- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
- Konu Sahibi limoncicegi41
O niyeee umutsuzluk yok :)Normal yoldan hiç umudum yok ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O niyeee umutsuzluk yok :)Normal yoldan hiç umudum yok ama
Tedaviyle gelmedi ki canım normalden gelsin bu başıma bıraktı beniO niyeee umutsuzluk yok :)
Kuzum o hiç belli olmaz ya .olay zaten mucizeTedaviyle gelmedi ki canım normalden gelsin bu başıma bıraktı beni
Bana mucizeler pek uğramaz kuzu ama dediğin gibi olsunKuzum o hiç belli olmaz ya .olay zaten mucize
Pekiiii bunu sana hatırlatacağım :)))Bana mucizeler pek uğramaz kuzu ama dediğin gibi olsun
Hatırlat bakalım ben kendimi umutsuz vaka olarak görüyorum amaPekiiii bunu sana hatırlatacağım :)))
Benimde yokNormal yoldan hiç umudum yok ama
Öyle denk geliyor kuzu rabbim herkesin evladına kavustursunCumhuriyet bayramı
Vayy
Hadi inşallahh
Canı gönüldenÖyle denk geliyor kuzu rabbim herkesin evladına kavustursun
Sen niye umutsuz vakaymıssın ? Burda ne umutsuz vakaların hamile oldugunu okudum .o nedenle hiçç umutsuz değilimBenimde yok
Bakarız işte napalım
Ama o kişilerin sorunları bellidir ve çözülmüştürSen niye umutsuz vakaymıssın ? Burda ne umutsuz vakaların hamile oldugunu okudum .o nedenle hiçç umutsuz değilim
Hangi vitaminleri kullanıyorsunCanım bu ilk deneyimim yarım rahim li oldugumdan doktor asılama kısmını es gecti direkt tüp bebek dedi. Doktor bi kac vitamin verdi ekstra dikkat etmem gereken bi şey var mı bilmem. Rapor çıkarırsan maliyet düşüyor . Ben rapor cıkardım malıyet 2300gibi bisey olacak
Sebepsiz oldugu için diyorsun anladım canım . Kac yıldır deniyosun . Kuzum vaktini bekliyo bence insallah rabbim cok bekletmesinAma o kişilerin sorunları bellidir ve çözülmüştür
Benim regl bile günü gününe oluyo
Eşimde de sorun yok
Rahim filmi öektirdim tertemiz
İşte bu yüzden :)
Krilom d vit ve folik asit daha önce 3ay impryl kullandımHangi vitaminleri kullanıyorsun
Benim de 1 Ekim canım bakalım hayırlısı adet düzensizliği oluyor arada
Pco filan mı var neden düzensizlik oluyo?Benim de 1 Ekim canım bakalım hayırlısı adet düzensizliği oluyor arada
Amin canımSebepsiz oldugu için diyorsun anladım canım . Kac yıldır deniyosun . Kuzum vaktini bekliyo bence insallah rabbim cok bekletmesin
limon benide eklermisin bare buraya gene gecti aylar busenede bitti .Merhaba arkadaşlar!
Bat ı ekim ayında olanlar haydii toplanalım.
Bu ay bizim ayımız, en güzel ayımız olsun.
Beraber bekleyip, güzel haberlerimizi burada paylaşalım .
Bu topik hepimize uğurlu gelsinn..
EKİM ANNE ADAYLARI
- @Sbha 26 Eylül
- @Mrvttttttt 1 Ekim
- @acem55 1 Ekim
- @clarke34 2 Ekim
- @Sem0510 2Ekim
- @embytn 3 Ekim
- @gizemya 4 Ekim
- @Sinemsara07 5 Ekim
- @gzmdncr33 6 Ekim
- @giustizia_ 6 Ekim
- limoncicegi41 7 Ekim
- rainbow4607 7 Ekim
- @Eda3883 8 Ekim
- @kardelen_08 8 Ekim
- @teacheralla 9 Ekim
- @Busrayld 10 Ekim
- @Morasigi 10 Ekim
- @wiha02 11 Ekim
- @Neic 12 Ekim
- @papatyakokankadin 12 Ekim
- @rmysa91 14 Ekim
- @bahargelini 14 Ekim
- @mine8585 15 Ekim
- @yaprakali 15 Ekim
- @Greensey 15Ekim
- @Vahvah85 21 Ekim
- @nyks_42 22 Ekim
- @gulguzeli_28 24 Ekim
- @Valensiya 25 Ekim
- @umudu beklemek 29 Ekim
- @minnos26 ?
Ekliyorum canım ohoo dur bakalım sen neler atlattın bu sene olacsk inşallah bat kactı canım?moral hapı iyiymişş :)))limon benide eklermisin bare buraya gene gecti aylar busenede bitti .
ben bu sene hamile kalacaktim gerci ben son 4 senedir her ay hamile kalacaktim ooooo Aman Allahim.
keske vitamin yerine disardan moral hapida alabilsekkkkk