Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Hadi inşallah canım... Haberleşeceğiz daha çok inşallah. Buarada ben şuan yine bir migren krizindeyim...

İnan bende aynı durumdayım canım ya sabahtan başladı geçer gibi oldu ama şimdi çok berbatım. Bandımı yapıştırıcam şimdi gözümü açarım bari biraz.

1 aylık bebeğim var. Yenidoğan bebeklerde alt temizliği pamuk-kaynatılmış su mu yoksa ıslak mendil mi? Bunun için hangi markaları kullanmalıyım Yarımcı olur musunuz?

1 aylık bebeğim var. Yenidoğan bebeklerde alt temizliği pamuk-kaynatılmış su mu yoksa ıslak mendil mi? Bunun için hangi markaları kullanmalıyım Yarımcı olur musunuz?

Biz henüz doğum yapmadık canım ama ablam ıslak pamuklar satılıyor ya onlardan kullanıyordu daha sonra kendisi pamuğu suyla ıslatıp temizlemye başladı

Biz henüz doğum yapmadık canım ama ablam ıslak pamuklar satılıyor ya onlardan kullanıyordu daha sonra kendisi pamuğu suyla ıslatıp temizlemye başladı

Canım arkadaşımın dediği gibi biz henüz doğum yapmadık ve hepimizin kısmetse ilk bebeği olucak. Ama benim arkadaşımda bebeğine ilk günden beri gül suyuyla pamuk yapıp siliyordu ve cildi hiç bozulmadı aksine çok daha iyi oldu. ıslak mendilide sadece misafirliğe gittiği yerlerde kullandı onuda yanlış hatırlamıyorsun ya dalin ya da primanın kileri kullandı.

Hem sinirliyim, gerginim hem de başım felaket bugün ya. Ağlama krizleri de başladı şimdi tamamdr.

Hayırdır canım ya işte canını sıkan bir şey oldu? O krizleri sora resmen gözyaşını biriktiriyorum gözümde bir şey olsa hemen süzülüveriyor. Ben bandı yapıştırdım dün akşam karanlık ortamda yattım 1-2 saat şükür bugüne iyi uyandım. Umarım seninde geçmiştir.

Ahh kızlar aynı sürelerde aynı şeyleri yaşıyoruz gece birden migrenim tuttu ve tam 15 saat sürdü, bugün bütün gün yattım hiçbişey yiyemedim birde cikarttim.Baslamaya bahane arıyor sanki, Rabbim hepimize şifa versin...

Hem sinirliyim, gerginim hem de başım felaket bugün ya. Ağlama krizleri de başladı şimdi tamamdr.

Hayırdır canım ya işte canını sıkan bir şey oldu? O krizleri sora resmen gözyaşını biriktiriyorum gözümde bir şey olsa hemen süzülüveriyor. Ben bandı yapıştırdım dün akşam karanlık ortamda yattım 1-2 saat şükür bugüne iyi uyandım. Umarım seninde geçmiştir.

İşe bile gidemedim ki... Bugün de gidemedim.. Hala geçmedi.. Bant da taktım geçmedi 2 gün odlu ya tam dolu dolu 2 gün ve ben migrenle boğuşuyorum... Allah sağlık ve şifa versin çok zor... Ne güzel senin bari geçmiş.

Canım çok geçmiş olsun yaşayan bilir zar zor geçirebildim tekrar başlayacak diye ödüm kopuyor.bak bir tavsiyem var. Doktora sordum ok.dedi.yol tutamasi için bir ilaç var antiem diye bilirsin belki kullandıysan, migren tuttuğunda ondan icebilirsin zarari yokmuş, bir güzel uyutuyor uyandığında ağrı geçmiş oluyor, dene istersen, zararının olmadığından iyice emin olduktan sonra hem kendim uyguladım hem size söylüyorum başka türlü geçmiyor, dayanilmiyor da.

Benimki bu defa inat etmedi canım ondan çabuk geçti ama senin ki baya inatçı çıkmış umarım daha iyisindir bugün.

Kizlarrrr bugün nasilsinizzzz ben gece uykusuz gündüz bulantili akşam deli dolu yuvarlanip gidiyorum . Birsey keşfettim keyfim olmadığında , kolum bacağım agridiginda, içimde bir hararet olduğunda ayran içiyorum. Cok faydaliymis gerçekten de iyi geliyor, hem ucumuzde de migren var, eksi yiyecekler migren e de iyi geliyor ayran icin bi deneyin kızlar.

Uykusuzluk dışında iyiyim canım. Gece olup yatağa yattımmı sanki bir şey oluyor uykum gidiyor ya ondan sonra döne döne dönme dolaba dönüyorum resmen:) Çocuğum diyordur kesin bu kadın ne yapıyor böyle bir sabit durmuyor diye:) Ayrıca bende ufaktan ayak ve el şişmeleri başladı daha erken ama sadece ayaklarımı uzun süre sarkıttığım zaman ya da yürüdüğüm zaman şişiyor sende de var mı canım? Eğer yoksa hazırla kendini :) Bu arada ayranın bu kadar iyi geldiğini bilmiyordum mutlaka deneyeceğim.

Aynı sıkıntıları evrensel bir sırayla izliyoruz önce siz peşine ben:)) o uykusuzluk bende de var bak yalnız olmadigima sevindim çünkü diyorum ben niye normal insanlar gibi gündüzü yaşayıp gece de uyuyamiyorum. Suan burada saat gece 04:38 ve inanirmisin sadece 1sa uyuyabildim sağa sola donmekten yoruldum, sanirim bize bu da baş ağrısı yapıyor. El ayak şişiyor mu farketmedim ama ayaklarım ellerim yanıyor ve sizliyor geceleri, harbi biz de hamileliğin hiçbir semptomunu atlamadan yaşıyoruz:)

ilacı daha önce kullanmadım ama duymuştum canım. Çok iyi oldu bu, enazından ağrı cok uuzn sürdüğünde işe yarar uyutur. Kabus gibi bir 2 gün geçirdim. Migrenim tam 50 saatsürdü kızlar. İnşallah bir dahaki kriz böyle uzun olmaz

Ayranın bu kadar iyi olacağını ben de düşünmemiştim. Başlamalı :) O uykusuzluğu sormayın hiç.. Bu gece 3 saat falan anca uyumuşumdur. Allahtan haftasonu.Birde gündüz de uyumuyorum ben. Öyle sersem sersem bi oraya bi buraya uzanıp duruyorum. El ve ayak şişmesi henüz başlamadı ama bacaklarımda kas ağrıları cok oluyor benim.
Bir de bu haftalarda göbek deliğinden aşağıya doğru kırmızı çizgi oluşur diyor. Bende henüz oluşmadı sizde çıktı mı. İNşallah çıkmaz diyorum ama ablamda cıkmıştı :) Gerçi doğumdan sonra kayboluyor

Ahh o migren ağrıları..Herseye bir yere kadar dayanıyorum da migren tuttu mu dünyam kararıyor.Gecen sene Türkiye'de ogretmenken bu kadar çok agrimiyordu, kanada havası yaramazmis migreni olana, üstüne bir de hamilelik eklenince iki gün de bir tutuyor . Ama insan sonunu düşününce herşey siliniyor gözünde değil mi ha bir de cinsiyeti ogrenebilseydik:)
Kırmızı değil ama bariz bi çizgi var bende sonradan kayboluyormus mesele çatlak olmasa inş bizde olmaz kızlar yaa

Allah kolaylık versin hepimize... Migren gerçekten çok farklı hiç bişeye benzemiyor. İnşallah cinsiyetini bu gidişinizde öğrenirsiniz :) Aa işte o çizgi. Zamanla kırmızımsı kahverengimsi bi hal alıyor zaten o. Bende daha çıkmadı. Çatlak için ben bebeyağı sürüyorum banyodan sonra. Ama naparsak yapalım genetiğimizde varsa çatlaklar oluyormuş. Yani kiminde az kiminde çok ya, bu genetikmiş. Annenizde kızkardeşinizde çoktuysa sizde de çok olma olasılığı yuksek diyor. Benim ablamın çok çatlağı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…