- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
- Konu Sahibi limoncicegi41
Bayagı koyu çizgi luzummm tek tek mutlu haberleri almaya basladık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayagı koyu çizgi luzummm tek tek mutlu haberleri almaya basladık
Test yapsan varsa çıkar canım üç gün kala allah gönlüne göre versinÇok sevindim canım rabbim kucağına almayı da nasib etsin inşallah. Benim de bata 3 gün var ama bir tarafım yap diyor bir tarafım yapma diyor. Hiç belirtin var mi
Ekleyelim inşsllah gönlüne göre plurBeni de ekleyin 2 ekim bakalim ins olur ama belirti yok sadece dugusallik var istiyorum ama cok istedigim bir yemeği yedim hafif midem bulandı ama bu regli de belirtisi olabilir cunku akintida biraz koku var
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Kızlar adetime 3 gün kala test yaptim ve pozitif rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Tamam olurO zamann 8ekim yazalım kuzum o gün yaparsın testini
Yapman gerekeni sen bilirsin canımkızlar bişeyler diyin napim ov testi
catliycak yumurtan . siliklesmeye baslayinca catliycak demekmis. tamamen silik olana kadar calismaya devam:)kızlar bişeyler diyin napim ov testi
Tesekkur ederim canimm sürüdum sürüdum hadi insallahh :)Canımm maşallah hcg bayagı yüksek şüphe götürmez hamilesin :) tebriklerrrr ayaklarını sürüü
dün pik yapmadı akşam çalışma oldu bugün pik olmuş akşamıda mı değerlendirekcatliycak yumurtan . siliklesmeye baslayinca catliycak demekmis. tamamen silik olana kadar calismaya devam:)
canim o ikinci cizgi tamamen kaybolana kadar degerlendirmen lazim. yumurtan catladi catliycak yum... siliklesmeye baslayinca ikinci cizgi catlamis oluyo. yani 2. cizgiyi siliklesipte gormeyene kadar devamdün pik yapmadı akşam çalışma oldu bugün pik olmuş akşamıda mı değerlendirek
anaaa üst üste o zaman inşallah sağlıklı sıhhatli gelir bebişimcanim o ikinci cizgi tamamen kaybolana kadar degerlendirmen lazim. yumurtan catladi catliycak yum... siliklesmeye baslayinca ikinci cizgi catlamis oluyo. yani 2. cizgiyi siliklesipte gormeyene kadar devam
ust uste derken anlamadimanaaa üst üste o zaman inşallah sağlıklı sıhhatli gelir bebişim
Sperm kalitesi icin 1 dolu 1 bos gün yapiyoruz genelde. O yuzden ust uste gelecek ilişki ondan demistir.ust uste derken anlamadim
Allah seni:)) kiz he ust uste degil bir gun dolu bir gun bos :)))))))) hergun degil.Sperm kalitesi icin 1 dolu 1 bos gün yapiyoruz genelde. O yuzden ust uste gelecek ilişki ondan demistir.
Ahahha valla bende öyle yapiyom da. Bakem bu ay 16 si pik oldu. Ben 15-17 degerlendirdim. Guzel denk geldi ins tutar. Guzel haberi versem herkese yaaaaAllah seni:)) kiz he ust uste degil bir gun dolu bir gun bos :)))))))) hergun degil.
anlamadim ya kendime guluyom:))))))))))
wiha02
inisAllah canimAhahha valla bende öyle yapiyom da. Bakem bu ay 16 si pik oldu. Ben 15-17 degerlendirdim. Guzel denk geldi ins tutar. Guzel haberi versem herkese yaaaa
benimde oyle oldu su gibi akintim oldu goguslerim agrimadi ama . belim kasiklarim .adet gunumden bir gun gec geldi ama adet olmadimKizlar bata 6 gun kaldi. Arada beyaz kuru ya da hafif sulu akintim var. Adet icin erken bacaklarimda komple ağrı var baya sabahtan beri. Cok hafif ara sıra batmalar oluyor rahme. Bide günde 2 kere falan göğsüm sanciyo.
Ama ne tutunma kanamasi ne adet yoğun sanci ne bel ağrım var.
Bu ay bebisim olsun istiyorum yumurtami cok hissettim yogun yasadim o dönemi
Ama zaman sanki gecmiyoooooooor