- Konu Sahibi nazlisandal
Kendimi buldum resmen 9 haftaligim ekimde kürtaj oldum allahima şükür beklemeden yine hamile kaldım bebisim maşallah gayet sağlıklı ama ben 5. haftadanberi yoğun bi bulantı kusma tiksinme ve halsizlikle bogusuyorum resmen evrim geçirdim insandan başka bi şey oldum sabah gözümü açıyorum bulantı akşam yatarken bulantı bazı geceler 5_6 kez kusuyorum doktorum ilaç verdi o da kar etmiyor tüm ev burnuma kokuyor mutfağa giremiyorum evde haftalardır yemek pismiyo bebeğim sağlıkla dogsunda gerekirse 9 ay çekerim ama yaşayan bilir çok zor günler geçiyorum bunalimdayim resmen:-(
Hayırlı olsun öncelikle canım.. Seni o kadar iyi anlıyorum ki yaşadıklarımı anlattıgım mesaj bence yetersizdi yani kelimelere sığmaz o sıkıntı durumu. Bizim evde tam 2 ay evet 2 ayy! yemek pişmedi. Apartmandaki pişen yemek kokuları bile sanki bizim evde yapılmış hissi veriyordu. Ama geçecek sabret. Şimdi pişirebiliyorum yiyebiliyorum ama şöyle ben hala öyle aman aman iştahlı biri olamadım. Yani yemiş olmak için yiyorum hala. Hani yemek yemesem de olur. Zorluyorum kendimi. Ama tiksinmiyorum. Sadece o dönemde ( bulantılı dönemde) 5 yemekten ( cok da sevdigim) tiksinmiştim. Hala onları yiyemiyorum. bir de bu dönemde bel bacak kas ağrısı ve migren ortaya cıkıyor. Yani hiçbir dönem sanırım tam anlamıyla iyi geçmiyor.
Ama inşallah sen de bizim geldiğimiz bu günlere geleceksin. Yalnız değilsin :) bizimle irtibatta kal, konuşalım dertlerimizi paylasalım :)