• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

["moon83, post: 37741798, member: 89820"]UOTE="byzglm, post: 37741425, member: 367661"]Oh cok sukur moonun gozunuz aydin oksun :anneadayı::nazar:[/QUOTE]
Sagol cnm darısı vakti gelince tekrar sana olsun. Bir ay sonra gel dedi tahlil yaptircam hayirlisi artik.bitmez simdi ikilisi detaylı si:) saglikli olsunda yavrum hayirlisi[/QUOTE]

Allah razi olsun moonum hayirlisi ins dun esimle otururken birden elini gobegime koydu simdi hamile oksan dedi ne alaka nerden cikti dedim hicc nasil ur diye dusundumdecok zor olur dedi istiyomusun dedim kesinlikle hayir dedi :KK11:BEnde desemki istiyomu gozumuz korktuki cok sukur suan rahatiz uyku disinda alisimin maasallahi var ama ikikizinde cesareti yok kalbimizden gecsede :KK23:

KIZLAR BANA YARDIMCI OLUN FİKİRLERİNİZLE...

Bu aya kadar hiç gecikme yaşamadım 4 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz eşimle. bugün ilk adetimin üzerinden 39 gün geçti idrar testi negatif çıktı kan tahlili yapıldı sonucunu yarın alıcam çok korkuyorum kist falan vardır diye.. Ağır bi soğuk algınlığı geçiriyorum ilaç kullanmıyorum adet gecikmesine buda etkiler mi sizce.. hiçde adet belirtim yok..:KK34::mad:
Meraba canim inanki en basta temennim hayirlisiysa hamile olman ama degilsende uzulme biliyorum bunkari diymak sikici soylemesi kolay ama ina ki hayirli zamanin gelince olucsk ins vardir bizdede cok gecikmeler oldu testte cizgiyi bile gordum ben ama hamile degildim hakkinda hayirlisiolsun habersiz birakma bizi

mrb kizlar bizde bebek istiyoruz 3 aylik evliyiz ama idrar yollarinda enfeksiyonum var cok siddetli sizce gebeligi engellermi napmam lazim bna bir akil verin

Csnim engel olur diye biliyorum akinti iltihap hepsi engel ama tabikide rabbim ol dedikten sinra engek diye birsey olamaz ama o ce tedavini ol engelin disinda saglikli hamilelik icin cunku hamilelikde ilac kullanilmiyo zorda kalmadikca raht yasaman icin once bitsin tedavin benimde hamile kalmadan once akintim vardi cok fazla ilaclari kullandiktan sonraki ay hamile jaldim tabi bende prolaktinde vrdi ins hersey gonkune gore olur

Gunaydin moonum nasilsin nasil geciyo bulantin varmi bende biraz rahatsuzjm belim agriyo ya bu dogum sobrasi adetlerim cok duzenli oluyo ve yumurtlma hemen adet bitimi 8.gun basliyo uzunca surede suruyo ve kasik bel agrisi yapiyo sanki adet olucakmisim gibi tutulmus gobi geziyorum gece uyutmadi agri alimde durmadi uykusuzluktan ölüyorum

Csnim engel olur diye biliyorum akinti iltihap hepsi engel ama tabikide rabbim ol dedikten sinra engek diye birsey olamaz ama o ce tedavini ol engelin disinda saglikli hamilelik icin cunku hamilelikde ilac kullanilmiyo zorda kalmadikca raht yasaman icin once bitsin tedavin benimde hamile kalmadan once akintim vardi cok fazla ilaclari kullandiktan sonraki ay hamile jaldim tabi bende prolaktinde vrdi ins hersey gonkune gore olur
bzde ole.dusunyrz canm once tedavi suan tedavi oluorm zaten bakalm kismet

Geçmiş olsun ="byzglm, post: 37782031, member: 367661"]Gunaydin moonum nasilsin nasil geciyo bulantin varmi bende biraz rahatsuzjm belim agriyo ya bu dogum sobrasi adetlerim cok duzenli oluyo ve yumurtlma hemen adet bitimi 8.gun basliyo uzunca surede suruyo ve kasik bel agrisi yapiyo sanki adet olucakmisim gibi tutulmus gobi geziyorum gece uyutmadi agri alimde durmadi uykusuzluktan ölüyorum[/QUOTE]
Geçmiş olsun cnm bulantim fatihteki gibisabah oluyo bbugün ilk defa ogurdum kustum sipacik kudurmaa basladi yani:)

Sagol canim ben alisde yuzum gozum kirokirmizi gezerdim soda ucerdim cok feciydiins senin o kadar olmaz cinsiyetini cok merak ediyorum

Nerdesin kuzum gelmiyonmu artik.alus nasıl

Nerdesin kuzum gelmiyonmu artik.alus nasıl

Moonum inanki kosturmadan girsatim pek olmuyo saatler yetmiyo bana yetisemiyorum surekli is yapiyorum alis duruyo yaa kendiminise verdim oyle bi titizlik basladiki bildigin gibi degil alisin yemegi uykusu birlikte oynama surekli birseyler yapalim istiyo esimde izinde onkda zaman geciriyoruz derken babamlari bike aramiyorum :KK53: alisde oynuyo bisikletiyle calisma masasiyla butunlesmis durjmda pcsini aliyo oynuyo resim yapiyo kendini alkisliyo gwciyo oyle zamanimiz sen nasilsin durumun nasil prensesim nasil fatih pasam nasil:KK60:

Iyiy cnm allaha şükürler olsun halsizlik ve uyku hali var heralde vitaminlere baslayinca duzelir im.iyifatihte merakla kardesi bekliyo gobegimi öpüyor kardes diye seviyo:) ♥ ♥ bugun eltimlerdedik ikide birde kızın olsun diyor dedim oyke deme hayırlısı olsun de kafayi yemiş. Hetkes bi alem canim Anliycagin

Olacakno kadar moonum ev sana cocuk sana hamilelik elbette helsi birarada Allah kolaylık versin canim yerim ben pasamin kardes diyen dillerini kuzum benim.ins hep oyle gider elticaazlarina helince artik ne diyecegimi bilemiyorum densizler anacim akillari baska calisiyo :KK47:moonum ya birsey sorucam alis afedersin buyugunu yapinca soyluyi rahatsizliktanmidir yoksa haber mi veriyo anlamoyorum bezini getiriyo degis diye puf gogtu diyo sence bezden kesmeye ne kadar zaman vardir ben iki yas sonrasi diyorum daha cok erken ama boyle yapincada dusundurdu beni ne dersin kuzumo_O

Cnm bende yeni kesicem bezden su ameliyati olsun ondan sonra .erken daha canim iki uc yas arası ideal zaman wc eğitimi için.

Sagol canim yani dusuncemde oylede iste haber veriyo gibi ama dedigim gibi rahaysiz oldigi icindir doye düşünüyorum daha cok

Iyi sayılır im moonum yaa alis cok istahsiz ilk defa bir kasik bile yemek istemiyo acliga tahammulu olmayan cocuk yemiyo canim cok sikkin o gun cisini yaoarken pipisini tutuo agladi yavrum dedik usuttukmu ne yaotik evdemi cikmiyo temizde tutuyorum bezi sik degil cok sik degisiyorum banyosu olmadi belden asagi yikarim hergun goturduk tahlil temiz cikti a kulturu bugun alicaz ins temiz cikar hic birseyi yok dedi doktor bakti ama.neden oylenoldu anlamadik gecti o gunden sonra ins bidahada olmaz kalan o son azilardan birisi gorunmus ucu onun zorumu ne bileyim canim sikkin yeme mevzusunda benim kuzum dort ogununude bitirdi yogurt en sevdigiydi ama simdi malesef:KK51::KK51::KK51:o_O

E="byzglm, post: 38062693, member: 367661"]Iyi sayılır im moonum yaa alis cok istahsiz ilk defa bir kasik bile yemek istemiyo acliga tahammulu olmayan cocuk yemiyo canim cok sikkin o gun cisini yaoarken pipisini tutuo agladi yavrum dedik usuttukmu ne yaotik evdemi cikmiyo temizde tutuyorum bezi sik degil cok sik degisiyorum banyosu olmadi belden asagi yikarim hergun goturduk tahlil temiz cikti a kulturu bugun alicaz ins temiz cikar hic birseyi yok dedi doktor bakti ama.neden oylenoldu anlamadik gecti o gunden sonra ins bidahada olmaz kalan o son azilardan birisi gorunmus ucu onun zorumu ne bileyim canim sikkin yeme mevzusunda benim kuzum dort ogununude bitirdi yogurt en sevdigiydi ama simdi malesef:KK51::KK51::KK51:o_O[/QUOTE]
Üzülme cnm oluyor bazen cocuklarda böyle iştahsızlık duzelir annelik iste cnmiz sıkılıyor. Disten yapiyodur kuzu.fatih iyi uyuyo ben grip oldum uc gundur dun dr gittik kucuk diye hap vermedi bebek dinlen dedi bol bol bebisi gormeye gittik ordan 11 haftaluk olmus elleri agzinda yatiyodu iki haftaya ikili teste gidicez z cinsiyet icin küçük dedi.ben erkek hissediyorum elifim
Rabbim hayirlisini versin
Annem geldi dun c pazar ev tasincak öptüm sizi

E="byzglm, post: 38062693, member: 367661"]Iyi sayılır im moonum yaa alis cok istahsiz ilk defa bir kasik bile yemek istemiyo acliga tahammulu olmayan cocuk yemiyo canim cok sikkin o gun cisini yaoarken pipisini tutuo agladi yavrum dedik usuttukmu ne yaotik evdemi cikmiyo temizde tutuyorum bezi sik degil cok sik degisiyorum banyosu olmadi belden asagi yikarim hergun goturduk tahlil temiz cikti a kulturu bugun alicaz ins temiz cikar hic birseyi yok dedi doktor bakti ama.neden oylenoldu anlamadik gecti o gunden sonra ins bidahada olmaz kalan o son azilardan birisi gorunmus ucu onun zorumu ne bileyim canim sikkin yeme mevzusunda benim kuzum dort ogununude bitirdi yogurt en sevdigiydi ama simdi malesef:KK51::KK51::KK51:o_O
Üzülme cnm oluyor bazen cocuklarda böyle iştahsızlık duzelir annelik iste cnmiz sıkılıyor. Disten yapiyodur kuzu.fatih iyi uyuyo ben grip oldum uc gundur dun dr gittik kucuk diye hap vermedi bebek dinlen dedi bol bol bebisi gormeye gittik ordan 11 haftaluk olmus elleri agzinda yatiyodu iki haftaya ikili teste gidicez z cinsiyet icin küçük dedi.ben erkek hissediyorum elifim
Annem geldi dun c pazar ev tasincak öptüm sizi[/QUOTE]

Aynen canim sikiliyo canim ister istemez disten zoru cok ama.az kaldj son bunkarda ciksa rahata ericez Allahin izniyle gecmis olsun moonum zor olur ki simdi ilacsiz ama dinlen bol bol c vitamini al oy kiyamam size ben minigimin cinsiyeti belli olacak hee hadi hayirlisi canim benim sahlikli sihhatli hayirli evlat olsun kiz erkek isin heyecanli bekleyisi ogrenir ogrenmez haber et tasinma konusundada sakin elini sutlrme zati annecin gelmis o yaotirmaz Allaha emanet olun canim kolay gelsin rabbim can sagligiyla agiz tadiyla oturmanizi nasio etsin AMIN

TE="byzglm, post: 38132543, member: 367661"]Üzülme cnm oluyor bazen cocuklarda böyle iştahsızlık duzelir annelik iste cnmiz sıkılıyor. Disten yapiyodur kuzu.fatih iyi uyuyo ben grip oldum uc gundur dun dr gittik kucuk diye hap vermedi bebek dinlen dedi bol bol bebisi gormeye gittik ordan 11 haftaluk olmus elleri agzinda yatiyodu iki haftaya ikili teste gidicez z cinsiyet icin küçük dedi.ben erkek hissediyorum elifim
Annem geldi dun c pazar ev tasincak öptüm sizi[/QUOTE]

Aynen canim sikiliyo canim ister istemez disten zoru cok ama.az kaldj son bunkarda ciksa rahata ericez Allahin izniyle gecmis olsun moonum zor olur ki simdi ilacsiz ama dinlen bol bol c vitamini al oy kiyamam size ben minigimin cinsiyeti belli olacak hee hadi hayirlisi canim benim sahlikli sihhatli hayirli evlat olsun kiz erkek isin heyecanli bekleyisi ogrenir ogrenmez haber et tasinma konusundada sakin elini sutlrme zati annecin gelmis o yaotirmaz Allaha emanet olun canim kolay gelsin rabbim can sagligiyla agiz tadiyla oturmanizi nasio etsin AMIN[/QUOTE]
Amiin balimmmmmm sagol cnm ogtenince söylerim cinsiyeti canim

Back