slm kizlae telden giriyorum cok hastayim basimi kadiramiyorum grip oldum maskeye dolaniyorum oglusa gecmesin diye ://///
slm kizlae telden giriyorum cok hastayim basimi kadiramiyorum grip oldum maskeye dolaniyorum oglusa gecmesin diye ://///
adetin kaç gün geçti tatlım.ayrıca düzenimi adetlerin?çok geçmediyse bencede gitme dr a.Allahın işi kiminde çıkmıyo heemen.hayırlısı olsun inşallah.
Gecmis olsun canim bol bol portakql sık ic dinlenmeye calis bebekle
Ne kadar dinlenilirki gerci(
Maske kullanman iyi olmus canim gecmez alisimize korkma gulum.
Dun gorduk kizimi boyu 46 civari kilosu bir bucuga yaklasmis maassallah kzima guzel gelisiyomus
Kasik agrim var degince doktor ne ilur ne ilmaz nstye bagliyalim dedi rahim gelismesimi yoksa erkwn dogum sancisimi diye
Neyseki normal cikti bu aykilo almamissin cok iyi dedi
Gozu tamamen acikti yalniz kafa ters hala assagiya dogru acayip sikistiriyo idrar torbami fistigimi
Sedyeyw varmis gibi duruyodu ayni:))
Tekrar dogum tarihini sordum haziranin 5 inden sonra aliriz dedi
Eki Görüntüle 685286 Eki Görüntüle 685287 Eki Görüntüle 685288 Eki Görüntüle 685293
kızlar bu iki oda arasında cok kararsz kaldım sizce hangisiiii
biliyorum hepiniz kırmızı mavi olanı begenceksiniz ama :)) olsun yinede sorayım dedimmm
gercekten fikir ve görüşlerinize çoooooooooook ihtiyacım var kafam cok karışıkk
Kırmızı mavi herkeste var bence trenli olan canim
Elifim cnm bnm geçmis olsun
Duygu cnm hakkında hayırlısı beyse olsun üzme cnm bnm kendi bizim cadı 7 sonra oldu
Melisamm miğde yanmasından çektim carya ayyy gexenin 3 sen uyuyordum miğdemin yanmasına uyanıtordum bn bol bol süt içtim sadexe o geçirdim bnm kızımın saçı çok toka taksam olur ensesibe ama bemveyaz gamzeli gözler koyu mavi bi kız çıktı
Essuem bncede treni olan
Gecmis olsun canim bol bol portakql sık ic dinlenmeye calis bebekle
Ne kadar dinlenilirki gerci(
Maske kullanman iyi olmus canim gecmez alisimize korkma gulum.
Dun gorduk kizimi boyu 46 civari kilosu bir bucuga yaklasmis maassallah kzima guzel gelisiyomus
Kasik agrim var degince doktor ne ilur ne ilmaz nstye bagliyalim dedi rahim gelismesimi yoksa erkwn dogum sancisimi diye
Neyseki normal cikti bu aykilo almamissin cok iyi dedi
Gozu tamamen acikti yalniz kafa ters hala assagiya dogru acayip sikistiriyo idrar torbami fistigimi
Sedyeyw varmis gibi duruyodu ayni:))
Tekrar dogum tarihini sordum haziranin 5 inden sonra aliriz dedi
Elifim cnm bnm geçmis olsun
Duygu cnm hakkında hayırlısı beyse olsun üzme cnm bnm kendi bizim cadı 7 sonra oldu
Melisamm miğde yanmasından çektim carya ayyy gexenin 3 sen uyuyordum miğdemin yanmasına uyanıtordum bn bol bol süt içtim sadexe o geçirdim bnm kızımın saçı çok toka taksam olur ensesibe ama bemveyaz gamzeli gözler koyu mavi bi kız çıktı
Essuem bncede treni olan
kevsercm kızının resmi varmı sende online sın hemen bilirsen görmek isterim kızını:)))
Huhu kimse yok mu :)
kızlar nasılsınız :) bende yeni hamiş olduğumu öğrendim henüz 4 haftalık..5. haftamın içindeyim..RABBİM isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah....
Burdayızzzzzzz
H heldin cnm aşlah tamamına erdirsn cnm bnm Amin cnm bnm inşallahh
SAOL cnm amin inşallah.bişey sorcam. 4 haftalık bi gebelik için kan değeri 8671 nasıl sence bilgin var mı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?