Hamileliği geç söylemek

• Konu Sahibi Konu Sahibi gisla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrik ederim. Sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah

Onun dışında size hak veriyorum. Fakat eşinizle ve annenizle paylaşın. Anneniz size her anlamda destek olur sizi rahatlatır.

Ben de 3 ay kimseye söylemedim. Sadece eşim ve annemin haberi vardı sonra 3 ay dolunca insanlara denk geldikçe söyledim.

Benimde öncesinde 2 düşüğüm vardı o buna sebep olmuştu. Hatta bazı akrabalarım bebeğim doğduktan 3 ay sonra haberdar oldular.. İyi de oldu.

Millete duyurunca sanki boynuma madalya mı takacaklardı herkes işinde gücünde zaten.

Çok teşekkür ederim benim önceden pcos belirtim yoktu hiç öğrenince panik oldum sanki rahmim bebek kabul etmeyecek gibi geliyordu. Anneme ilk gebeliğimi söylediğimde kimseye söyleme dediğim halde anlattı. Öğretmen öğrencilerine bile ben artık anneanneyim demiş. Bilmiyorum önce eşime söyleyeyim de kalp atışını bekledim derim

Çok geçmiş olsun

Bilmiyorum yarar mı teyzeme anında söyler onun kimseye söylemem dediği şey bu

Vitaminler iyi gelmis demek canim gecmis olsn bu arada hayirlisi olsun sana stress yapacak herseyden uzak dur

Muhtemelen çok heyecanlanmıştır, bu kez annenizle çok açık bir konuşma yapın. Bir önceki düşükten dolayı iyi hissetmediğinizi, kritik haftayı atlatana kadar rahatlayamayacağınızı anlatın. Aslında hiç kimseye söylemeyecektik ama senden saklamaya vicdanım el vermedi, anne kız birkaç hafta bunu sır tutalım diyerek anlatın, bence her anne anlar
Tabi yine de kendi annenizi en iyi siz bilirsiniz, bu konuşmayı yapsam dahi bir şey değişmez diyorsanız tam tersine de karar verebilirsiniz.
Pcos konusunda endişelenmeyin, pcos hiçbir zaman düşük nedeni değildir ve ilk gebeliklerde düşük oranı normalde de yüksektir.

Bi eşimle paylaşayım da söylerim herhalde. 10 gün önce içki içtim vs ondan korkum var işte. Annem kimseye demem dese bile dayanamaz çünkü hevesli biraz.

Eşime kesin söyleyeceğim. Ben de söylemek istemiyorum çoğu akrabaya. Ama böyle saklayınca bi sen doğuruyorsun sanki diyorlar milletin arkasından

İlki hamileliğimde beta değerini öğrenir öğrenmez herkese duyurduk . Maalesef 10. Hafta içinde kaybettim . Nazar diye birşey var herkes iyi gözle düşünmüyor . Nasip tabi ama duyurduğuma çok pişman oldum . 2. Hamileliğim i 12. Haftayı geçince ailelerle paylaştık. Şuankini de öyle . Ama şuan söylediğime de pişmanım . Ama anne başka annenizle paylaşın . Üzülür (

Yani annenize söyleyebilirsiniz ama başkalarına söylemek istemiyorsanız söylemeyin. Ben kendime söz verdim 24. Haftaya kadar söylemeyeceğim çevreme
Ben de 12 dedim ama annem çok üzülür boşanmış anne aramız hep iyiydi mükemmel anneydi ona yaraşır evlat mıyım bilmiyorum. Ama annemin ağzını tutmayacağını biliyorum

Ben de ilk öğrendim babama anneme babaanneme kardeşime abime eşimin ailesine söyledim. Çok düzgündü hatta fetal sonucu düşükten sonra çıktı. Nasip

Çok teşekkür ederim inşallah söylemez. Ben tekrar düşükten millete açıklama yapmaktan çekiniyorum ya

Evet ama sağlıklıydı fetal sonucu testler normaldi. Bu yüzden korkuyorum işte. Annem de böylr düşünür eminim

Çok teşekkür ederim inşallah söylemez. Ben tekrar düşükten millete açıklama yapmaktan çekiniyorum ya
Siz bu sefer hamileliğinizi çok güzel geçireceksiniz. Ben öyle hissediyorum ve inanıyorum

Ben de 12 dedim ama annem çok üzülür boşanmış anne aramız hep iyiydi mükemmel anneydi ona yaraşır evlat mıyım bilmiyorum. Ama annemin ağzını tutmayacağını biliyorum
Tutamaz diyorsanız annenize de söylemeyin öyleyse :) yani anneme ben söylerim anne neticede ama kimseye söyleme dersem de söylemez. Ama bu kararınıza saygı duymayacak gibiyse söylemeyin niye söylemdin derse de bu fikrimizi söylersiniz

Eşinize söyleyin,arkadaşları sonra düşünürsünüz. Kocanızdan neden saklıyorsunuz? Çok garip geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…