aynenöyle hiç umrumda değil emsin paşam yeter ne yapsın oda büyüyor teyzesi baba diyor anne diyor bep bep diyor gel gel demek daha birsürü şeyler diyor bugün ona fisher konuşan köpek pupy sini aldık, birde eğtici aktivite masası çok hoşuna gitti :)))))
alicim nasıl iyimi .
sağol elifim yarın fırsat bulursam albüme yeni resimlerinden koyarım sende varsa koy bakim en son halini alimizin
elifim bende yatıcam artık kuzum dinleneyim öptüm sizzzzzzzzzzzzzzzzzzzi
Kızlar midem cok kötü bugün 8 gün oldu Batgeceli. Arkadaşım gelicrk doktora gidicez birazdan
drdan gelince bize hbr et olurmu merak ederiz ins guzel hbrlerle gelirsinKızlar midem cok kötü bugün 8 gün oldu Batgeceli. Arkadaşım gelicrk doktora gidicez birazdan
Slm canlarim dr 10 tane igne verdi sabah aksam bide ilaclarr simdi iyiym 2 denesini oldum ignelerin
moonum Allah izin verdigi muddetce emzircez kuzularimizi uzme canini suda eriyenden verdi dr gunde 1 defa iciyorum tatlim
fisher kuçukucu dan bizdede var cagatay bayiliyo ona yemeklerini onla yediriyorm tirnaklarini onla kesiyorum sarkilarn hepsi ezbermde) cok işe yariyo kuzum
melisam gecmis olsun balim dikkat et kendine gelinime iyi bak
Rahim duvarim kalinlasmis kan testi vericem bakalim
Rahim duvarim kalinlasmis kan testi vericem bakalim
a.slm dünürüm hoşgelidn 10 iğnemi anemmm geçmiş olsun kuzum bayağı iğne var beaaa korktum şimcik çom tırsıyorumdaa iğnede:18::18::18:
slm kıslarrrrrrrrr hava cok guzel ama ben gidecek biyer bulamadı daha dogrusu yanıma arkadas poffff
bi pazar yaptım geldim yoruldum ya. kasıgım agrıyo. ,
yormaya basladı sıpacık benı.
elifcigim midem bugun iyi bakalım aksazm yıne baslıcakmı eksi eksi tat geliyo reflumu oldum acep nedir.,
aslında dun saclanıyomu o mu agrı yapıyo dıye dusunurken esime sordum ondada agrıma olmus eksi tat gelmiş. dün aksam yemeginde dolmalık biber yemıstık onun biberimi acıydı anlamadımki o yordu sanırsam mıdeyi.
asembim canım on tane ignemı cokmus kıs abaaaaaaaaaaaa .
e igne vurulurken emzırmek serbestmı kuzum.:26::26:
acil sifalar diliyorum cano hemen iyileştirir ama igneler
kuzum son demlerde mide yanmasıhep olucak bu yemkten olsa bile mide yanmalrı oluyo malesef iğrenç birşeymelisam pazara gitmişşin yeter bugünlük dinlen yorma bak erken doğum olur Allah korusun heee otur bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?