Meraba canim inanki en basta temennim hayirlisiysa hamile olman ama degilsende uzulme biliyorum bunkari diymak sikici soylemesi kolay ama ina ki hayirli zamanin gelince olucsk ins vardir bizdede cok gecikmeler oldu testte cizgiyi bile gordum ben ama hamile degildim hakkinda hayirlisiolsun habersiz birakma biziKIZLAR BANA YARDIMCI OLUN FİKİRLERİNİZLE...
Bu aya kadar hiç gecikme yaşamadım 4 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz eşimle. bugün ilk adetimin üzerinden 39 gün geçti idrar testi negatif çıktı kan tahlili yapıldı sonucunu yarın alıcam çok korkuyorum kist falan vardır diye.. Ağır bi soğuk algınlığı geçiriyorum ilaç kullanmıyorum adet gecikmesine buda etkiler mi sizce.. hiçde adet belirtim yok..
mrb kizlar bizde bebek istiyoruz 3 aylik evliyiz ama idrar yollarinda enfeksiyonum var cok siddetli sizce gebeligi engellermi napmam lazim bna bir akil verin
bzde ole.dusunyrz canm once tedavi suan tedavi oluorm zaten bakalm kismetCsnim engel olur diye biliyorum akinti iltihap hepsi engel ama tabikide rabbim ol dedikten sinra engek diye birsey olamaz ama o ce tedavini ol engelin disinda saglikli hamilelik icin cunku hamilelikde ilac kullanilmiyo zorda kalmadikca raht yasaman icin once bitsin tedavin benimde hamile kalmadan once akintim vardi cok fazla ilaclari kullandiktan sonraki ay hamile jaldim tabi bende prolaktinde vrdi ins hersey gonkune gore olur
Kismet cnm biray sonra ogrenirizSagol canim ben alisde yuzum gozum kirokirmizi gezerdim soda ucerdim cok feciydiins senin o kadar olmaz cinsiyetini cok merak ediyorum
Nerdesin kuzum gelmiyonmu artik.alus nasıl
Üzülme cnm oluyor bazen cocuklarda böyle iştahsızlık duzelir annelik iste cnmiz sıkılıyor. Disten yapiyodur kuzu.fatih iyi uyuyo ben grip oldum uc gundur dun dr gittik kucuk diye hap vermedi bebek dinlen dedi bol bol bebisi gormeye gittik ordan 11 haftaluk olmus elleri agzinda yatiyodu iki haftaya ikili teste gidicez z cinsiyet icin küçük dedi.ben erkek hissediyorum elifimE="byzglm, post: 38062693, member: 367661"]Iyi sayılır im moonum yaa alis cok istahsiz ilk defa bir kasik bile yemek istemiyo acliga tahammulu olmayan cocuk yemiyo canim cok sikkin o gun cisini yaoarken pipisini tutuo agladi yavrum dedik usuttukmu ne yaotik evdemi cikmiyo temizde tutuyorum bezi sik degil cok sik degisiyorum banyosu olmadi belden asagi yikarim hergun goturduk tahlil temiz cikti a kulturu bugun alicaz ins temiz cikar hic birseyi yok dedi doktor bakti ama.neden oylenoldu anlamadik gecti o gunden sonra ins bidahada olmaz kalan o son azilardan birisi gorunmus ucu onun zorumu ne bileyim canim sikkin yeme mevzusunda benim kuzum dort ogununude bitirdi yogurt en sevdigiydi ama simdi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?