Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Cnm yarin gidiyorum bulanti ve halsizlikvar hic is yapasim yok mecbur ugrasiyoz su bir ay gecse rahatlarim inşallah

Allah kolaylik versin canim ya o bulantilar fena pasam nasil zorluyomu seni ev cocuk hamilelik zordur canim benim pasami bezden kestinmi haber veriyomu

Allah kolaylik versin canim ya o bulantilar fena pasam naonuzorluyomu seni ev cocuk hamilelik zordur canim benim pasami bezden kestinmi haber veriyomu
Yok cnm dahs kesmedim cnm birbiki ay sonra kesicem fatihin bir testisi inmedi ya su bebis uc aylik olsun onun ameliyatini yaptircam oyle kesicem yaptimi soyluyo kaka yapiyom diye :)

Yok cnm dahs kesmedim cnm birbiki ay sonra kesicem fatihin bir testisi inmedi ya su bebis uc aylik olsun onun ameliyatini yaptircam oyle kesicem yaptimi soyluyo kaka yapiyom diye :)
Anladim canom hani demistin cok eskidende iki yasa kadarmi bekliycektiniz yanlismi hatirliyorjm kuzum brnom soyluyo haa demek koca adamim benim yerim onu ben rabbime emanet kuzum

Anladim canom hani demistin cok eskidende iki yasa kadarmi bekliycektiniz yanlismi hatirliyorjm kuzum brnom soyluyo haa demek koca adamim benim yerim onu ben rabbime emanet kuzum
Bekledik cnm inmiyor testis simdi iste olcak mecburen

Canim benim nasil olucaknoeki nenkadar sürüyorumus ameliyat hastanede kac gun durucaksiniz

byzglçıkıyort: 37666718 .!.:
Canim benim nasil olucaknoeki nenkadar sürüyorumus ameliyat hastanede kac gun durucaksiniz
Cnm ayni gun cikiyiormus ilk gun hafif agrisi olurmus ertesi gun duzelrmis.basit bi ameliyat sunnetten kolay mis dedi dr bakalim gorcez

Moonum nasılsın canim giremedim kac gundur hafta sonu misafirim vardi babamlar cok yogun gecti oyle yorulmusumki bugun olmus toparlayamadim bir türlü kendimi ne yaotin kuzum kontorlun nasil gecti kalo atislarini duydunmu nasil ne hissettin canim

Cnm daha gidemedim benimde misafirim vardi hep firsat olmadi bugun inşallah

Cnm gittik kalp atisi ni duyduk teyzesi

UOTE="byzglm, post: 37741425, member: 367661"]Oh cok sukur moonun gozunuz aydin oksun [/QUOTE]
Sagol cnm darısı vakti gelince tekrar sana olsun. Bir ay sonra gel dedi tahlil yaptircam hayirlisi artik.bitmez simdi ikilisi detaylı si:) saglikli olsunda yavrum hayirlisi

KIZLAR BANA YARDIMCI OLUN FİKİRLERİNİZLE...

Bu aya kadar hiç gecikme yaşamadım 4 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz eşimle. bugün ilk adetimin üzerinden 39 gün geçti idrar testi negatif çıktı kan tahlili yapıldı sonucunu yarın alıcam çok korkuyorum kist falan vardır diye.. Ağır bi soğuk algınlığı geçiriyorum ilaç kullanmıyorum adet gecikmesine buda etkiler mi sizce.. hiçde adet belirtim yok..

Gebelik testin yanlış olabilir
Kan sonucu onemli .allah gönlüne gore versin bende ogluma hamile kalnadan once hic gecmeyen adetim 10 gun gecti o ay hamile sandim kendimi ama adet oldum ondan sonraki ay hamile kaldim.simdi ikincisi yolda onada ayni sekilde oldum .sende bu ay olursan belki önümüzde ki ay hamile kalabilirsin rahim gebelige hazırlanırken de gun sapmalari olur

mrb kizlar bizde bebek istiyoruz 3 aylik evliyiz ama idrar yollarinda enfeksiyonum var cok siddetli sizce gebeligi engellermi napmam lazim bna bir akil verin

mrb kizlar bizde bebek istiyoruz 3 aylik evliyiz ama idrar yollarinda enfeksiyonum var cok siddetli sizce gebeligi engellermi napmam lazim bna bir akil verin
Once tedavi olun cunku gebelikte hap kullanimi kisitli oluyor.sonra bebeis olur allahin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…