Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

yaa fındığım yok sewdam yok papatyamda giriyo kevserimde gelmiyor 2 gündür nerdelrki bu kızlar:26::26::26::31:

yaa fındığım yok sewdam yok papatyamda giriyo kevserimde gelmiyor 2 gündür nerdelrki bu kızlar:26::26::26::31:
he valla epeydr kayiplar sevdamla findik. Papatyayi arada goruyorum kevserm dun burdaydi ama sevda hec gelmiyo bi gelsin cekcem kulaklarini kesin prensesiyle geziyodur ya anasindadir ya ablasinda :)

Moonum sana guzel kahvalti icin tarif vereyim 1 yumurta sarisi 2 kaşik dvm sütü 1 yemek kasigi tam bugday unu ama 8 aydan kucuklere pirinc unu, 1 yemek kasıgi kasar rendesi yine 8 aydan kucukler icin peynir azcik tuz nane bi guzel cirp tavaya dok mis gibi omlet çagatay cok sevdi fatih pasada sever ins :54:

Yine moonuma fatih pasama kahvalti alternatifi :) 1 yemek kasigi misir unu 1 tatli kasigi tereyag bi yemek kasigi kadar kaşar kucuk kup seklinde dogranmis 1 cay bardagi su
yagı kızdir unu ekle guzelce kavur kaşari at icine azdaha kavur suyu ekle kasar eriyp kivam alana kadr pişir oh mis gibi yarasın paşama :)bu bebisler icin mihlama yada kuymak kuzum

Bu isler bulee napak yani :9:
muzurcan uyandimi dunku fotolardan sonra muzur koydum adıni cok akilli muzur bisey olcak yandin anasuu :)
dünürüm kusuruma bakma ağladı durmadı salladım yazamadım kuzum gazı var nedense bugün huzursuz sürekli ağlıyo hee muzur muzur sorma dün emziriyorum klotuktaa gölgem vuruyo durmuşda onu izliyo sıpa:30:
he valla epeydr kayiplar sevdamla findik. Papatyayi arada goruyorum kevserm dun burdaydi ama sevda hec gelmiyo bi gelsin cekcem kulaklarini kesin prensesiyle geziyodur ya anasindadir ya ablasinda :)

sewdam gleiyodu arada ama bayadır gelmiyo nedense inş iyidr diğerleride yok geçmişeide okuymadığımdan gelenide bilmiyorum açıkcası direk dalıyorum çünkü zaman olmayınca sıpadan :27:

dünürüm ben çıkıyorum durmuyo oğluş yaaa biraz ilgileneyim ağlıyo sürekli öpüyorum cnaım benim paşamıda öp yerime:54::54:

benimkide
uyandı kucağımda şimdi :37:
Gaz yapici bisey yimedın dimi kuzum gerci erkek bebeklerde hep oluyo gaz tam bitti derken disler başliyo bi turlu bitmiyo dertleri :( bende yedirdm altini degstirdm simci oyuncaklariyla bogusuyo boklu :)

kıslar cayımı ictim azcık ayaklarımı uzatip oturdum geldim yanınıza.
asembim spinal oldun he onu bilmiyodum simdi netten arastırdım epuduralla farkını gördüm. ameliyattan hiç korkmuyorumda normal dogumdan cok korkuyom ben ya yok bacım sole tartıyıomda kendimi ben yapamam büyük ihtimalle.
biraZ ONCE KASIGIMDA BICAK KESMESİ GİBİ Bİ AGRI OLURSTU BI ANDA OLDU ELEKTRİK CARPMASDI GİBİ. NORMALMI KISLAR BUNLAR RAHIM BÜYÜDÜGÜNDEN MI ACEP. birden hareket etti bebegim ondan oldu sanırsam.:6::6:

dünürüm ben çıkıyorum durmuyo oğluş yaaa biraz ilgileneyim ağlıyo sürekli öpüyorum cnaım benim paşamıda öp yerime:54::54:
tmm kuzucum öperim seve seve sende öp ali pasami kocaman kocaman kendine iyi bak balım mucksss :54:

asembim spinal oldun he onu bilmiyodum simdi netten arastırdım epuduralla farkını gördüm. ameliyattan hiç korkmuyorumda normal dogumdan cok korkuyom ben ya yok bacım sole tartıyıomda kendimi ben yapamam büyük ihtimalle.
biraZ ONCE KASIGIMDA BICAK KESMESİ GİBİ Bİ AGRI OLURSTU BI ANDA OLDU ELEKTRİK CARPMASDI GİBİ. NORMALMI KISLAR BUNLAR RAHIM BÜYÜDÜGÜNDEN MI ACEP. birden hareket etti bebegim ondan oldu sanırsam.:6::6:
oh iyi yaptin cnm afiyetler olsum rahimde buyuyo bebiste cok normal onlar kuzum gebislikte kanama harici herbisiy normal kanama yoksa hic korkma kuzum
ivit spinal oldum cidden tavsiye ederm bende normal yapamam sez olcm dedm enbastan kafada bitirince sez rahat geciyo kuzum ins sende kolaycacik atlatirsin cancagizim :16:

Kızlar rahim duvarında kalinlasma var ama maalesef kan negatif :( sonucu al gel adet söktürucu vericem dedi ama doktora götürmedim sonucu olmasa bile istemiyorum sanki bebis vardı o düştü gibi hissedicem ilaç alırsam :(

canımın içi giriyom giriyom yoksunuz.bi türlü yakalayamadım szii.sizde iyi laynatıyonuz ben yokken heeeee:) ben alışverişe sardım Elif,çokmşükür eksiğimmkalmadı .üç beş ıvır zıvır..onlara gezmekten vakitlice açamıyorum.zaten karnım hiç rahat değil.kramp girip duruyo.gece uyku yok.ee haliyle uykumu gündüze sardım.geç kalkıyorum.bende bi kurtulaydım hayırlısıyla.darısı diğer kızlara olurdu Allahın izniyle :)

melisam bunların hepsiciği banada oluyo.hemde 24. haftadan beri.normal diyolarda başka bişey demiyolar canım.dünden beri karnımda kramp var.sırf abartıyomusum gibi davrancak die dr a agitmiyorum yeminle.e hamilelik bu diyip duruyo öküzler.halbuki biz bilmediğimizden gidiyoruz.oluyo malesef.bebiş harekt ediyosa düzenli ağrı değilse korkma.kasık ağrısı bendede oluyodu çok.bağ gerilmesinden miş.çok okudum ben.ani hareket etme.

Kızlar rahim duvarında kalinlasma var ama maalesef kan negatif :( sonucu al gel adet söktürucu vericem dedi ama doktora götürmedim sonucu olmasa bile istemiyorum sanki bebis vardı o düştü gibi hissedicem ilaç alırsam :(

adetin kaç gün geçti tatlım.ayrıca düzenimi adetlerin?çok geçmediyse bencede gitme dr a.Allahın işi kiminde çıkmıyo heemen.hayırlısı olsun inşallah.

Back