Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

aynenöyle hiç umrumda değil emsin paşam yeter ne yapsın oda büyüyor teyzesi baba diyor anne diyor bep bep diyor gel gel demek daha birsürü şeyler diyor bugün ona fisher konuşan köpek pupy sini aldık, birde eğtici aktivite masası çok hoşuna gitti :)))))
alicim nasıl iyimi .

yerim ben onun yarım yarım konuşmasını paşam benim artık oyuncaklardan anlıyo demek bizimkide o zamana gelse yaaa alişde ne yapsın uyutmaya çalışıyorumda yok uyanıyo sıpa :27::47:

sağol elifim yarın fırsat bulursam albüme yeni resimlerinden koyarım sende varsa koy bakim en son halini alimizin:54:

elifim bende yatıcam artık kuzum dinleneyim öptüm sizzzzzzzzzzzzzzzzzzzi :54:

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar :38::38::38::38:
oh be hava cok guzel bugun bahar gelsin artıkın yaaaaaaaaaaaa deli oldum kıs geçmek bilmedi vallahı nısan ortası hala soguk gidiyo.
dun aksam duramasdım kıslar mıdem nasıl agrıdı acı sular geldi cok kotu oldum gettim kocanın yanına uzandım biraz mıdemı ovdu gecti bi kac saate.

Kızlar midem cok kötü bugün 8 gün oldu Batgeceli. Arkadaşım gelicrk doktora gidicez birazdan

Slm canlarim dr 10 tane igne verdi sabah aksam bide ilaclarr simdi iyiym 2 denesini oldum ignelerin
moonum Allah izin verdigi muddetce emzircez kuzularimizi uzme canini suda eriyenden verdi dr gunde 1 defa iciyorum tatlim
fisher kuçukucu dan bizdede var cagatay bayiliyo ona yemeklerini onla yediriyorm tirnaklarini onla kesiyorum sarkilarn hepsi ezbermde :-)) cok işe yariyo kuzum :-)
melisam gecmis olsun balim dikkat et kendine gelinime iyi bak :-)

Slm canlarim dr 10 tane igne verdi sabah aksam bide ilaclarr simdi iyiym 2 denesini oldum ignelerin
moonum Allah izin verdigi muddetce emzircez kuzularimizi uzme canini suda eriyenden verdi dr gunde 1 defa iciyorum tatlim
fisher kuçukucu dan bizdede var cagatay bayiliyo ona yemeklerini onla yediriyorm tirnaklarini onla kesiyorum sarkilarn hepsi ezbermde :-)) cok işe yariyo kuzum :-)
melisam gecmis olsun balim dikkat et kendine gelinime iyi bak :-)

a.slm dünürüm hoşgelidn 10 iğnemi anemmm geçmiş olsun kuzum bayağı iğne var beaaa korktum şimcik çom tırsıyorumdaa iğnede:18::18::18:

Rahim duvarim kalinlasmis kan testi vericem bakalim

canım senin muhtemlen gebelik benimde öyleydi 7 gün geçtiğinde çıkmadı usgde rahim kalınlaşmış 15 mm demişti hamile olablirsin demişti verdim ve hamileydim hayırlısı olsun inş haber et bize

slm kıslarrrrrrrrr hava cok guzel ama ben gidecek biyer bulamadı daha dogrusu yanıma arkadas poffff
bi pazar yaptım geldim yoruldum ya. kasıgım agrıyo. ,
yormaya basladı sıpacık benı.
elifcigim midem bugun iyi bakalım aksazm yıne baslıcakmı eksi eksi tat geliyo reflumu oldum acep nedir.,

aslında dun saclanıyomu o mu agrı yapıyo dıye dusunurken esime sordum ondada agrıma olmus eksi tat gelmiş. dün aksam yemeginde dolmalık biber yemıstık onun biberimi acıydı anlamadımki o yordu sanırsam mıdeyi.

asembim canım on tane ignemı cokmus kıs abaaaaaaaaaaaa .
e igne vurulurken emzırmek serbestmı kuzum.:26::26:
acil sifalar diliyorum cano hemen iyileştirir ama igneler :40::40:

a.slm dünürüm hoşgelidn 10 iğnemi anemmm geçmiş olsun kuzum bayağı iğne var beaaa korktum şimcik çom tırsıyorumdaa iğnede:18::18::18:

hosbuldum bacımm 10 igne verdi insafsiz dr dun aksam birini oldum bu sabahda saglikocagina gittik oglusla orda oldum aksama gene igne off cok zor cocukla ikikere disari cikmak neyse p.tesi bitcek igneler :16: afacaninda kilosuna baktrdm 10 kilo olmus :nazar:

sen napaysun cnm arkadasm ali paşa napay :54:

slm kıslarrrrrrrrr hava cok guzel ama ben gidecek biyer bulamadı daha dogrusu yanıma arkadas poffff
bi pazar yaptım geldim yoruldum ya. kasıgım agrıyo. ,
yormaya basladı sıpacık benı.
elifcigim midem bugun iyi bakalım aksazm yıne baslıcakmı eksi eksi tat geliyo reflumu oldum acep nedir.,

aslında dun saclanıyomu o mu agrı yapıyo dıye dusunurken esime sordum ondada agrıma olmus eksi tat gelmiş. dün aksam yemeginde dolmalık biber yemıstık onun biberimi acıydı anlamadımki o yordu sanırsam mıdeyi.

asembim canım on tane ignemı cokmus kıs abaaaaaaaaaaaa .
e igne vurulurken emzırmek serbestmı kuzum.:26::26:
acil sifalar diliyorum cano hemen iyileştirir ama igneler :40::40:

kuzum son demlerde mide yanmasıhep olucak bu yemkten olsa bile mide yanmalrı oluyo malesef iğrenç birşey :50::50:melisam pazara gitmişşin yeter bugünlük dinlen yorma bak erken doğum olur Allah korusun heee otur bakem:20:

kuzum son demlerde mide yanmasıhep olucak bu yemkten olsa bile mide yanmalrı oluyo malesef iğrenç birşey :50::50:melisam pazara gitmişşin yeter bugünlük dinlen yorma bak erken doğum olur Allah korusun heee otur bakem:20:

pazar burnumun dibinde kıs yorulmadım bile. aksam üzeri belki biraz yuruyus yaparım. bakalım gözüm alırsda.:1::1:

Amin kızlar başka hastaneye gidiyorum kana baktirmaya çünkü 66 lira istediler bir tahlile :(

Back