Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Sewdammm canim hic unuturmuyuz siz bizi unutup gelmesenizde biz unutmuyoruz nasilsin canim benim kizcen nasil kocaman olmustur nasil geciyo neden gelmiyosun canim gel bak bundn sonra eki günlere dönelim monummmmmmm canim benim rahatsizim grip desen degilim hasta desen degilim ama sagliklida degilim yokluyo damakkarim agzimin ici yara bi bas agrisi cekiyorumki ilaclar nafile basimi kaldiramiyorum bugun az biraz daha iyiyim gibi ama bogazim aciyo bugunde dokucemde sanirim tek tek yokluyo sen nasilsin kuzuslarim nasil sewdamda gelmis melisamda g3lse bi haber alsak

Sewdam sendemi dusunuyosun ikinciyi vallaha ozeniyorum size ben dusunmeye bile cesaret edemiyorum soruyorum size tecrubeli annisler bu uykuya nasil cozum buldunuz alisim sallanmiyo 3 aydir falan cok sukur gece sallamak yok gunduz yok ama hala duene girmedi deki gibi agladigi zamanda oluyo kalkip birsey yokmus fibi karanlikda kapiyi acip salina gitmesi olsun nasil yapicam nasil duzene koyucam birse minnoslar sizle oturp buyuk insanlar gibi yiyomu anacim ben cok hata ettim tek basima korktum yesinde dedim rondodan cektim simdilerde cani isteyince yiyo ama ben verince zorlayinca oguruyo essegim bu oglan bana ne çektirdi bee

Iyiiiz canım benım kızımda buyudu maşallah zaman cok cabuk geciyo canım nettimizi iptal etmiştik yeni bagladık yoksa hıc girrmemezlık edermiyim can yoldaşim
olmuşsunuz bundan sonra gelecem tabikide sizleri cok sevıyorumgeçmiş olsun canım havalarda olabilir dikkat et nane limon adaçayı iç bol bolmelisamda gelir inşallah canım

Evet canım bende dusunuyorum ikincisini tabı Rabbim kısmet ederse dusunuyorum. Canım ben dolduğunda beri yatağında yatırdım hep gece gunduz yatırmalarımda hıc sallamaya alıştırmadım saat 10 oldumu hep aynı saatte yatırıdım bebekken dandınıyle hep uyudu acardım takı uykuya dalıncaya kadar rahatlatırdı şimdiyse masal okuyorum hep hemem uykuya dalıyor tavsiye ederim canım gecede her cocukta olur uyanıpaglamak ruya gorduklrii zaman oluyormuş sabırlı olup kucağına alıp sarıl sırtına masaj yap rahatlatır uyur seni hissedince güvende hisseder kendine .canım benimde oturur ama zorla yıyıyor ne yedıyse zorlamıyorum acıktıgı zaman kendi oturup yayıyo mecbur. sabırlı olmamız gerek canım onlarszı bı dunya duşunemiyor

Cnm cinsiyet kesin belli olmamakla birlikte 14 te erkek dedi haftays kontrolum var onda kesinlesir cnm

Elifin bende grip gibi oldum iste allah sanada sufa versin kuzum

Cnm cinsiyet kesin belli olmamakla birlikte 14 te erkek dedi haftays kontrolum var onda kesinlesir cnm
Hayırlısı canım oyle içime dogru prensesin olacak dedim Rabbim senin gonlune gore versın canım isteyerek mı oldu yoksa kazayla falanmı oldu bebiş

[QUOTcnsewdammm, post: 38828386, member: 337104"]Hayırlısı canım oyle içime dogru prensesin olacak dedim Rabbim senin gonlune gore versın canım isteyerek mı oldu yoksa kazayla falanmı oldu bebiş[/QUOTE]
Evet cnm istedik ikisi bir biyusun diye yas geçiyor diye ama zor oluyo hiç dinlenemiyorum oglum kalk diyo pesinde kos zor yani yardi eden olmayinca

Moonumm canim cok gecms olsun aman sen olmayaydin kuzum sen hamissin pasam var Allahim sifa versin biran once atlat canim ilac da alamazsin dinken diyicem dinlenemiyorum demissin canim benim Allah yardimcin olsun sewdamm canim rabbim hakkinda hayirlisini hayirli zamanda versin insbkesinlikle onlarsiz olmuyo gecmisimi dusundugumde baba evimdeki hayallerim canladiginda bile arkamdan alisim geliyo odaya oyle bosmuski oylesine guzelki uykuda uyanik bakmaya doyamiyorum ama ben tek basima cok zorlandim kuzum o kadar gazi vardiki sallamak zorundankaldin emmedi biliyosun kac ay oturdum ayagimda salladim bekledim ki uykuda emiyo diye baska sansim yoktu bende hep derdim hamieyken sallamk yok sese alissin emsin yataginda uyumayi bilsin simdide o odada uyurken burdaki tv sesini biz bile zor duyuyoruz yani ne umdum nenbuldum oldu sukurler olsun sikayet degil ama cok buyuk yorgunluj anlatmayla degil gorenler halime aciyo gercekten bende en basindan beri geceyi gunduzu ogrettim bikiyo aksam yatmadan el yuz yikanir pijamalar giyilir bezi degisilir sabah kalkinca cikarip el yuz yikanir ustu giyilir aksamda en gec on ama bulmaz bike wgerki ogle uykusundan biraz gec kalktiysa anca o zaman bulur onkarda sikinti yok gw e uykusu denen birsey yok sariliyorum seviyorum ama o bike ka etmiyo atiyo kendini sakinlestirmeye firsat bike vermiyo ama gunduz bana zarari yok donem donem bana duskunluguyle bunaltip is yaotirmasada cok sukur zarari yok istiyoki yatalim birlikte tvyi bil yanak yanaga izleyelim yemeside ufak tefek yesede bizle doyacak kadar yemiyo bunun icin erkenmi alipda eline bi meyve yemez hos meyveyi sevmiyo versemde zorla amann yazmayla bitirememde sen maasallah iyi alistirmissin keske benimkide azicik gazman olmayaydida yaoabikseydim yaknizlik bilmemezlik sinuc elif esittir aliss

Elifim evlat yetiştirmek gercekten zor rabbim tum annelerin yardimci si olsun cnm alis sana bu kadar duskunse
Bebis iki uc yil sonra yap derim cnm zor oluyor cunku isterdim sende gebe kal hemen ama gerçekten dinlene miyosun

Amin moonum cok zor dogrusuyla hakkiyla hayirli yetiştirmek cok zor sabir gerekli tek basinada cok zor bende cok sikiya gelen biri degildim ama cokk sukur yinede cok seyleri astim tek sikintimiz gece uykusu oda ins duzelir bunlarda bana tecrube oldu iste birsey bilmeden oldu ama nasipde ikincisi varsa temkinli oluruz ins alisim cok asiri duskun yaninda babasi varken elektirik gidiyo bana mutfaga kosuyo babasini itiyo sen git bana gek diyo seviyoki ayak parmagima varana kdar opmeye kalkiyo cekiyorum boyle sacimdan asagi yanaklarima kadar oksuyo gozlerindeki o sevgiyi gormek ve o aninyasamak gozlerimi yasartiyo inan biraz sinirlenzem hemen teselli ediyo pispisliyo gece bile yanagimi sika sika makas aliriz ya oyle yaoarak uyuyo esim sarilsa aramiza girer iter gel yanima diye benim icin cok erken cok istiyorum ama hayirlisinolsun ins kuzum sen cokmu yoruluyosun hastaligin nasil oldu tepikler basladimi canim benim

Elifim ana kuzulari ya cok tatli sipalarmiz masallahh daha cok guclu degil teyzesi ama hissediyorum bazen .iki haftaya iyice güçlenir. İnşallah

Jaleda emine hamilemis:)

Moonummm aynen kuzilarimizi rabbim korusun kollasin omre bedel baska birsey ayyyy yazdim faceden emineme hemen gordum yaa cok svindim ins rabbim hepinuzin saglikla hayirlisiyla kucaginiza almanizi nasip eder canlarim benim

Amin cnm insallah :)

[QUOTcnsewdammm, post: 38828386, member: 337104"]Hayırlısı canım oyle içime dogru prensesin olacak dedim Rabbim senin gonlune gore versın canım isteyerek mı oldu yoksa kazayla falanmı oldu bebiş
Evet cnm istedik ikisi bir biyusun diye yas geçiyor diye ama zor oluyo hiç dinlenemiyorum oglum kalk diyo pesinde kos zor yani yardi eden olmayinca[/QUOTE]
Tabı canım ikisi bır buyurler şimdi bıraz zorlanırsın buyunce rahat edersın artık

Amin canım benım herseyın hayırlısı tabı rabbım herseyden once gonlume gore verırr inşallah olmıyanlarada tattırsın rabbım.tabı canım onlarsız asla sabah uyandıklarında sarılmaları herseye bedel canım kımse yardımcı olmazsa cocuk cok zor ailem yanımda dıye ikincısını dusunuyorum gıdınce tabıkıde zoorlugu cok olur tek basınaolmanın rabbım yardımcın olsun tek cok zor bebek buyutmek helekı gazlıysa cok şukur canım zorun cogunu atlattın. Kac aylık oldu canım pasa

Sewdam cok haklisin tek cok zor geciyoda gunker cok sukur ben her zaman askinda yalniz okdugum icin karismayan olmaz ne guzel derdim dedigime katidigim zamanlarda oldu benim neden kimsem yok bi gram uykuya muhtacim diye agkayip sinir krizi gecirdigimde oldu zor zamanlardi ama dedigin gibi o sabah ilk kalktiginda anne diyio opup gunaydin yaomasi gune keyifli baslatiyor esime diyorum ana baba kardes es herkesin yeri sevgisi baska ama evlat tarifsiz ankatilmaz bir ben annwymisim benim cocugum varmis gibi rbbin isteyen herkese nasio etsin ins kuzum subatin 3 de iki yas diyecek senin prenses ne kadr oldu gormyeki cok okdu fatih pasamida prensesimide

Canlarımmm ben iyiym biraz halsiz lik var olcak okadarda .

Fatihte dumanla kosturuyor iyiki varmis kizzcem yoksa napardim:)

Bi ara resim koyalım albumlere cnm bakariz yavrulara

Ohh cok sukur dikkat et canim evin direhi sensin iyi olmalisin canim benim sennkizceninbanada gondersene alis bayiliyo kedia doye yer bitirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…