Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Istanbuldamis %60 i . Biz tekirdagdayiz bizim.tasindigimi, yer cok kalabalik degil allahtan vakada.duymadim insallah olmazdaaksam ne yemek yapacaksin cano fikor.olsun banada
Istanbuldamis %60 i . Biz tekirdagdayiz bizim.tasindigimi, yer cok kalabalik degil allahtan vakada.duymadim insallah olmazdaaksam ne yemek yapacaksin cano fikor.olsun banada
aynen canim ben izlemiyorim.haberleri ama. sonuc ne diyede aklim.kaliyo insallah ölüm yoktur insallah az artmistir.diyerek birnkac gundur iyice.psikolojim.yerlerde
ilk defa bakıldı canm işte normalde son adet tarihim 24 mart hesapladığımda dün 6+1 oluodu karından ultrasonda baktı ama vajinal ultrason verdi. vajinal ultrasonda 4+5 günlük çıktı. erken gebeliktir kontrolü önerilir yazıo. ayrıca kese boyutu 7.4 mm ve 4.4*3 mm kadar kanama var dio. nomalde 6 haftalık die hesapladım sat'a göre ama ultrasonda 4+5 çıktı. ya bide doktor olumlu konuşmadı gibi ypoksa ben mi abartıorum bilemedim. gerçi doktorun dediği diilde rabbimin dedii oluırda inşallah rabbim korusun yavrumu onu bu kısa sürede o kadar seviorum o kadar alıştım ki ondan arılmak istemiorum sırtım yatağa geçti resmen kalkmıorum bilee umraım hersey yoluna girer. kalp atışı için erken mi?
Sidelya hanim benimde durumum suan ayni,sizin cok uzun zaman olmus ama durumunuz nedir acaba,sonra problem ciktimi yoksa saglikla dogdumu bebisinz,cevap verirseniz cok sevinirim
Findigim alisim 30aylik oldu cok zorluyo ama gece yani gunduzleri rahatjz derli toplu izinli yapsr izin alir ama bazende inadi inat yaoip tutturduguda olur ttutturarak aglayarak istemisse yaoicagim birseyse bike yaomam taki guzekce isteyene dek cocuk elbet oluak hic birseye lafim yokda bu geceleri birde disariyi swvmiyi alistik bizbize asoyak oladuk ciktik vallaha cani sagolsun ama benimde sinirlerim cok yiorandi heo esimw patliyorum canim.yandikca huzursuzluk oluyi cunku ciddi uyku sikintimiz biyuk fi digim hayirlisi hakkimizda sen nasiksun kuzum bukantilarin baslamis nu iyiye isaret kuzum ben bolca kilolaca mandalina yerdim.erik yerdim ve soda cok icerdim anca bastiridi ins cok fazla bukantin olmaz findigim kontrokun ne zamandi canim