- 28 Haziran 2018
- 292
- 420
- Konu Sahibi limoncicegi41
Amin amin ..Allah bidaha gostermesin
saglikla kucagina almayi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin ..Allah bidaha gostermesin
saglikla kucagina almayi nasip etsin
Değerlendir canım senMerhaba kızlar sizce ovu günüm bugün mü yardımcı olurmusunuz
enaz 2 saat idrarini tutmalisin. sıkısinca gitmelisin. sivi alimida enaz 3 saat once kes etkiliyomus oyle duydum ama benKızlar ovulasyon testi yapıyorum bi koyulaşıyor diyorum sonra silikleşiyor . Sizce neden bilen var mı ?
hemen ekliyorum canım inşallah bu ay hemen olur ve sağlıkla ılerler :)Hellööö kızlar bu topiği görünce dayanamdaım , beni de alın aranıza. Bat 2 ekim , iki ay önce bir düşüğüm oldu bu ay yeniden demiyoruz
iyi canım benım cokk yogyun gecıyor okulun ilk günüydü. inanılmaz yoruldum. ama yine de cok eglencelıydı :)Mrhb kızlar nasılsınız nasıl gidiyor :)
Ne güzel insanın oyalanacak bişeyin olması :)iyi canım benım cokk yogyun gecıyor okulun ilk günüydü. inanılmaz yoruldum. ama yine de cok eglencelıydı :)
sen nasılsın neler yapıyorsun?Ne güzel insanın oyalanacak bişeyin olması :)
Sagol canim eklersen cok sevinirim bat 9.10Ekleyeyim seni bat ne zaman?
Iyiyim bende çok şükür ev iş güç işte :)sen nasılsın neler yapıyorsun?
Sende zor günler gecirmissin kıyamam inşallah rabbim kismet eder en kisa zamanda. Sen ne zaman dusuk yaptin? Bat 28-29 eylul tam bilmiyorumCanım benim zor günler geçirmişsin. Geçmiş olsun.Acını anlıyorum bende aynısını yasadım 10. Haftada düşük yaptım . Meger 8. Hafta kalbi durmus. Onu görmek cok üzücüydü. Herseyi vardı kolları falan. Allah kimseye bunu yasatmasın. Bir an evvel sağlıklı bebekler versin isteyen herkese . Listeye ekleyeyiö canım bat be zaman?
canım son düşüğümü şu an yapıyorum. insallah son olacak. bu kimyasal oldu.Sende zor günler gecirmissin kıyamam inşallah rabbim kismet eder en kisa zamanda. Sen ne zaman dusuk yaptin? Bat 28-29 eylul tam bilmiyorum
Hadi ya . Bende geçen ay kimyasal yaşadım.benimki çok ağrılı ve pihtiliydicanım son düşüğümü şu an yapıyorum. insallah son olacak. bu kimyasal oldu.
aynen benımde cok agrılı oldu. normalde düşük yaarken bu kadar agrım olmamıstı.Hadi ya . Bende geçen ay kimyasal yaşadım.benimki çok ağrılı ve pihtiliydi
Amiiin aminhemen ekliyorum canım inşallah bu ay hemen olur ve sağlıkla ılerler :)
Canım gebelik testi pozitif cıktı kan verdim hcg 60 idi fakat bi yükseldi düştü derken kese olusmadı 15gün gecikmeli adet oldum bu kimyasal oluyokimyasal dediğiniz nasıl oluyo acaba ya haziran ayında adete 10 gün kala beta 2 çıkmıştı ama ben 2 gün geciktim yani 12 sonra adet oldum hafiften leke geldi sonra belim çok ağrıdı ve sonra çok pıhtılı kanama yaşadım acayip ağrımıştı ve çok değişikti acaba bende mi kimyasal yaşadım diye düşünüyorum burda okudukça zaten ondan sonra hamile kaldım ama kalbi durdu 7 haftalıkken daha doğrusu 8 haftalıktı ama 6+4 diye çıktı ultrasonda
E tatlım bunda ikinci çizgi var.ama önemli olan ilk 5dk içinde mi cıktı?Kızlar testimi yorumlarmsnz cok sarilasti dün yaptım sabah çektim Eki Görüntüle 2189876