• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Moonum iyiyim canim evde gjnlerimizi alisimin huysizluklariyla uykusuzluklariyla gecirip gidiyoruz sen nasilsin nasil geciyo bulantilarin oldumu cok gobusun buyudumu 16hafta olmussjn maasallah kontrol ne zaman yeni evin nasil yerlestinmi tam pasam nasil

Moonum iyiyim canim evde gjnlerimizi alisimin huysizluklariyla uykusuzluklariyla gecirip gidiyoruz sen nasilsin nasil geciyo bulantilarin oldumu cok gobusun buyudumu 16hafta olmussjn maasallah kontrol ne zaman yeni evin nasil yerlestinmi tam pasam nasil
Cnm iyiyiz sukur pasa cok konusiyo
:) Circir böceği gibi kardesini bekliyo opuyo seviyo .muhabbet ediyo onunla.bebis iki hafta sonra gormeye gidicem inşallah gobwk cikti tabi teyzesi cikmazmi:) bwn alıştım eve gelwn giden oluyo yoruluyom öyle cnm sen alistinmi oralara

Oh maasallah pasama ve tabiki sana moonum gelen giden yorar bee gelmesinler ay iki hafta sonra netlesir cinsiyetide hayirlisi olsun ins ben alistim diyemem beee kuzum sikici kis birde evdeyiz alisimde sıkılıyor hani orda sogukda olsa alisim buyudu alir alisveris merkezlerine giderdik kapali ortam sonucta yeterdi orayi gezmek burda hic bir yer yoj dag bakarak aciyosun gozunu ve kapiyosun ve en onemliside inanilmaz pahali deyim yerindeyse ayva yi yedik yeminle ev kirasi yaptigin alisveris anamizi aglatiyo fiyatlar ama can sagolsun ve hersye ragmen sonsuz sukurler olsun esim rahat guvende yaa herseye bedel:KK19:

olsun elifim kocanın rahatı yerinde olsun mutlu olun gerisi boş vallahi.

evet sıpam büyüyor elifim ama fatihteki kadar heyecan yok neden acaba üzülüyorum cnm :( neden böyle oldu acaba nedersin.herkes diyo kucağına alınca değişir diyo inşallah tabi çok severiz de ilkindeki kadar heyecan ve merak olmuyor rabbim sağlıkla kucağıma almamazı nasip etsin inşallah

bu arada hiç eski arkadaşlardan gelen yok inşallah iyidirler:110:

Moonum gunaydin canim benim cok haklisin insanin esi cocugu yaninda olsun huzuru oksun yeterki inanki hersey bos xok sukur esim rahat tabi poliskik ne kadar rahat olabilir o ayri ama cok cok cok sukur ki rahatiz balimm ilk cocukda ki hevesimiz hic birseyi bilmememiz olmayacak korkusu yasamamiz hicbirseyi bilmeden ruyadaymisiz gibu yasamamiz her kontrole acaba ne kadar oldu girebilecekmiyim diye heyecanka gider agzimiz kulagimizda gelirdikne sorumluluktan haberimiz vardi nede zorlugundan gazdan uykusuzluktsn yasadikca anladik vede trcrubeler edindik ilk heyecan olmamasi normal kuzum belkide korkular aldi yerini sorumlulugun daha articak uykusuzluk pasamla kiskanclik olurmi yani aslinda hersey bir yana senin isin cok zor esine zaman ayirmak evine yetebilmek fatihimi ihmal etmemek minigime bakabilmek ama heosinden ote senin dinlenip de bunlari yapabilmen onemli sorumlugun artiyo ama sen yaparsın ben seni su kadar zamanda tanidiysam sabrinin mukafatini alicagina eminim senin durusun sabrin herseyin ustesinden gelir hep derdim yaa orn ek aldigim birisin diye hakikaten oyle rabbim agzinizin tadini hic bozmasin seni darda koymasin evlatlarin hayirli uslu saglikli olsun sende tadina doyama her saniyelrinin keyfini yasa korkma dusunme kendi canindan bi melek aldigin zaman kucagina bunkari dusunmeyeceksin bende dusunuyorum mesela alisimin ustune diyorumki yapmaam yapamam sevemem kabullenemem alisime haksizlik olur gozlerim doluyo esimde ustume guluyo acaba diyorum bu kadar severmiyim alismi koruduğum kadar korurmuyim hamilelikte o heyecani duyarmiyim dikkat edermiyim diye daha olmadan dusunuyorum seni de cok iyi anliyorum kuzum benim ama evlat farki olmaz olamazki bunlar anneligin vermis oldugu tereddutler sen cok iyi bir annesin canim benim kendi i uzme düşünme simdi tekmelemelerin baslamasi yakindir tadini cikar benim yerimede sev o minnak melegimi:nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::KK46::KK60:

Eskilerden kimseler kalmadi malesef melisami merak ediyorum nenyalti neden girmiyo hic ins iyolerdir

Elifim Sağol cnm güzel düşüncelerin icin iste enteresan duygular icindeyim inşallah hersey guzel olur .ogluma simdiden asiliyorum kardes sevgisini ama elbet kıskançlık olucak. Normal şeyler .hakkimizda hayırlısı artik:) melisa bi hbr verse iyi olur yabi mrak ediyoz

Inanki hwpsi gercek dusuncelerim moonum ins hakkinda hayirlisi olucak canim benim evet melisam haber etse iyi olur cok uzun oldu yaa eski gunleri cok ozluyorum

Slm elifcmi mooncum nasılsınız ben uzun zamandır giremedim belki unutmuşsunuzdur beni ama unutmadım sizi gırmesemde özledim cok sızı
:KK60:

cnm seni unuturmuyuz hiç sevdam gel arada görelim seni ;))) özletme kendini kızcen napıyor kocaman olmuştur kardeş yokmu:))))

elifim napiyosun kuzucum nerdesin gelmemişsin bugün hiç .bende bir halsizim ki sorma:((( ay havadanmı sudanmı bilemedim

Gelecek inşallah bundan sonra:KK45:prensesim buydu ya teyze kocaman oldu maşallah:nazar:Şimdilik YOK CANIM AMADUŞUNUYORUZ Bu aydan sonra hayırlısyla artık. Senin bebiş geliyo galiba hayırlı olsun canım:anneadayı::KK46:

Gelecek inşallah bundan sonra:KK45:prensesim buydu ya teyze kocaman oldu maşallah:nazar:Şimdilik YOK CANIM AMADUŞUNUYORUZ Bu aydan sonra hayırlısyla artık. Senin bebiş geliyo galiba hayırlı olsun canım:anneadayı::KK46:
Amin cnm bizimki yolda inşallah saglik sihhatle kavusuruz oglum abi olcak teyzesi

İlerle ilerle 2 sene olcak bi bebek duragına gelemedik yaa

Back