Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

zordur tabi kuzum bebeile çıkmak hoş ben daha çıkamdım yaaamaaşallah damadımaa yerim ben onu büyüsün e düün yapak biran önce demi melisamali paşada uyuttum işte uyanmazsa tabi

Sagol kuzum aynen aninda iyilestiryo valla :) dr igne daha iyi emzrdign icin dedi bende boynum kıldan ince diyerekten kabullendim kuzu
yemekde dokunmus olabiler ama son zamanlarda midede yanma geri gelme vş olabiliyo cnm göbek buyudukce sıkınti cogaliyo maleseff

Kızlar bakın sarki uydurdum hanimislere; bebeğim oldun daha ilk günden hep, ne çabuk dedikleri zaman ağlıyorum, büyüdün dağlar gibi rahmimde, rahat et diye tek nefesa almiyorum

Amin kızlar başka hastaneye gidiyorum kana baktirmaya çünkü 66 lira istediler bir tahlile

Yuh 66 lirama sapitmıs o hastane bencede baska hastaneye git stresde yapma Rabbim hayirli olani versin

zordur tabi kuzum bebeile çıkmak hoş ben daha çıkamdım yaaamaaşallah damadımaa yerim ben onu büyüsün e düün yapak biran önce demi melisamali paşada uyuttum işte uyanmazsa tabi

cikarsin yavastan kuzum azcik daha buyusun simdi rahat vermez disarda sana
hee yapalim dugun biz hazuruk dicem ama daha sunnet olmaduk :)
uyusun anasina nefes aldirsin muzur ali :) bende cagataya bi corba yapip gelem kuzumm

of yıne basladı kıslar ya acayıp kotu bişiymıs bu mıde sorunu
yarın doktora gitcem kontrole doktrodan istesemmi bi ilac acep. siz nasıl geciriyodunuz yanmaları simdi patates aklıma geldi onu koydum ocaga iyi gelir diye.
ule benım kıs kıllımı olcek ya kıllı olursa esmer olur yaaaaaaaaaaaaaaa ben beyaz tenlı istiyorum amma. tabı herseyden once saglıklı sıhhartli olsunda.

benım gözümde sen rekoru kırdın kıs iki aydır cıkmıyosun yuhhhhhhhhhhhhhhh iyi duruyon be kuzum evde ben tımarhanelik olmustum iki ay da.

yani bende bekliyorum dünürüm hemde ısınsın biraz daha kuzum hasta olmasın hee sünet var dimi neyse 1 yıl nianlı bekleriz bizde
melsiam ben birşey yapmazdım geçerdi öyle soğuk süt içerdim rahatlatırdı çoğu zaman hani ilaç kullanmadım birde saçlıyla ilgisi yok bende derdim ama bak kelloş doğdu oğluş
benım gözümde sen rekoru kırdın kıs iki aydır cıkmıyosun yuhhhhhhhhhhhhhhh iyi duruyon be kuzum evde ben tımarhanelik olmustum iki ay da.

hee sorma melisam 2 ayı geçiyo 70 gün olduk bugün e öneside var en sondoktora gittiğim işte

Sen sule mideni dr a o ilac verir belkim ben kullanmamistm ilaç yatarken 2 yastik kullandim bide su ic rahatlatir bide komposto rahatlatiyodu beni hemide süt yapar kuzumm pattisde rahatlatir muzda rahatlatiyodu baska gelmiyo aklima kuzum
kiz sen alemsin he kılli olcak hee) ) )

kıllı olursa alcenmı kızımı
ne bilim buyukler ole der ya saclanırken mıdede yanma yapar diye.
asembim bi damadımın resmını koy bakıyım bayadır ne resim var ne bişi kızıyorum ama heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yastık olayını bende okkudumda bende boyun fıtıgı var iki yastıkla yatınca mahvoldum iki üç gün. ,
kıs sende normal dogummu yaptın. senın dogumun nasıl oldu cok zorlandınmı ben iyiden tutusmaya basladım ya 8 hafta kaldı sadece. :18::18:

hehehe tmm kuzuu nisanlı bekletirik ama melisam hic ses cikarmii yoksam vermiycekmi kızçesini bi sor helem aracı kuzu ) corba tmm camşir asip gelem

vermezse kaçırırz sankim zor iş hee kendi bilir arkidiş

ulen hemen erkek tarafımı oldun bakıyım sen kıs tarafısın taammı azcık agırdan satcaz kendimizi herhalde.
mürvetlerinı görebilecezmı bakalım. ben 33 yasında dogum yapcam bi 25 ekle en erken 58 yasında olurum yasarmıyım o vakte kadar acep.

ya ben kısımı ancak 30 yasında falan veririm zati zor buldum ole hemen vermem kabul ediyosan bekliyelim asembım.

biz almasını bilriiz elbet senin bıcırık kızını hem damadımı bir görsün şık oluck e dolayısıyla snei dinlemeyip bize kaçıcak he heyyttt

kıslar ben bıraz uzanayım kotuyum bayagı adet olcek gibi kasıgımda agrıyo sol taraf bele vuruyo te. hadi optum biraz dinleneyim gelirim yıne.

alcem alcem kıllıda olsa alcem )
telden girdigm icin koyamiyorum kuzum yoksam simdiye bin kere koyardim eve net icin basvurduk yeni bina oldugu icin hat yokmus oyuzdn baglayamadilar hat basvurusu yaptik o da uzun suruyomus :-((
Yok kuzu ben sez oldum spinal sez cok memnunum siddetle tavsiye ederm balim bende senin gibi tirsaktim ama cok rahat gecti kuzum

vermezse kaçırırz sankim zor iş hee kendi bilir arkidiş

hee dimi kuzumm kacıriveririz olar biter baksana 30 yasinda vercem diyo ozamana kaa durmayiz biz

ya ben kısımı ancak 30 yasında falan veririm zati zor buldum ole hemen vermem kabul ediyosan bekliyelim asembım.
etmiyooom 30 geç az erkene alak dunurum :)) tmm kuzu hadi sen dinlen sonra gene gel muckss size

hee dimi kuzumm kacıriveririz olar biter baksana 30 yasinda vercem diyo ozamana kaa durmayiz biz

etmiyooom 30 geç az erkene alak dunurum :)) tmm kuzu hadi sen dinlen sonra gene gel muckss size

yani vermeyince ne yapcez kaçırıvericez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…