapayıncaya kadar zaman geçiyor ben şuanda 19 haftalık oldum ve nasıl geçti anlamadım:) Ayrıca şunuda belirteyim herkesin bünyesi farklıdır bu yüzden hamileliğide farklı yaşıyor sen bakma biz burada 3 arkadaş aynı çıktık herşeyi aynı yaşıyoruz ama bazı hamileler var hiç midesi bulanmadan ya da başka şikayetleri olmadan doğum yapıyor bazıları var daha beter olup hastanelik oluyor ve sürekli serum yemek zorunda kalıyor. Umarım sende o rahat hamilelerden olursun. Allahım sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin gerisi inan ki boş.

cok tesekkur ederim kizlar icimi rahatlatiyosunuz. bukez erken davranmayim die fazla kisiye soylemedim hamileligimi paylasacak biri ariyor insan bende buraya yaziyim dedim. esime diyorum hamile gibi hissetmiom bisimi oldu gidelim diye telas yapma bisi olunca kanama oluo ogrendik bunu bisi yoktur diyo fazla biside diyemiorum aglayacak gibi oluyorum haftaya ilk ultrasona girecem ogun geleydi.

O zaman aramıza tekrardan hoş geldin. Bizde burada kafamızı dağıtıp birbirimize moral veriyoruz çok güzel paylaşımlarda bulunuyoruz. Bende ilk haftalarda öyleydim sürekli kafama takıyordum acaba bir şey mi oldu, içim sıkılıyor, acaba iyi mi falan diye kendimi yiyordum hoş şimdide farksız değilimde:) Eşimde aynıydı kanaman yok herhangi kötü giden birşeyin yok, ağrın sızın yok yapma böyle diye. Gittiğimizde doktora beni şikayet etmişti. Doktorumda kanaman olmadığı sürece, dayanılmaz ağrıların olmadığı sürece stres yapma bebeğinide strese sokma o herşeyden etkileniyor demişti biraz rahatlamıştım. Sende fazla stres yapma hem kendini hem bebişini üzme. İnşallah kontrolden güzel haberlerle dönüceksin. Bende görmeyeli baya oldu daha da 10 gün var

erkekler biraz daha gercekci oluyor biz duygusaliz :) ultrasonu belime baglayip gezesim var goruruz hep ne guzel :) hayirli saglikli bebek nasip eder ins allah bize. allah olmayanada versin aminnnnn

erkekler biraz daha gercekci oluyor biz duygusaliz :) ultrasonu belime baglayip gezesim var goruruz hep ne guzel :) hayirli saglikli bebek nasip eder ins allah bize. allah olmayanada versin aminnnnn

Amin canım. Aynen ya erkekler fazla gerçekçi herşeyi söylüyorlar karşındaki üzülmüş, kırılmış umurlarında olmuyor bazen. Ev tipi ultrason fikri benimde hep aklımda birileri yapsada bizde alıp kullansak:)

aynen :) kalp atışı dinleme cihazı varmış sanırım arkadaşım almış ama hiç görmedim

Ben de artık hissediyorum kimi zaman daha da fazla hemde :) Heh gene başladı bizimki diyoruz hatta :)
Nasılsınız kızlar? Haftasonum iyiydi benim şükür. Dışarı cıktık eşimle, gezdik, fotoğraflar çekindik bol bol doğada, içim açıldı. Bir sonraki bunalıma kadar iyiyim :) Hee bu arada cuma baya kötüydüm içimde hep kötü bi haber alacakmışım hissi vardı, annemi falan aradım iyi misiniz doğru söyleyin diyorum. Bazen iç sıkıntısı yoğun oluyor. Kötü bişey olacakmış yada duyacakmışım hissi. Neyseki cumartesi cok güzeldi. Bugün ise ev işleri ile geçti. Klasik bir pazar günü yani.

Seninde hissetmene sevindim canım gözün aydın:) Dün bizde eşimle çıktık dolaşmaya banada iyi geldi ama eve gedikten sonra çektiğim eziyet berbattı. Belimin ve ayaklarımın ağrısından ne oturabildim ne yatabildim birde ayaklarım şişmişti Bugünde uykulu bir halim var kendimi çok yorgun hissediyorum ay şu halim geçsin artık yaaaa

Kendimi buldum resmen 9 haftaligim ekimde kürtaj oldum allahima şükür beklemeden yine hamile kaldım bebisim maşallah gayet sağlıklı ama ben 5. haftadanberi yoğun bi bulantı kusma tiksinme ve halsizlikle bogusuyorum resmen evrim geçirdim insandan başka bi şey oldum sabah gözümü açıyorum bulantı akşam yatarken bulantı bazı geceler 5_6 kez kusuyorum doktorum ilaç verdi o da kar etmiyor tüm ev burnuma kokuyor mutfağa giremiyorum evde haftalardır yemek pismiyo bebeğim sağlıkla dogsunda gerekirse 9 ay çekerim ama yaşayan bilir çok zor günler geçiyorum bunalimdayim resmen:-(

Benim dee dolaştıktan sonra ayaklarım şişiyorr ve ağrılarım çok oluyor... Ben bir de vücudumun su toplamasından yani ödemden korkuyorum inşallah şişmem ilerde. Çünkü tuzu azaltamıyorum Denedim olmuyor. Tuzsuz yiyemiyorum bişey. Malesef yaşam tarzım çok tuzlu. Bırakmam lazım ama nasıl???

Bir de kızlar özel olacak ama cinsel ilişki durumunuz nasıl? Biz ilk 3 ay riskli olur diye ilişki yaşamadık hatta benim bel ağrım vs yüzünden 4. ay da yaşamadık geçenlerde ilk kez denedik. Siz düzenli ilişki yaşıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…