Hamileliği geç söylemek

• Konu Sahibi Konu Sahibi gisla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeleri. Panik atak tedavimi bıraktım bebe yapıcam diye. Tekrar başlamam lazım sanırım

İlk çocuğumuzu ailelere 12-13. Haftadan sonra söyledik. Öncesinde düşüğüm vardı, o zaman benim için zordu. Arayan soran, teselli adına salak salak konuşan çok oldu. Alındılar alınmadılar bilemem, iki tarafa da uzaktaydık zaten. Kardeşim de benzer şekilde ilk gebeliğinde herkese söyledi. Sonrası düşük olunca toparlaması zor oldu. Bana da söylediğinde 12.-13. Haftalardaydı. Hiç de alınmadım. Bunda alınacak bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Nazar değer diye değil sonrasında arayıp garip konuşanlar oluyor ve canımız sıkılıyor diye böyle yaptık çünkü. Her ikimiz de kendi nezdinde doğrusunun bu olduğunu düşündü. Siz de doğrusunun ne olduğunu düşünüyorsanız öyle yapın bence. Üzülmeye bahane arayana bahane çok.

Çok teşekkür ederim inşallah söylemez. Ben tekrar düşükten millete açıklama yapmaktan çekiniyorum ya
Kötü tecrübenizden dolayı endişenizi anlıyorum annenize böyle söylerseniz o da anlayışla karşılar zaten eminim kimseye söylemez siz içinizi ferah tutun, bu sefer farklı olacak inşallah

Eğer anneniz ile böyle bir ilişkiniz varsa ve söylemezseniz çok kirici bence. İş yeri konusunda da hamile olmak çalışmaya engel bir şey mi ki?
Değil ama terfi alırken konuştuk bırakmayı düşünmüyorum dedim 2 sene bizimleysen bu yola çıkalım dediler. Ve işim çok iyi maaşım çalışma hayatım. Tekrar bulamam öyle işi. 6 senelik tecrübem

ben bu saklama işini anlamıyorum
Öyleyse hiçbir zaman anlamak zorunda kalmazsınız ne diyim :) insnaın kaybı olunca kucağına sağlıklı alana kadar bile söylemek istemiyor korkuyor çünkü kendi bile inanamıyor sağlıkla kucağıma alabilecek miyim diye

Padişah çocuğu mu doğuruyorsunuz hayırdır niyetiniz çok kötü demek kem göz sizsiniz ki herkesi öyle sanıyorsunuz
Ben değil hamileyim demek planlıyorum diye herkese yayıp planlı yapmıştım nazar değse en çok bana değerdi bit kadar çocuk ultrasonda görmeyen kalmamıştı daha 5-6 haftalıkken bile

Evet bir de ben 5 senelik evliyim 6 olacak. Vah vahlar duymak istemiyorum. İçki de içtim havuza da gittim. Biz yakınız iki tarafa da özellikle anneme çok yakınım. Sevinç sıfır korku doluyum sadece

Annenize söyleyin bence ,anneniz bilse ne olur arada kaçırdım sanırım.

ne kadar kötü düşünüyorsun ya nazar korkum yok. İlk hamileliğimi ben de herkese söyledim. 10 haftalıkken kaybettim aynısı başıma gelir diye çekiniyorum. İnşallah başınıza gelmez de empati yapmazsınız

Bakalım zaten sıkıştırıyor hep. Başka doktor bulup atıyor vs. Onu da anlıyorum çok istiyor

Canim inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Benim ikinci çocuğum olmadı , sonra hamile kaldim kalbi durdu kürtaj oldum . Ailelerden uzaktaydik büyük oğlum okula gidiyordu. O ara komsular vs duydu. Üstünden 8 ay geçti hamile kaldim. Anneme dedim yine kanama vs herkes bunla öğrendi ama sağlıkla doğdu oğlum. İlla aynı seyler olacak diye birşey yok. Ama zaten annen her zaman yanında olmak ister başkalarına demek istememeni anlarim ama anneniz üzülür. Allah korusun bisey olsa yine yaralarini o saracak

Evet annem çooook üzülecek. Bu sefer hiç dikkatli değildim spor yaptım yüzdüm içki içtim vs kendi sorumsuzluğum içime dert oluyor. Önce kocama söyleyeyim. Sordum niye demedin diye yine küsmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…