- Konu Sahibi limoncicegi41
Bu gün canim
Bu ay içimde bi umut var inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gün canim
Canım önümüzdeki 36saat içinde ovulasyon gerceklesirMerhaba kızlar sizce ovu günüm bugün mü yardımcı olurmusunuz
butun arkadaslarin dedigine katiliyorum ve tamamen siliklesene kadar devam etmelisinMerhaba kızlar sizce ovu günüm bugün mü yardımcı olurmusunuz
Ekleyeyim seni bat ne zaman?Merhaba canlarim bende varim gecen ay kacirdim bakalim bu ay haftaya basliyorum
Ekliyorum canımKızlar merhaba,
Biz de eşimle beraber bu ay ilk kez korunmadık. Tahmini yumurtlama dönemlerimi gün aşırı değerlendirdim. İlk seferde tutması zor ama bakalım.
Bat 1 ekim beni de ekler misiniz?
Düzen tutturmaya calısıyo :))) du bakalım eğer yarına kadar olmazsan bi test yap benceben hala sokulemedim ne is anlamadim.leke geldi cmrts gunu Allah Allah. duzenimmi degisti gerci bundan once hep ilacla oldum. bu ilacsiz 2. olacak da gelirse
aman bosver deyim bugun bosver olsamda kurtulsam diyom:)Düzen tutturmaya calısıyo :))) du bakalım eğer yarına kadar olmazsan bi test yap bence
Canım benim zor günler geçirmişsin. Geçmiş olsun.Acını anlıyorum bende aynısını yasadım 10. Haftada düşük yaptım . Meger 8. Hafta kalbi durmus. Onu görmek cok üzücüydü. Herseyi vardı kolları falan. Allah kimseye bunu yasatmasın. Bir an evvel sağlıklı bebekler versin isteyen herkese . Listeye ekleyeyiö canım bat be zaman?Çok geçmiş olsun.tarifi olmayan bir sızı. Bende haziran ayında 12 haftalikken ögrendim bebeğimin kalbi 11. Haftada durmuş delirmemek için allaha sığındık eşimle. Kürtaj randevume 2 gün kala evde düşürdüm bebeğimi tam oluşmuş bir bebekti benimki o şekilde görmek çok daha acıtı canımı geçen ay hamile kaldım ama kimyasal oldu. Herşey nasip kısmet bize sadece beklemek düşüyor
Du bakalım belli mi olur belki grubumuzun ilk hamişi sen olur ugur getirirsin bize?aman bosver deyim bugun bosver olsamda kurtulsam diyom:)
olacagi yok ama:)
yok kiz neerde zannetmiyorum insan anlar bi mide bulantisi bisey olur ki kizimda oyleydim.Du bakalım belli mi olur belki grubumuzun ilk hamişi sen olur ugur getirirsin bize?
İnsan anlar mı ? kuzumm 5kere hamile kaldım ikisinde hissettim diğerlerinde hiçç anlamadım. His diyorum yani bulantı falan yoktu.yok kiz neerde zannetmiyorum insan anlar bi mide bulantisi bisey olur ki kizimda oyleydim.
neyapak kismet aman
hamile kalinca da herkes gibi yanlislikla hamile kaldim dicem zaten ;p
ne bilim sastim bende bekliyim belki gelir. biraz biseye sinirlendim cok hemde ondanmi ne anlamadimki bu ay boyle oldu leke geldi okadarİnsan anlar mı ? kuzumm 5kere hamile kaldım ikisinde hissettim diğerlerinde hiçç anlamadım. His diyorum yani bulantı falan yoktu.
canim ya Rabbim tez zamanda saglikla kucagina almayi nasip etsin evladini sana Amin Amin Aminİnsan anlar mı ? kuzumm 5kere hamile kaldım ikisinde hissettim diğerlerinde hiçç anlamadım. His diyorum yani bulantı falan yoktu.
Amin canım hepimize nasip etsin. Sende sinirlenme hiççç bişeye.canim ya Rabbim tez zamanda saglikla kucagina almayi nasip etsin evladini sana Amin Amin Amin
ah canim oyle olmuyo iste:)Amin canım hepimize nasip etsin. Sende sinirlenme hiççç bişeye.
Allah bidaha gostermesinHellööö kızlar bu topiği görünce dayanamdaım , beni de alın aranıza. Bat 2 ekim , iki ay önce bir düşüğüm oldu bu ay yeniden demiyoruz