- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
- Konu Sahibi limoncicegi41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet herkes oyle diyorAmin canımm inşallah :)
İnşallah canım dua edicem. Ama şunu anladım ki ne zaman kafaya takmayı bırakınca geliyolar :)
Haklisin kuzum ama insanlara bakma sen herkes farkli seylerden imtihan oluyor neyi cok istersek onla imtihan oluyoruz sanirim Allahim sabir versinInanın 5 7 ay hiç takmadım ama insanları duyuyorum en fazla 3 ayda kavuşuyorlar bu kadar zor sa vardır Allahın bir bildiği insanda bazen tüm umutlar tükeniyor artık herşey can acıtıyor inşallah canım Allah kimseye aramasın çok zormuş
Masallah canimKızlar adetime 3 gün kala test yaptim ve pozitif rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Ayyyy ne güzel bir gün bugün kuzumm cok sevindim allah saglıkla tamamına erdirsin . Ne zaman kan vercen? Sonucu yaz kuzım merak ederim. Patlamış mısır gibi dökülelim oeşpese :)))Kızlar adetime 3 gün kala test yaptim ve pozitif rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin insallah canım pazartesiyi beklicem mecburen ama inanamayip 3 tane test yaptim 3 ude pozitif cikti yazarim insallah amin amin darısı hepinizeAyyyy ne güzel bir gün bugün kuzumm cok sevindim allah saglıkla tamamına erdirsin . Ne zaman kan vercen? Sonucu yaz kuzım merak ederim. Patlamış mısır gibi dökülelim oeşpese :)))
Foto atsana kuzum brn o çift cizgileri pek seviyorumAmin insallah canım pazartesiyi beklicem mecburen ama inanamayip 3 tane test yaptim 3 ude pozitif cikti yazarim insallah amin amin darısı hepinize
Akintin devam ederse doktora gorun. Koku iyi degil derlerBeni de ekleyin 2 ekim bakalim ins olur ama belirti yok sadece dugusallik var istiyorum ama cok istedigim bir yemeği yedim hafif midem bulandı ama bu regli de belirtisi olabilir cunku akintida biraz koku var
Çok sevindim canım rabbim kucağına almayı da nasib etsin inşallah. Benim de bata 3 gün var ama bir tarafım yap diyor bir tarafım yapma diyor. Hiç belirtin var miKızlar adetime 3 gün kala test yaptim ve pozitif rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Foto atsana kuzum brn o çift cizgileri pek seviyorum
Amin canim insallah,Belimde cok agri vardi canim ara ara kasigimda batma oluyo son bi kac gundur gogus hassasiyeti var, akintim cogaldi ayrica ,rabbim sizede nasip etsin insallah hayirlisiylaÇok sevindim canım rabbim kucağına almayı da nasib etsin inşallah. Benim de bata 3 gün var ama bir tarafım yap diyor bir tarafım yapma diyor. Hiç belirtin var mi
Canim fotografin boyutu buyuk geldi yuklemedi duzenleyip aticamFoto atsana kuzum brn o çift cizgileri pek seviyorum
Bayaa hamilesin kuzum :)Eki Görüntüle 2193395
Kizlar kan tahlilia yaptirdim sonuc bu cikti hamileyim dimi,ozel yaptirdigim icin doktora gosteremedimde
Canımm maşallah hcg bayagı yüksek şüphe götürmez hamilesin :) tebriklerrrr ayaklarını sürüüEki Görüntüle 2193395
Kizlar kan tahlilia yaptirdim sonuc bu cikti hamileyim dimi,ozel yaptirdigim icin doktora gosteremedimde
O zamann 8ekim yazalım kuzum o gün yaparsın testiniMerhama kızlar benimde bu ay yunurtlama tarihimde değişma oldu sanıyorum oyüzden 5 yada 9 ekim arasında bekliyorum adeti benide ekleyin 9 yazın en iyisi benimde esim ekimin 8 i doğum tarihi ona inşaallah doğum günü hediyesi olur azda kaldi