- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.261
- Konu Sahibi limoncicegi41
Ovulasyon testi kullanan var mı aranızda kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman benimki kimyasal olmuyo demi.Canım gebelik testi pozitif cıktı kan verdim hcg 60 idi fakat bi yükseldi düştü derken kese olusmadı 15gün gecikmeli adet oldum bu kimyasal oluyo
Al benden de o kadar vallaaynen benımde cok agrılı oldu. normalde düşük yaarken bu kadar agrım olmamıstı.
Evet var canımOvulasyon testi kullanan var mı aranızda kızlar?
İşe yaradı mı canım? Bir de nasıl uyguladın?Evet var canım
Ben de geçen ay kullanmaya başladım canım sıvı alımına dikkat etmeye çalışıyorum .İşe yaradı mı canım? Bir de nasıl uyguladın?
Hangi günleri değerlendirmek gerekiyor?Ben de geçen ay kullanmaya başladım canım sıvı alımına dikkat etmeye çalışıyorum .
İkinci çizgi koyulaşmaya başladığında gün aşırı ya da garanti olsun diye her gün değerlendiren de oluyor . Adet döngünüze göre 14,15,16. Gün olabilir erken ya da geçte yumrtlayabilirsiniz.Hangi günleri değerlendirmek gerekiyor?
Tamamen koyulaştığunda yani pik olduğunda çatlamaya başlamış demiştir silikleşmeye başladığında da çatladığını anlarsınız .İkinci çizgi koyulaşmaya başladığında gün aşırı ya da garanti olsun diye her gün değerlendiren de oluyor . Adet döngünüze göre 14,15,16. Gün olabilir erken ya da geçte yumrtlayabilirsiniz.
dedim test yapiyim negatiiff. iyide niye olmadim. Allahim olamkta sorun olmamakta 5 gun gecti.hadi tamam cmrts gunu pembe lekelendim oldum sandim o neydiDüzen tutturmaya calısıyo :))) du bakalım eğer yarına kadar olmazsan bi test yap bence
limon olcturdunmu hcg niiyi canım benım cokk yogyun gecıyor okulun ilk günüydü. inanılmaz yoruldum. ama yine de cok eglencelıydı :)
Valla bende ayni durumdaydim. Sonra oldu. Sonu gelmedi ama aaa hic sorun yokmus olacakmis diyebildim. Gecen ay adet olunca resmen icime karanlik çöreklendi ben savasmayi biraktim dedim. Bu ay sizleri okuyorum yorum yapıyorum ama kendinle ilgili cok ugras vermiyorum. Hepimiz bie yoldayiz sınavımız da bu yol. Insallah geceriz hayirlisiyla :))Ama o kişilerin sorunları bellidir ve çözülmüştür
Benim regl bile günü gününe oluyo
Eşimde de sorun yok
Rahim filmi öektirdim tertemiz
İşte bu yüzden :)
Kızlar testimi yorumlarmsnz cok sarilasti dün yaptım sabah çektim Eki Görüntüle 2189876
Bende yeniş aldım internetten eczanelerde pahalı baya çünkü bu ay kullanmaya başlıcam bakalımOvulasyon testi kullanan var mı aranızda kızlar?
Benim eltim çocuklarına ilk ayda hamile kaldı. olmaz olmaz deme :)Kızlar merhaba,
Biz de eşimle beraber bu ay ilk kez korunmadık. Tahmini yumurtlama dönemlerimi gün aşırı değerlendirdim. İlk seferde tutması zor ama bakalım.
Bat 1 ekim beni de ekler misiniz?
Teşekkür ederiz allah razı olsunValla bende ayni durumdaydim. Sonra oldu. Sonu gelmedi ama aaa hic sorun yokmus olacakmis diyebildim. Gecen ay adet olunca resmen icime karanlik çöreklendi ben savasmayi biraktim dedim. Bu ay sizleri okuyorum yorum yapıyorum ama kendinle ilgili cok ugras vermiyorum. Hepimiz bie yoldayiz sınavımız da bu yol. Insallah geceriz hayirlisiyla :))
bilemedim kuzum ya mecbur bekliycendedim test yapiyim negatiiff. iyide niye olmadim. Allahim olamkta sorun olmamakta 5 gun gecti.hadi tamam cmrts gunu pembe lekelendim oldum sandim o neydi
Bana da olmuştu bir kere öyle psikolojik midir nedir bilmiyorum sen kendini ümitlendirme canım yine dededim test yapiyim negatiiff. iyide niye olmadim. Allahim olamkta sorun olmamakta 5 gun gecti.hadi tamam cmrts gunu pembe lekelendim oldum sandim o neydi
negatif zaten umitlenmem alistik artik.Bana da olmuştu bir kere öyle psikolojik midir nedir bilmiyorum sen kendini ümitlendirme canım yine de