Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

IyiyZ cnm carsamba tasincaz inşallah oda baby tv izliyo:) bende annemde ev topliyoz.bi tasainaydik evimize iyi olcakti

Tatlım evimize taşıdık net yok daha birkac gune açılır Inşallah opt

Moonum canim benim tel bozukdu giremiyorum esimin telinden giriyoum yenisini alana kadar biraz sikintidayiz hemen alamayabikiriz pcdende alisim icin giremiyorum uyutuncada is yemek tel gibi olmuyo esim evde olsukca girwrim tasindiniz hee Allahim can sagligiyla oturmanizi nasip etsin sakin habersiz birakma netin gelincw yaz kuzularima ve kendine dikkat etolurmu

Amin cnm .inşallah yerlestim sayilir annemlerde bugun memlekete döndüler. Bende dr gittim dr erkege benzetti .kismet artik

Selam ben 11 haftalık hamileyim yurt dışında yaşıyorum iki kere hastaneye gittim sadece ultrasyondan baktılar birde gebelik haftamı hesapladılar bunun dışında hiç bir test yapmadılar kan testi olsun idrar testi olsun hic bisey..
Arkadaşlar hamilelikte hangi testler tahliller yapılıyor yardımcı olun lütfen

Cnm ben de ilk kanverdim hemiglobine tshye sekere baktilar.toksoplazma rubella daha onceki gebelikte yapildigi icin yapilmadi ikili test 11 ile 14.hafta arasi yapturdik he bide idrardanda test yaptilar okadar simdilik

Cnm ben de ilk kanverdim hemiglobine tshye sekere baktilar.toksoplazma rubella daha onceki gebelikte yapildigi icin yapilmadi ikili test 11 ile 14.hafta arasi yapturdik he bide idrardanda test yaptilar okadar simdilik

Ilk hamileligim bu daha, canım ben kendim test alıp yaptım hamile olduğumu öğrendim hastaneye gittim hic kanimi falan almadilar hic biseyime bakmadilar ultrasyondan bakıldı 7 haftalikti... 11-14 haftalikken yine gel ultrasyondan bakacaz dediler
Türkiye'ye gitmek istiyorum uçağa binmek sakincalimi acaba burdaki doktorlardan hiç bişey anlamıyorum

Cnm belli haftadan sonra rapor istiyorlar ucakta .aslında hastane yardimci olmali yabancu ulkede olmakta zormuş

Moonummm cok sukur telime.kavustum yeni aldik digerine yapikicak masraftansa almak daha mantikli geldi cok sukur tasinmissin yerlesmissin yormadin kendini ins pasam.nasil eve alistimi yabancilik cektimi tasinmak.cok zor bilirim gozumuz audin demek icin erken belki ama hayirlisi olsun cinsiyetimiz ni pasa daha geliyo hee o degilde bizler icin fsrketmiyoda elticagizlarin ne edecek merak ediyorum

Bu arada moonum tecrubelerinden biraz faydalanmak istiyorim musait zamaninda bana bi yaziver kuzum benim.alisim uyku disinda problemimiz yoktu cok sukur bensiz dururdu acikmadikca uykusu gelmedikce yanima.gelmedigi olurdu iki haftadir cokk huysuz bensiz durmiyo gece bile yanima geliyo yatiyo hic birseyden mennun olmuyo istedigi olmayinca agliyo ama beni operek agliyo kirmakda istemiyo bende netten bakip nasil faydali olabilirim.neler oynayabikirim diye arastirma yapiyorum ama alisle birseleri yapiyoruz ama bitti dedigimde kiyamet kopuyo devam etmek istiyo ama bitti yani bitmek zorunda biraz agliyo aciklamaya calisiyorum anlatmaya calisiyorum ama ifade etmiyo istiyorumki aglamadan anlasin gonlunu yapiyorum isimdenolsa birakop ilgileniyorum sevgimi.gosteriyorjm ogretmeye calisiyorum ama yok daha erkenmi oyjnlar icin aktiviteler icin ne biliyim neden boyle huysuz hircinki babasinida dort gundur yuzune bakilmiyo opse yanina gelse itiyonagliyo bana geliyo bensiz nefes almiyo afedersin uzansan kicimda yatiyo opuyo seviyo eliyle oksuyo cicis yapiyo bana ki alisim babamiz gelince kapida karislar hosgeldin yaoardinuykdan uyaninca gunaydinnyapar operdi simsi istwmiyo ustelwmeyoyoruz ama bu iki yas sendromu mu yoksa ne bilemiyorum pasamdada oldumu nasil asabilirim neler yapmaliyim

Elifim alis iki yas sendromunda o yuzden o ne b isterse yapin gecici bir durum .birlikte yat bir süre farklı oyunlar oynayin hava soguk bile olsa giydir sıkıca çıkar disari cnm 10dakka bile olsa bir ay surer gecer cnm

Farketmez cnm ben hep erkek hissettim de dr biraz daha bekle dedi kimseye demedik sıkıştırip duruyolar :) kiz olsun diye dualar ediyolar tuhaf insanlar

Moonum.zaten mumkun mertebe yapiyorum.ama zararlinolabilcej.birseyse hayir dediysem hayir aglasada sakinlesmesini bekliyorum opusup barisiyoruz ama iste uzuluyorum ne yapicam diye dusunuyoeum sikiliyoda dedigin gibi.camdan bakiyoruz nasil mutlu oluyo ama hasta edicem diye odum kopuyo ama yapsam fena olmiycak canim benim o eltilerine ben artik birsey diyemiyorum ellerinde olsa kiza cevirecekler belli manyaklar rabbim.senin gonkune gore hauirlisini nasip etsin ins saglikli hayirli olsun kuzum benim

Moonum masa sandalye aldik ona gore boyama yapiyoruz oturuyo onda cok seviyo hikaye okuyorim cok dinlemesede bazen okuyorum sonra legolariyla birseyler yapiyoruz at aldik salincak aldik bi kaydirak eksik bir suru oyuncagi var bolving takimi var basket potasi var birlikte oynuyoruz mac yapiyoruz saklambacilik oynuyoruz elimden gelenler bunlar ne biliyim disarisida sogul buralar daha fazla soguk bi yaz edeydik hayirlisiyla

Cnm gecici bi durum sakin olmak lazim duzelir annesi ne yapsin bucurler oyle oyle büyüyor :) evet soguk bizde anca ev gezme si yapiyoz ne yapalim sıkılıyor çocuklar. Cnn eltimler hic demiyo hayırlı sibolsun illa kiz oksun diyolar sinirleniyorum ben hep erkek hissettim ruyamda gordum ne biliyim insan hayirlisi olsun farketnez der.ogrenince şok olcaklar :) bakalim dr yanilmadiysa erkek.

Saglikli olsunlarda moonum yaa biz dayaniyoruz bi sekilde ben biraz yapamiyorr muyum modundayim ne biliyin gecer zamanda ins bizderahatlariz canim peki kayinvalidenler ne diyo onlarda elrinler fibimi

SelamOTE="byzglm, post: 38571947, member: 367661"]Saglikli olsunlarda moonum yaa biz dayaniyoruz bi sekilde ben biraz yapamiyorr muyum modundayim ne biliyin gecer zamanda ins bizderahatlariz canim peki kayinvalidenler ne diyo onlarda elrinler fibimi[/QUOTE]
Selam cnmm. Onlara dahs demefik ama erkek diyolar başından beri. Tabi onlar erkek isterler soylari devam ediyo diye o zihniyetteler

Allah akil fikir versin boylelerine boyle insanlara ne sevdiriceksin ne gostericeksin hic bir emekleri olnazken sadece severler cinsiyet ayrımı yaparlar sozde torun iste ben uzaktayim mesela ama esimin ailesine kızıyorum soze gelinxe kurban olurjm diyo biz gitmesek alisim kucukken daha yüzünü gördükleri yoj ama karisiyolar bos bos beyinsizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…