Merhaba dün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kalp atışını duydum doktor şimdilik sıkıntı olmadığını söyledi. Ama eylül başında düşük yaptım ve sonrasında pcos olabilirsin dedi doktor. Bence hala olabilirim. Bu yüzden tekrar düşükten çok korkuyorum. Annemin ve teyzemin düşüğü var. Genetikmiş gibi hissediyorum. Bu yüzden aile ve arkadaşlarımdan 3 aylık olana kadar gizlemeyi düşünüyorum. Daha eşim bile bilmiyor iş seyahetinde. Dönünce söylemeyi düşünüyorum. Ama ilk torun hatta kuzenlerim içinde de ilk torun ve insanlar beklenti içinde. İlk hamileliğimde herkes çok sevinmişti.
Bugün annem aradı biliyordu gittiğimi ne oldu diye söylemedim bu yüzden üzülüyorum çünkü annemle aram çok iyidir. Hiç sır saklamadım. Ve o da biliyor istediğimi. 6-7 gün önce dertleştik aramaktan korkuyorum anne dedim. Her zaman bana destek oldu. Arkadaş gibiyiz. Her zaman arkamda olduğunu hissederim. Ona haksızlık mı bilmiyorum. Nazar vs korkum yok sadece yine kaybedersem diye söylemek istemiyorum. Daha önce saklayanlar için aman bi o hamile sanki dediklerini de duydum. Şimdi anneme 12 haftada söylesem kırılacak biliyorum biraz kırılgan birisi. Söylesem ağzında tutamaz. Eşimin annesiyle de aram kötü o da bunu fırsat bulup yakın olmak isteyecek. İş yerine söylesem terfi aldım bir sürü sorun olacak. 2 gün rapor aldım. Anksiyetem var her şeyi düşünüyorum