- Konu Sahibi nazlisandal
-
Aynı sıkıntıları evrensel bir sırayla izliyoruz önce siz peşine ben:)) o uykusuzluk bende de var bak yalnız olmadigima sevindim çünkü diyorum ben niye normal insanlar gibi gündüzü yaşayıp gece de uyuyamiyorum. Suan burada saat gece 04:38 ve inanirmisin sadece 1sa uyuyabildim sağa sola donmekten yoruldum, sanirim bize bu da baş ağrısı yapıyor. El ayak şişiyor mu farketmedim ama ayaklarım ellerim yanıyor ve sizliyor geceleri, harbi biz de hamileliğin hiçbir semptomunu atlamadan yaşıyoruz:)
Evet evet evettt benim de gözaltlarım çöktü mor :) Aynaya bakınca biraz tepki gösterdim ama sonra alıştım. Nasıl olsa doğduktan sonra hep böyle olacak diye düşündüm :)
Buarada aynı haftadayız ya Senemcim sen kaç kilo aldın şimdiye kadar bi sorayım dedim ben 2.5 kilo aldım yaklaşık
Nazlıcım internetten bebişine birşeyler almak istersen hepsiburada da mothercare'in ürünlerinde baya bi indirim var 5'li askılı,yarım kollu bodyler 23 tl falan istersen bir bak güzel şeyler var.
Hepimizin kandili mübarek olsun, bu gece bol bol dua edin kızlar
Hepimize çok dua ettim, Allah kabul etsin inşallah... Dün gene başım ağrımaya başladı hemen daha başlarken minoset içtim. Allahtan migrene dönmeden geçti. Bu arada uykusuz geceler forever :) Napalım böyle zombilere döndük yaa.. Göz altlarımız mor. Hee bu ara benim kaşlarım da dökülüyor kızlar yaa. Seyreldi bazı yerleri. Arada olurdu da şimdi baya seyreldi. Sarımsak sürmeye başladım bugünden itibaren.
Hepimize çok dua ettim, Allah kabul etsin inşallah... Dün gene başım ağrımaya başladı hemen daha başlarken minoset içtim. Allahtan migrene dönmeden geçti. Bu arada uykusuz geceler forever :) Napalım böyle zombilere döndük yaa.. Göz altlarımız mor. Hee bu ara benim kaşlarım da dökülüyor kızlar yaa. Seyreldi bazı yerleri. Arada olurdu da şimdi baya seyreldi. Sarımsak sürmeye başladım bugünden itibaren.
Allah kabul etsin canım. İnan artık ayakta dururken uykusuzluktanmıdır nedir başım dönüyor arada ya düşüp kalıcam diye korkmaya başladım. Bu arada benimde son zamanlarda saçım çok dökülmeye başladı kel kalıcam diye korkuyorum:) Acaba hamilelikle bir ilgisi var mıdır ki?
Saç ve kas mevzusu bende de var canim, afacanlar iligimizi kurutacak dogana kadar:) uykusuzluk da baya zormuş, gece biran once sabah olsun, sabah da hemen gece olsun istiyorum.
Kizlarrr bende dün gece ilk defa deliksiz olmasa da uyudum, ayran ve papatya çayı iyi geldi çok şükür . Bu gece bi uyandım uykum kaçtı şuan tekrar dalabilmek için papatya çayı içiyorum:) ama size birsey söyleyeyim mıdemde yanma ve gaz oluyor bu çay ona da iyi geliyor . Bu arada benim gündüz bulantılarım hala devam ediyor, mideme biraz yiyecek girsin çok fena oluyorum sizde tamamen geçti mi? Kas ve kirpik mevzusunu hiç takmayin hamilelikten sonra normale dönecek inşaallah.
Bulantı bende de artık çok yoğun değil hatta şükür geçti sayılır. Bu akşam biraz evin yakınında Avm var oraya gittik, açıldım biraz. Yoksa evden çıkasım gelmiyor ya günlerdir. Eve girmeyen ben, evden cıkmaz olmuştum. Zar zor cıktım iyi geldi. Havalar ısınınca daha güzel olur inşallah herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?