Bu isler bulee napak yaniyani vermeyince ne yapcez kaçırıvericez
he valla epeydr kayiplar sevdamla findik. Papatyayi arada goruyorum kevserm dun burdaydi ama sevda hec gelmiyo bi gelsin cekcem kulaklarini kesin prensesiyle geziyodur ya anasindadir ya ablasinda :)yaa fındığım yok sewdam yok papatyamda giriyo kevserimde gelmiyor 2 gündür nerdelrki bu kızlar:26::26::26:
dünürüm kusuruma bakma ağladı durmadı salladım yazamadım kuzum gazı var nedense bugün huzursuz sürekli ağlıyo hee muzur muzur sorma dün emziriyorum klotuktaa gölgem vuruyo durmuşda onu izliyo sıpaBu isler bulee napak yani
muzurcan uyandimi dunku fotolardan sonra muzur koydum adıni cok akilli muzur bisey olcak yandin anasuu :)
he valla epeydr kayiplar sevdamla findik. Papatyayi arada goruyorum kevserm dun burdaydi ama sevda hec gelmiyo bi gelsin cekcem kulaklarini kesin prensesiyle geziyodur ya anasindadir ya ablasinda :)
Afacanim uyandi kıymali tarhanasini yedirip geleyim
Gaz yapici bisey yimedın dimi kuzum gerci erkek bebeklerde hep oluyo gaz tam bitti derken disler başliyo bi turlu bitmiyo dertleribenimkide
uyandı kucağımda şimdi
tmm kuzucum öperim seve seve sende öp ali pasami kocaman kocaman kendine iyi bak balım mucksssdünürüm ben çıkıyorum durmuyo oğluş yaaa biraz ilgileneyim ağlıyo sürekli öpüyorum cnaım benim paşamıda öp yerime
oh iyi yaptin cnm afiyetler olsum rahimde buyuyo bebiste cok normal onlar kuzum gebislikte kanama harici herbisiy normal kanama yoksa hic korkma kuzumkıslar cayımı ictim azcık ayaklarımı uzatip oturdum geldim yanınıza.
asembim spinal oldun he onu bilmiyodum simdi netten arastırdım epuduralla farkını gördüm. ameliyattan hiç korkmuyorumda normal dogumdan cok korkuyom ben ya yok bacım sole tartıyıomda kendimi ben yapamam büyük ihtimalle.
biraZ ONCE KASIGIMDA BICAK KESMESİ GİBİ Bİ AGRI OLURSTU BI ANDA OLDU ELEKTRİK CARPMASDI GİBİ. NORMALMI KISLAR BUNLAR RAHIM BÜYÜDÜGÜNDEN MI ACEP. birden hareket etti bebegim ondan oldu sanırsam.
yaa fındığım yok sewdam yok papatyamda giriyo kevserimde gelmiyor 2 gündür nerdelrki bu kızlar:26::26::26:
kıslar cayımı ictim azcık ayaklarımı uzatip oturdum geldim yanınıza.
asembim spinal oldun he onu bilmiyodum simdi netten arastırdım epuduralla farkını gördüm. ameliyattan hiç korkmuyorumda normal dogumdan cok korkuyom ben ya yok bacım sole tartıyıomda kendimi ben yapamam büyük ihtimalle.
biraZ ONCE KASIGIMDA BICAK KESMESİ GİBİ Bİ AGRI OLURSTU BI ANDA OLDU ELEKTRİK CARPMASDI GİBİ. NORMALMI KISLAR BUNLAR RAHIM BÜYÜDÜGÜNDEN MI ACEP. birden hareket etti bebegim ondan oldu sanırsam.
Kızlar rahim duvarında kalinlasma var ama maalesef kan negatifsonucu al gel adet söktürucu vericem dedi ama doktora götürmedim sonucu olmasa bile istemiyorum sanki bebis vardı o düştü gibi hissedicem ilaç alırsam
adetin kaç gün geçti tatlım.ayrıca düzenimi adetlerin?çok geçmediyse bencede gitme dr a.Allahın işi kiminde çıkmıyo heemen.hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?