Yanlış anlamışım bir daha okuyayımEşime söylemeyeceğim nereden çıktı ya ona tabii ki söyleyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış anlamışım bir daha okuyayımEşime söylemeyeceğim nereden çıktı ya ona tabii ki söyleyeceğim
Çok teşekkür ederim benim önceden pcos belirtim yoktu hiç öğrenince panik oldum sanki rahmim bebek kabul etmeyecek gibi geliyordu. Anneme ilk gebeliğimi söylediğimde kimseye söyleme dediğim halde anlattı. Öğretmen öğrencilerine bile ben artık anneanneyim demiş. Bilmiyorum önce eşime söyleyeyim de kalp atışını bekledim derimTebrik ederim, sağlıkla kavuşun bebeğinizle
Pcos ve düşük birbiriyle bağlantılı değildir. Hala pcos olduğumu düşünüyorum demişsiniz bu zaten düzelebilen bir durum değildir yani hep öyle kalacak.
pcos gebe kalmayı bir miktar zorlaştırabilir ama düşüğe ya da anomalili doğuma neden olmaz.
Anneniz gerçekten herkese söyleyecekse saklayabilirsiniz ama kız annesiyim kızımın gebeliğini 3 ay sonra herkesle aynı anda öğrensem kalbim çok kırılırdı.
Çok geçmiş olsunSöyleme. Bende ilkinde söylemiştim düşük bayrama denk geldi hayırlı olsunlar geçmiş olsunlar karıştı bırbirine.ikinciyi de covid zamanı sıkıntılı hastamız vardı kaynanama moral olsun diye söyledim anneme de tabi. Oda düştü gitmis kürtaj oldu diye oğluna söylemiş. Üstüne vazife gibi bak anilarim depresti üçüncüyü sadece anneme söyledim biraz büyüyünce kv
Bilmiyorum yarar mı teyzeme anında söyler onun kimseye söylemem dediği şey buÖncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah .
Söylemeyin derdim ama yazdıklarınızdan sonra söylemeniz lazım bence.
Buraya yazdığınız korkularınızı annenize anlatsanız işe yaramaz mı?
Vitaminler iyi gelmis demek canim gecmis olsn bu arada hayirlisi olsun sana stress yapacak herseyden uzak durCanım allah inşallah yakın zamanda sana da nasip eder. Eşime tabii söyleyeceğim ama şuan yurtdışında. Benim babam yazın kalp krizi geçirdi ondan sonra ben sağlıklı beslenmeye başladım spora gittim antidepresanı bıraktım doktor vitamin verdi prenatal b12 d vitamini omega 3 onun etkisi bence. Ama daha bu yılbaşında içtim bilmiyordum.
Teşekkür ederiiiim geçti gitti 2 yaş arayla aynı doğum tarihli iki kızım var bileÇok geçmiş olsun
Muhtemelen çok heyecanlanmıştır, bu kez annenizle çok açık bir konuşma yapın. Bir önceki düşükten dolayı iyi hissetmediğinizi, kritik haftayı atlatana kadar rahatlayamayacağınızı anlatın. Aslında hiç kimseye söylemeyecektik ama senden saklamaya vicdanım el vermedi, anne kız birkaç hafta bunu sır tutalım diyerek anlatın, bence her anne anlarÇok teşekkür ederim benim önceden pcos belirtim yoktu hiç öğrenince panik oldum sanki rahmim bebek kabul etmeyecek gibi geliyordu. Anneme ilk gebeliğimi söylediğimde kimseye söyleme dediğim halde anlattı. Öğretmen öğrencilerine bile ben artık anneanneyim demiş. Bilmiyorum önce eşime söyleyeyim de kalp atışını bekledim derim
Bi eşimle paylaşayım da söylerim herhalde. 10 gün önce içki içtim vs ondan korkum var işte. Annem kimseye demem dese bile dayanamaz çünkü hevesli biraz.Açılın ben evli kız annesiyim :)
Eğer kizim benden saklasa gerçekten ama gerçekten cok üzülürüm ömür boyu da unutmam ve evet gerçekten arama soğukluk girer onunla
Ama bana dese ki annecim nolur 3 aylık olana kadar kimseye demeyelim tamam derim bunda ne var da
Kısacası lütfen söyleyin empati yaptım üzüldüm
Rabbim sağlıklı biçimde kucağınıza almak nasip etsin amin
Yok ya kıyamam o benden çok istiyor bebek görünce gözleri parlıyorYanlış anlamışım bir daha okuyayım
Eşime kesin söyleyeceğim. Ben de söylemek istemiyorum çoğu akrabaya. Ama böyle saklayınca bi sen doğuruyorsun sanki diyorlar milletin arkasındanTebrik ederim. Sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah
Onun dışında size hak veriyorum. Fakat eşinizle ve annenizle paylaşın. Anneniz size her anlamda destek olur sizi rahatlatır.
Ben de 3 ay kimseye söylemedim. Sadece eşim ve annemin haberi vardı sonra 3 ay dolunca insanlara denk geldikçe söyledim.
Benimde öncesinde 2 düşüğüm vardı o buna sebep olmuştu. Hatta bazı akrabalarım bebeğim doğduktan 3 ay sonra haberdar oldular.. İyi de oldu.
Millete duyurunca sanki boynuma madalya mı takacaklardı herkes işinde gücünde zaten.
İlki hamileliğimde beta değerini öğrenir öğrenmez herkese duyurduk . Maalesef 10. Hafta içinde kaybettim . Nazar diye birşey var herkes iyi gözle düşünmüyor . Nasip tabi ama duyurduğuma çok pişman oldum . 2. Hamileliğim i 12. Haftayı geçince ailelerle paylaştık. Şuankini de öyle . Ama şuan söylediğime de pişmanım . Ama anne başka annenizle paylaşın . Üzülür (Merhaba dün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kalp atışını duydum doktor şimdilik sıkıntı olmadığını söyledi. Ama eylül başında düşük yaptım ve sonrasında pcos olabilirsin dedi doktor. Bence hala olabilirim. Bu yüzden tekrar düşükten çok korkuyorum. Annemin ve teyzemin düşüğü var. Genetikmiş gibi hissediyorum. Bu yüzden aile ve arkadaşlarımdan 3 aylık olana kadar gizlemeyi düşünüyorum. Daha eşim bile bilmiyor iş seyahetinde. Dönünce söylemeyi düşünüyorum. Ama ilk torun hatta kuzenlerim içinde de ilk torun ve insanlar beklenti içinde. İlk hamileliğimde herkes çok sevinmişti.
Bugün annem aradı biliyordu gittiğimi ne oldu diye söylemedim bu yüzden üzülüyorum çünkü annemle aram çok iyidir. Hiç sır saklamadım. Ve o da biliyor istediğimi. 6-7 gün önce dertleştik aramaktan korkuyorum anne dedim. Her zaman bana destek oldu. Arkadaş gibiyiz. Her zaman arkamda olduğunu hissederim. Ona haksızlık mı bilmiyorum. Nazar vs korkum yok sadece yine kaybedersem diye söylemek istemiyorum. Daha önce saklayanlar için aman bi o hamile sanki dediklerini de duydum. Şimdi anneme 12 haftada söylesem kırılacak biliyorum biraz kırılgan birisi. Söylesem ağzında tutamaz. Eşimin annesiyle de aram kötü o da bunu fırsat bulup yakın olmak isteyecek. İş yerine söylesem terfi aldım bir sürü sorun olacak. 2 gün rapor aldım. Anksiyetem var her şeyi düşünüyorum
Ben de 12 dedim ama annem çok üzülür boşanmış anne aramız hep iyiydi mükemmel anneydi ona yaraşır evlat mıyım bilmiyorum. Ama annemin ağzını tutmayacağını biliyorumYani annenize söyleyebilirsiniz ama başkalarına söylemek istemiyorsanız söylemeyin. Ben kendime söz verdim 24. Haftaya kadar söylemeyeceğim çevreme
Sağlıkla kucağınıza alınYok ya kıyamam o benden çok istiyor bebek görünce gözleri parlıyor
Ben de ilk öğrendim babama anneme babaanneme kardeşime abime eşimin ailesine söyledim. Çok düzgündü hatta fetal sonucu düşükten sonra çıktı. Nasipİlki hamileliğimde beta değerini öğrenir öğrenmez herkese duyurduk . Maalesef 10. Hafta içinde kaybettim . Nazar diye birşey var herkes iyi gözle düşünmüyor . Nasip tabi ama duyurduğuma çok pişman oldum . 2. Hamileliğim i 12. Haftayı geçince ailelerle paylaştık. Şuankini de öyle . Ama şuan söylediğime de pişmanım . Ama anne başka annenizle paylaşın . Üzülür (
Çok teşekkür ederim inşallah söylemez. Ben tekrar düşükten millete açıklama yapmaktan çekiniyorum yaBenim annemde ağzında tutamaz, herkese söyler hamileliğimi öğrendiğimde daha kese bile gözükmemişti, eşimle söylemeyi düşünmüyorduk ama dayanamayıp sadece ailelerimize söyledik ve sıkı sıkı tembihledik bir süre kimse bilmesin diye annemde çatlasada söylemedi. Gerekçeleriyle birlikte annenize söylerseniz sizi dinleyecektir siz kimseye bir şey söylemeden söylemez. Bir de korkularınızı anlıyorum ama güzel düşünün güzel olsun, kötüyü çağırmayın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Evet ama sağlıklıydı fetal sonucu testler normaldi. Bu yüzden korkuyorum işte. Annem de böylr düşünür eminimyani genel itibariyle dr larin dedigi gibi sağlıksız bebekler dusukle kaybedilir. bebek sağlıksız ve dusecekse siz eşinize bile soylemeseniz yine olabilir ki yine ömrü varsa da yedi düvele duyursaniz sağlığı ile doğar. ben bu saklama işini anlamıyorum hele ki anneden. evet herkes bilmese olabilir ama anne bilmeli bence. kızım var ileride nasip olur o günleri gorursek ve ben 3 ay saklansa derim ki demek ki ben kızıma bir anne güveni veremedim ki benimle paylaşmadı. anneniz yerinde olmak istemezdim. evet haklısınız herkese söylerse kızarım ama saklamayı da vicdanıma sığdıramam yüzüne baka
Siz bu sefer hamileliğinizi çok güzel geçireceksiniz. Ben öyle hissediyorum ve inanıyorumÇok teşekkür ederim inşallah söylemez. Ben tekrar düşükten millete açıklama yapmaktan çekiniyorum ya
Tutamaz diyorsanız annenize de söylemeyin öyleyse :) yani anneme ben söylerim anne neticede ama kimseye söyleme dersem de söylemez. Ama bu kararınıza saygı duymayacak gibiyse söylemeyin niye söylemdin derse de bu fikrimizi söylersinizBen de 12 dedim ama annem çok üzülür boşanmış anne aramız hep iyiydi mükemmel anneydi ona yaraşır evlat mıyım bilmiyorum. Ama annemin ağzını tutmayacağını biliyorum