Çook sevindim allah kimseye göstermesinTeşekkür ederiiiimgeçti gitti 2 yaş arayla aynı doğum tarihli iki kızım var bile
Eşime söylemeyeceğim nereden çıktı yahuEşinize söyleyin,arkadaşları sonra düşünürsünüz. Kocanızdan neden saklıyorsunuz? Çok garip geldi.
Kusura bakmayın,eşim iş seyahatinde diye okudum (devamını okumadan) sonra konuya yazmış bulundumEşime söylemeyeceğim nereden çıktı yahu
Tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeleri. Panik atak tedavimi bıraktım bebe yapıcam diye. Tekrar başlamam lazım sanırımMerhaba aynı durumları yaşamışız stres olma 11. Haftadan bildiriyorumEşine söyle ama anneniz ağzında tutamayacaksa söylemeyin tabi bizim anneler baba görümceler ve eşim biliyor şuan hala etrafa söylemedik söylemek zorundada değilsiniz bir kaç kişi kilo almışsın filan ağız aradı kış yiyip içip oturuyoruz napalım diyip geçiştirdim çok rahatsız olursanız psikiyatri desteği alın stresle bebeği etkilemeyin boş yere sağlıkla doğar inşallah
Eşine söyleyecekmiş. Eşi Şehir dışındaymış.Eşinize söyleyin,arkadaşları sonra düşünürsünüz. Kocanızdan neden saklıyorsunuz? Çok garip geldi.
Evet okudumEşine söyleyecekmiş. Eşi Şehir dışındaymış.
Kötü tecrübenizden dolayı endişenizi anlıyorum annenize böyle söylerseniz o da anlayışla karşılar zaten eminim kimseye söylemezÇok teşekkür ederim inşallah söylemez. Ben tekrar düşükten millete açıklama yapmaktan çekiniyorum ya
Değil ama terfi alırken konuştuk bırakmayı düşünmüyorum dedim 2 sene bizimleysen bu yola çıkalım dediler. Ve işim çok iyi maaşım çalışma hayatım. Tekrar bulamam öyle işi. 6 senelik tecrübemEğer anneniz ile böyle bir ilişkiniz varsa ve söylemezseniz çok kirici bence. İş yeri konusunda da hamile olmak çalışmaya engel bir şey mi ki?
Öyleyse hiçbir zaman anlamak zorunda kalmazsınız ne diyim :) insnaın kaybı olunca kucağına sağlıklı alana kadar bile söylemek istemiyor korkuyor çünkü kendi bile inanamıyor sağlıkla kucağıma alabilecek miyim diyeben bu saklama işini anlamıyorum
Eşim yurtdışında bu hafta gelecek ondan saklayamam zaten kıyamam o benden daha meraklı bebeğe 5 senedir evliyiz 5 senedir istiyorKusura bakmayın,eşim iş seyahatinde diye okudum (devamını okumadan) sonra konuya yazmış bulunduminşallah sağlıkla büyütün
Padişah çocuğu mu doğuruyorsunuz hayırdır niyetiniz çok kötü demek kem göz sizsiniz ki herkesi öyle sanıyorsunuzMerhaba dün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kalp atışını duydum doktor şimdilik sıkıntı olmadığını söyledi. Ama eylül başında düşük yaptım ve sonrasında pcos olabilirsin dedi doktor. Bence hala olabilirim. Bu yüzden tekrar düşükten çok korkuyorum. Annemin ve teyzemin düşüğü var. Genetikmiş gibi hissediyorum. Bu yüzden aile ve arkadaşlarımdan 3 aylık olana kadar gizlemeyi düşünüyorum. Daha eşim bile bilmiyor iş seyahetinde. Dönünce söylemeyi düşünüyorum. Ama ilk torun hatta kuzenlerim içinde de ilk torun ve insanlar beklenti içinde. İlk hamileliğimde herkes çok sevinmişti.
Bugün annem aradı biliyordu gittiğimi ne oldu diye söylemedim bu yüzden üzülüyorum çünkü annemle aram çok iyidir. Hiç sır saklamadım. Ve o da biliyor istediğimi. 6-7 gün önce dertleştik aramaktan korkuyorum anne dedim. Her zaman bana destek oldu. Arkadaş gibiyiz. Her zaman arkamda olduğunu hissederim. Ona haksızlık mı bilmiyorum. Nazar vs korkum yok sadece yine kaybedersem diye söylemek istemiyorum. Daha önce saklayanlar için aman bi o hamile sanki dediklerini de duydum. Şimdi anneme 12 haftada söylesem kırılacak biliyorum biraz kırılgan birisi. Söylesem ağzında tutamaz. Eşimin annesiyle de aram kötü o da bunu fırsat bulup yakın olmak isteyecek. İş yerine söylesem terfi aldım bir sürü sorun olacak. 2 gün rapor aldım. Anksiyetem var her şeyi düşünüyorum
Evet bir de ben 5 senelik evliyim 6 olacak. Vah vahlar duymak istemiyorum. İçki de içtim havuza da gittim. Biz yakınız iki tarafa da özellikle anneme çok yakınım. Sevinç sıfır korku doluyum sadeceİlk çocuğumuzu ailelere 12-13. Haftadan sonra söyledik. Öncesinde düşüğüm vardı, o zaman benim için zordu. Arayan soran, teselli adına salak salak konuşan çok oldu. Alındılar alınmadılar bilemem, iki tarafa da uzaktaydık zaten. Kardeşim de benzer şekilde ilk gebeliğinde herkese söyledi. Sonrası düşük olunca toparlaması zor oldu. Bana da söylediğinde 12.-13. Haftalardaydı. Hiç de alınmadım. Bunda alınacak bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Nazar değer diye değil sonrasında arayıp garip konuşanlar oluyor ve canımız sıkılıyor diye böyle yaptık çünkü. Her ikimiz de kendi nezdinde doğrusunun bu olduğunu düşündü. Siz de doğrusunun ne olduğunu düşünüyorsanız öyle yapın bence. Üzülmeye bahane arayana bahane çok.
ne kadar kötü düşünüyorsun ya nazar korkum yok. İlk hamileliğimi ben de herkese söyledim. 10 haftalıkken kaybettim aynısı başıma gelir diye çekiniyorum. İnşallah başınıza gelmez de empati yapmazsınızPadişah çocuğu mu doğuruyorsunuz hayırdır niyetiniz çok kötü demek kem göz sizsiniz ki herkesi öyle sanıyorsunuz
Ben değil hamileyim demek planlıyorum diye herkese yayıp planlı yapmıştım nazar değse en çok bana değerdibit kadar çocuk ultrasonda görmeyen kalmamıştı daha 5-6 haftalıkken bile
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinSiz bu sefer hamileliğinizi çok güzel geçireceksiniz. Ben öyle hissediyorum ve inanıyorum
Bakalım zaten sıkıştırıyor hep. Başka doktor bulup atıyor vs. Onu da anlıyorum çok istiyorTutamaz diyorsanız annenize de söylemeyin öyleyse :) yani anneme ben söylerim anne neticede ama kimseye söyleme dersem de söylemez. Ama bu kararınıza saygı duymayacak gibiyse söylemeyin niye söylemdin derse de bu fikrimizi söylersiniz
Annem anlatıyor herkese ilkinde öğrencilerine bile artık anneanneyim ben vs demişti.Annenize söyleyin bence ,anneniz bilse ne olur arada kaçırdım sanırım.
Canim inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Benim ikinci çocuğum olmadı , sonra hamile kaldim kalbi durdu kürtaj oldum . Ailelerden uzaktaydik büyük oğlum okula gidiyordu. O ara komsular vs duydu. Üstünden 8 ay geçti hamile kaldim. Anneme dedim yine kanama vs herkes bunla öğrendi ama sağlıkla doğdu oğlum. İlla aynı seyler olacak diye birşey yok. Ama zaten annen her zaman yanında olmak ister başkalarına demek istememeni anlarim ama anneniz üzülür. Allah korusun bisey olsa yine yaralarini o saracakne kadar kötü düşünüyorsun ya nazar korkum yok. İlk hamileliğimi ben de herkese söyledim. 10 haftalıkken kaybettim aynıdı bsşıma gelir diye çekiniyorum. İnşallah başınıza gelmez de empati yapmazsınız
Evet annem çooook üzülecek. Bu sefer hiç dikkatli değildim spor yaptım yüzdüm içki içtim vs kendi sorumsuzluğum içime dert oluyor. Önce kocama söyleyeyim. Sordum niye demedin diye yine küsmez inşallahCanim inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Benim ikinci çocuğum olmadı , sonra hamile kaldim kalbi durdu kürtaj oldum . Ailelerden uzaktaydik büyük oğlum okula gidiyordu. O ara komsular vs duydu. Üstünden 8 ay geçti hamile kaldim. Anneme dedim yine kanama vs herkes bunla öğrendi ama sağlıkla doğdu oğlum. İlla aynı seyler olacak diye birşey yok. Ama zaten annen her zaman yanında olmak ister başkalarına demek istememeni anlarim ama anneniz üzülür. Allah korusun bisey olsa yine yaralarini o saracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?