Kuzum benim bende seni merak ettim yazmaya girdim sen yazmisin tasinmadan girememissindir diye dusundum ne yapttiniz kuzun tasindinizmi sagliginiz nasil oasam nasilNbr elifim nasılsın
Cnm ben de ilk kanverdim hemiglobine tshye sekere baktilar.toksoplazma rubella daha onceki gebelikte yapildigi icin yapilmadi ikili test 11 ile 14.hafta arasi yapturdik he bide idrardanda test yaptilar okadar simdilikSelam ben 11 haftalık hamileyim yurt dışında yaşıyorum iki kere hastaneye gittim sadece ultrasyondan baktılayaptırdıkebelik haftamı hesapladılar bunun dışında hiç bir test yapmadılar kan testi olsun idrar testi olsun hic bisey..
Arkadaşlar hamilelikte hangi testler tahliller yapılıyor yardımcı olun lütfen
Cnm ben de ilk kanverdim hemiglobine tshye sekere baktilar.toksoplazma rubella daha onceki gebelikte yapildigi icin yapilmadi ikili test 11 ile 14.hafta arasi yapturdik he bide idrardanda test yaptilar okadar simdilik
Cnm gecici bi durum sakin olmak lazim duzelir annesi ne yapsin bucurler oyle oyle büyüyor :) evet soguk bizde anca ev gezme si yapiyoz ne yapalim sıkılıyor çocuklar. Cnn eltimler hic demiyo hayırlı sibolsun illa kiz oksun diyolar sinirleniyorum ben hep erkek hissettim ruyamda gordum ne biliyim insan hayirlisi olsun farketnez der.ogrenince şok olcaklar :) bakalim dr yanilmadiysa erkek.Moonum masa sandalye aldik ona gore boyama yapiyoruz oturuyo onda cok seviyo hikaye okuyorim cok dinlemesede bazen okuyorum sonra legolariyla birseyler yapiyoruz at aldik salincak aldik bi kaydirak eksik bir suru oyuncagi var bolving takimi var basket potasi var birlikte oynuyoruz mac yapiyoruz saklambacilik oynuyoruz elimden gelenler bunlar ne biliyim disarisida sogul buralar daha fazla soguk bi yaz edeydik hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?