• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Aynı sıkıntıları evrensel bir sırayla izliyoruz önce siz peşine ben:)) o uykusuzluk bende de var bak yalnız olmadigima sevindim çünkü diyorum ben niye normal insanlar gibi gündüzü yaşayıp gece de uyuyamiyorum. Suan burada saat gece 04:38 ve inanirmisin sadece 1sa uyuyabildim sağa sola donmekten yoruldum, sanirim bize bu da baş ağrısı yapıyor. El ayak şişiyor mu farketmedim ama ayaklarım ellerim yanıyor ve sizliyor geceleri, harbi biz de hamileliğin hiçbir semptomunu atlamadan yaşıyoruz:)

Ah canım ya bende bugün inan zombi gibi dolaştım gözaltlarım mosmor ve resmen ayakta uyuyorum eşim diyor yat uyu yatınca ne hikmetse uyku namına bir şey kalmıyor ya. Artık gözlerimin içi kan çanağına döndü uykusuzluktan. O el, ayak yanması bende de var maalesef ve nette araştırdım ama bir nedeni yokmuş yani bir şey bulamadım ama herşeye değer ya:)

Evet evet evettt benim de gözaltlarım çöktü mor :) Aynaya bakınca biraz tepki gösterdim ama sonra alıştım. Nasıl olsa doğduktan sonra hep böyle olacak diye düşündüm :)
Buarada aynı haftadayız ya Senemcim sen kaç kilo aldın şimdiye kadar bi sorayım dedim ben 2.5 kilo aldım yaklaşık

Evet evet evettt benim de gözaltlarım çöktü mor :) Aynaya bakınca biraz tepki gösterdim ama sonra alıştım. Nasıl olsa doğduktan sonra hep böyle olacak diye düşündüm :)
Buarada aynı haftadayız ya Senemcim sen kaç kilo aldın şimdiye kadar bi sorayım dedim ben 2.5 kilo aldım yaklaşık

Öyle valla uykusuz geçicek gecelere hazırlık yapıyoruz:) Canım ben şimdiye kadar 1 kilo aldım arada tartıya çıkıp kontrol ediyorum ama hala aynıyım. Bu arada o çizgi benimde göbek deliğimin altında oluşmaya başladı böyle belli belirsiz kahverengi bir çizgi ve bu ilerleyen haftalarda göbek deliğinin üstünde de çıkıyormuş ve doğumdan sonra da geçiyormuş. Ayrıca çatlak kremi aldım ben artık çünkü ufaktan başladı gibi bende mecburen kullanıcam.

Nazlıcım internetten bebişine birşeyler almak istersen hepsiburada da mothercare'in ürünlerinde baya bi indirim var 5'li askılı,yarım kollu bodyler 23 tl falan istersen bir bak güzel şeyler var.

Nazlıcım internetten bebişine birşeyler almak istersen hepsiburada da mothercare'in ürünlerinde baya bi indirim var 5'li askılı,yarım kollu bodyler 23 tl falan istersen bir bak güzel şeyler var.

Teşekkür ederim canım, sorma zaten hep öyle sitelerdeyim :) Annem bugün bişeyler almış çarşıda görüp beğenip :) Ben de yavaştan birkaç tane aldım. Dediğin gibi indirimleri kaçırmamak lazım

Kizlarrr selam, bugün nasılsınız ?Ben uykusuz bir geceden sonra aksama kadar bir uyudum bir uyandım huysuz huysuz dolandım .Aksam rus bir arkadaşıma yemeğe davetliydim.Nasil gittiğini sorduğunda bu uykusuzluk probleminden bahsettim , bana papatya çayı verdi ve gece yatmadan önce iç bu seni rahatlatacaktir dedi. Hamilelikte papatya çayı içilebilir, araştırmalarımla sabittir.Hemen eve gider gitmez bunu kızlarla paylaşmam lazım dedim icimden:) Rahat uyuyabilmek için bunu da deneyelim gözlerim acıyor artık insan gibi yaşamak istiyorum zombi oldum:))

Kızlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun Rabbim ettiğimiz dualarımızı kabul etsin. Dün misafirimiz vardı nete giremedim. Yine uykusuz bir gece geçirdim artık gözlerimin içi yanıyor. Umarım iyisinizdir kızlar.

Hepimize çok dua ettim, Allah kabul etsin inşallah... Dün gene başım ağrımaya başladı hemen daha başlarken minoset içtim. Allahtan migrene dönmeden geçti. Bu arada uykusuz geceler forever :) Napalım böyle zombilere döndük yaa.. Göz altlarımız mor. Hee bu ara benim kaşlarım da dökülüyor kızlar yaa. Seyreldi bazı yerleri. Arada olurdu da şimdi baya seyreldi. Sarımsak sürmeye başladım bugünden itibaren.

Hepimize çok dua ettim, Allah kabul etsin inşallah... Dün gene başım ağrımaya başladı hemen daha başlarken minoset içtim. Allahtan migrene dönmeden geçti. Bu arada uykusuz geceler forever :) Napalım böyle zombilere döndük yaa.. Göz altlarımız mor. Hee bu ara benim kaşlarım da dökülüyor kızlar yaa. Seyreldi bazı yerleri. Arada olurdu da şimdi baya seyreldi. Sarımsak sürmeye başladım bugünden itibaren.

Allah kabul etsin canım. İnan artık ayakta dururken uykusuzluktanmıdır nedir başım dönüyor arada ya düşüp kalıcam diye korkmaya başladım. Bu arada benimde son zamanlarda saçım çok dökülmeye başladı kel kalıcam diye korkuyorum:) Acaba hamilelikle bir ilgisi var mıdır ki?

Ben de artık aynısını yapıyorum ağrıyı hisseder hissetmez alıyorum ilacı başka türlü geçmiyor. Allah razi olsun canım Rabbim dualarimizi kabul etsin inss . Uykusuzluk bende sinir yaptı gündüz çok halsiz olduğum için eşim misafir çağırmak isteyince ona çattım, cunku ayakta durmakta zorlanirken misafirle ilgilenecek gücüm yokki.o da çok anlayışlidir ama oluyor bazen böyle şeyler, bilmiyorlar tam olarak ne yasadigimizi.

Allah kabul etsin canım. İnan artık ayakta dururken uykusuzluktanmıdır nedir başım dönüyor arada ya düşüp kalıcam diye korkmaya başladım. Bu arada benimde son zamanlarda saçım çok dökülmeye başladı kel kalıcam diye korkuyorum:) Acaba hamilelikle bir ilgisi var mıdır ki?

Saç ve kas mevzusu bende de var canim, afacanlar iligimizi kurutacak dogana kadar:) uykusuzluk da baya zormuş, gece biran once sabah olsun, sabah da hemen gece olsun istiyorum.

Saç ve kas mevzusu bende de var canim, afacanlar iligimizi kurutacak dogana kadar:) uykusuzluk da baya zormuş, gece biran once sabah olsun, sabah da hemen gece olsun istiyorum.

Valla öyle canım ya fena okuyorlar canımıza aman tek sağlıkları yerinde olsunda ne yapalım katlanıcaz. Annelik zor zanaat demişler. Bende aynıyım ya akşam oldu işte derdim başladı şimdi gece nasıl uyuyacağım diye gözlerim alev topu resmen ayakta durmakta gerçekten zorlanıyorum. Bu arada h. sonu 2 gün misafir ağırladım ama gel bana sor nasıl yaptım diye. Bir ara bayrak direğinde ki bayrak gibiydim sallanmaktan. Eşimde halimi görünce pişman oldu çağırdığına ama iş işten geçmişti artık.

Araştırdım ve östrojen hormonu azalıyor ya hamilelikte, onun yerine progesteron oluyor o yüzden saç ve kaşlarda dökülme olması normalmiş. Ama ben cok taktım bu işe. bir de bu çıktı diye. Şimdi sarımsak sürdüğüm kaşlarımı gülsuyu ile silip badem yağı sürdüm. Bi ara da böyle dökülmeler olmuştu böyle cok hızlı toparlamıştım. İNşallah gene öyle olur.
Bu arada misafiri cok seven biriyim, eskiden duramaz sürekli eşimin arkadaslarını falan cagırırdık hoşuma giderdi agırlamak ama ne yalan söyleyeyim hiiiç kimseyi ağırlayasım yok artık. Alınması gereken 2 misafir grubum var hala alamadım. Bu hafta kalsın diye diye. Kendimize zor bakıyoruz valla, uykusuzluktu migrendi yorgunluktu derken. Çok miskinim misafir canım cekmiyor hiç :)

Günaydın kızlar dün akşam ilk defa düzgün bir şekilde uyudum.Umarım sizlerde uyumuşsunudur. Saç dökülmesinin hamilelikle ilgisi varsa kafama takmayacağım o zaman. Ben baya kafama takmıştım çünkü niye bu kadar çok dökülüyor diye içim rahatladı.

Kizlarrr bende dün gece ilk defa deliksiz olmasa da uyudum, ayran ve papatya çayı iyi geldi çok şükür . Bu gece bi uyandım uykum kaçtı şuan tekrar dalabilmek için papatya çayı içiyorum:) ama size birsey söyleyeyim mıdemde yanma ve gaz oluyor bu çay ona da iyi geliyor . Bu arada benim gündüz bulantılarım hala devam ediyor, mideme biraz yiyecek girsin çok fena oluyorum sizde tamamen geçti mi? Kas ve kirpik mevzusunu hiç takmayin hamilelikten sonra normale dönecek inşaallah.

Kizlarrr bende dün gece ilk defa deliksiz olmasa da uyudum, ayran ve papatya çayı iyi geldi çok şükür . Bu gece bi uyandım uykum kaçtı şuan tekrar dalabilmek için papatya çayı içiyorum:) ama size birsey söyleyeyim mıdemde yanma ve gaz oluyor bu çay ona da iyi geliyor . Bu arada benim gündüz bulantılarım hala devam ediyor, mideme biraz yiyecek girsin çok fena oluyorum sizde tamamen geçti mi? Kas ve kirpik mevzusunu hiç takmayin hamilelikten sonra normale dönecek inşaallah.

Seninde uyumana sevindim canım. Bende mide bulantısı şükür geçti ama nadirde olsa arada hafif bulanıp geçiyor hemen ilk zamanlarda ki gibi kötü olmuyor bulantım. Saç konusunu kafama takmıyorum artık hamilelikten olduğunu öğrendiğimden beri.

Bulantı bende de artık çok yoğun değil hatta şükür geçti sayılır. Bu akşam biraz evin yakınında Avm var oraya gittik, açıldım biraz. Yoksa evden çıkasım gelmiyor ya günlerdir. Eve girmeyen ben, evden cıkmaz olmuştum. Zar zor cıktım iyi geldi. Havalar ısınınca daha güzel olur inşallah herşey.

Bulantı bende de artık çok yoğun değil hatta şükür geçti sayılır. Bu akşam biraz evin yakınında Avm var oraya gittik, açıldım biraz. Yoksa evden çıkasım gelmiyor ya günlerdir. Eve girmeyen ben, evden cıkmaz olmuştum. Zar zor cıktım iyi geldi. Havalar ısınınca daha güzel olur inşallah herşey.

Bulantilarinizin geçmesine sevindim Kızlar ins benim de yakındır, özellikle aldığım vitamin de bulantı yapıyor. Bu arada tek asosyal ben degilmisim:) geçen senelerde yerinde duramayan ben evden çıkmak istemiyorum eşim de evde bunalırim diye ofisini eve taşıdı resmen:)) ama halim yokki gezecek dediğiniz gibi havalar ısıninca daha iyi olacak ins.

Back
X