- Konu Sahibi limoncicegi41
-
aynen canim en onemlisi saglik.gecmis olsunKizlar dun gece siddetli mide agrisiyla uyandim uyualmadim sogan suyundan diye biraktim malesef sabahta tum vucudum kemiklerim inanilmaz agridi hastaneue gittik idrar yolu enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi daha yeni yeni ayaga kalmaya basladim oleem falan sandim o derece yani sogan suyu yarida kaldi ona uzuldum biraz Allah herkese saglik sihat versin
aynen eline sağlıkSperm kalitesi icin 1 dolu 1 bos gün yapiyoruz genelde. O yuzden ust uste gelecek ilişki ondan demistir.
üst üste yazmışım yoğunlukta ay anlayın işte üst üsteAllah seni:)) kiz he ust uste degil bir gun dolu bir gun bos :)))))))) hergun degil.
anlamadim ya kendime guluyom:))))))))))
wiha02
Amiiiiiinnnn inşallahhhhhhAhahha valla bende öyle yapiyom da. Bakem bu ay 16 si pik oldu. Ben 15-17 degerlendirdim. Guzel denk geldi ins tutar. Guzel haberi versem herkese yaaaa
Tesekkur ederim canimaynen canim en onemlisi saglik.gecmis olsun
canım gecmıs olsun. mıdene dokunduysa yemekten bı saat sonra ıcıncede olur dıyor saracoglu devam edebılırsın az kalmıstı cunku. ayaklarını sıcam tutt ve cokkk su ıc canım cabuk atarsın enfeksıyonuKizlar dun gece siddetli mide agrisiyla uyandim uyualmadim sogan suyundan diye biraktim malesef sabahta tum vucudum kemiklerim inanilmaz agridi hastaneue gittik idrar yolu enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi daha yeni yeni ayaga kalmaya basladim oleem falan sandim o derece yani sogan suyu yarida kaldi ona uzuldum biraz Allah herkese saglik sihat versin
anaaamm gız sen hala adet olmadın mı ayy ben olsam mılyon tane test yapmıstım. meger ne sabırlıymıssın.benimde oyle oldu su gibi akintim oldu goguslerim agrimadi ama . belim kasiklarim .adet gunumden bir gun gec geldi ama adet olmadim
adet oldum sandimki 1 kac damla pembe leke geldi daha da gelmedi.bikac gun sonrada gunum gecince kanamamda daha gelmeyince test yaptim negatif . dedim daha test yapmiyim moralim bozulmasin dr umu bekliyorum. ve hala adet olmadim 15 gun gecti hala yok. biraz karisikmi anlattim ne .
inisAllah sen hamilesindir
Aynen öyle daha nediyim demi kızyansın geceler
Aynen öyle daha nediyim demi kızsenle tokuşturalım
İçime ne doğuyor biliyormusun eğer hamile isem ikiz olabilir ben ikizim küçük kardesimde ikiz e ijizimin ilk hamileligide ikizdi amapıhtılaşma sonucu kaybetti ama ikizim olma ihtimalı fazla esimin teyzeleride var ikiztokuşturalım canım. tabikisiii.
Daha istediği seviyeye gelmemiş olabilir yada gelmiş ama yumurtlama dönemin gerçeklesmesi için bekliyor olabilirkızlarrr tüp bebek deneyımı olan varmı? şimdi şöyleki doktorum adete bır hafta kala progesteron testı yapıp ılaclara baslarız demıstı. bugün testı yaptım sonucu soyledım doktora dedıkı ılaca baslama 3 ghun sonra tekrar test edıp ona gore baslarız. ama ben meraktan oluyorum nıye erteledı. bı fıkrı olan var mı
eşin tarafında ıkız olması etkılemıyormus ama senın taraf fazlasıyla yeter zatenİçime ne doğuyor biliyormusun eğer hamile isem ikiz olabilir ben ikizim küçük kardesimde ikiz e ijizimin ilk hamileligide ikizdi amapıhtılaşma sonucu kaybetti ama ikizim olma ihtimalı fazla esimin teyzeleride var ikiz
adetımın 21. gunu yumurtlama olduysa gecen hafta olmalıydı. yanı haftaya adetı beklıyorum. yanı aslında beklemıyorum. hamıle olayımDaha istediği seviyeye gelmemiş olabilir yada gelmiş ama yumurtlama dönemin gerçeklesmesi için bekliyor olabilir
Beklemeyelım zaten ne habire geliyor zaten bir senede gelmesin ne olacan sankiadetımın 21. gunu yumurtlama olduysa gecen hafta olmalıydı. yanı haftaya adetı beklıyorum. yanı aslında beklemıyorum. hamıle olayımDD
adetımın 21. gunu yumurtlama olduysa gecen hafta olmalıydı. yanı haftaya adetı beklıyorum. yanı aslında beklemıyorum. hamıle olayımDD
Aynen öyle daha nediyim demi kızsenle tokuşturalım
sabahına söndürelimyansın geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?