Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Papatyam

Canim belis yatagi nerden hangi magazadan aldin cano.
Yenobosnadan avcilara hittik ta magazayi buldum ya yatak kkalmamis istedigim
Boyutta.yenibosnaya yakin ywrden aldiysan solede tasimadi kolay olur kuzu ya.

slm kizlae telden giriyorum cok hastayim basimi kadiramiyorum grip oldum maskeye dolaniyorum oglusa gecmesin diye ://///

slm kizlae telden giriyorum cok hastayim basimi kadiramiyorum grip oldum maskeye dolaniyorum oglusa gecmesin diye ://///

seni seni gördüm gibi ama sanırım yetişemedim
gecmiş olsun tam grip havası şimdi ogluşuna da gecer kesinnnn
derlermiş ki cocugumun hasta olduguna değil huy değiştirdiğine yanarım:))
inşallah en kısa zamanda atlatırsın.....

bende cooook yorgunum bu akşam deliksiz uyurum sanırımmm
yagız beyin odası için evi komple değiştirdik nerdeysee:18::93::111:

geçmiş olsun kuzum c vitamni al iyi gelir

asembim tarifleri gördüm baya beslyici gibi.maşallah çağatayıma kilosu çok iyi maşallahhhhhhhhhh

Gecmis olsun canim bol bol portakql sık ic dinlenmeye calis bebekle

Ne kadar dinlenilirki gerci(
Maske kullanman iyi olmus canim gecmez alisimize korkma gulum.
Dun gorduk kizimi boyu 46 civari kilosu bir bucuga yaklasmis maassallah kzima guzel gelisiyomus
Kasik agrim var degince doktor ne ilur ne ilmaz nstye bagliyalim dedi rahim gelismesimi yoksa erkwn dogum sancisimi diye
Neyseki normal cikti bu aykilo almamissin cok iyi dedi
Gozu tamamen acikti yalniz kafa ters hala assagiya dogru acayip sikistiriyo idrar torbami fistigimi
Sedyeyw varmis gibi duruyodu ayni:))
Tekrar dogum tarihini sordum haziranin 5 inden sonra aliriz dedi

adetin kaç gün geçti tatlım.ayrıca düzenimi adetlerin?çok geçmediyse bencede gitme dr a.Allahın işi kiminde çıkmıyo heemen.hayırlısı olsun inşallah.

Kırmızı mavi herkeste var bence trenli olan canim

Elifim cnm bnm geçmis olsun

Duygu cnm hakkında hayırlısı beyse olsun üzme cnm bnm kendi bizim cadı 7 sonra oldu

Melisamm miğde yanmasından çektim carya ayyy gexenin 3 sen uyuyordum miğdemin yanmasına uyanıtordum bn bol bol süt içtim sadexe o geçirdim bnm kızımın saçı çok toka taksam olur ensesibe ama bemveyaz gamzeli gözler koyu mavi bi kız çıktı

Essuem bncede treni olan

Son düzenleme:

:)) tren 3-1 önde valla oylama yapıyorum canım o kadar kararsızım ki teşekkür ederimmm

canm 5 hazirandan sonra mı dogum yapıcaksın? cok erken değil mi? normal miii kiiiii
aslında demekki sen normal dogurabilirsin baksana kızının pozisyonu güzel
benimkinin kafası en son yukardaydııı

maşallah valla büyüyo bizim leblebiler:))
hadi nerdesinz gelin sizde fikir verin banaa

kevsercm kızının resmi varmı sende online sın hemen yükleyebilirsen görmek isterim kızını:)))

kızlar nasılsınız :) bende yeni hamiş olduğumu öğrendim henüz 4 haftalık..5. haftamın içindeyim..RABBİM isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…