Hamileliği geç söylemek

• Konu Sahibi Konu Sahibi gisla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok geçmiş olsun canım benim de 10 haftalıktı. Mutsuz olacaklarını sanmıyorum beklenti var ama ben de korku oluştu
Pcosla düşüğün bir alakası yok,pcos hamile kalmayı güçleştirebilir sadece

Tebrik ederim, sağlıkla kavuşun bebeğinizle
Pcos ve düşük birbiriyle bağlantılı değildir. Hala pcos olduğumu düşünüyorum demişsiniz bu zaten düzelebilen bir durum değildir yani hep öyle kalacak.
pcos gebe kalmayı bir miktar zorlaştırabilir ama düşüğe ya da anomalili doğuma neden olmaz.
Anneniz gerçekten herkese söyleyecekse saklayabilirsiniz ama kız annesiyim kızımın gebeliğini 3 ay sonra herkesle aynı anda öğrensem kalbim çok kırılırdı.

Ben olsam bu durumda söylemem. Hassasiyetine kimsenin saygısı yok.

Merhaba aynı durumları yaşamışız stres olma 11. Haftadan bildiriyorum Eşine söyle ama anneniz ağzında tutamayacaksa söylemeyin tabi bizim anneler baba görümceler ve eşim biliyor şuan hala etrafa söylemedik söylemek zorundada değilsiniz bir kaç kişi kilo almışsın filan ağız aradı kış yiyip içip oturuyoruz napalım diyip geçiştirdim çok rahatsız olursanız psikiyatri desteği alın stresle bebeği etkilemeyin boş yere sağlıkla doğar inşallah

Söyleme. Bende ilkinde söylemiştim düşük bayrama denk geldi hayırlı olsunlar geçmiş olsunlar karıştı bırbirine.ikinciyi de covid zamanı sıkıntılı hastamız vardı kaynanama moral olsun diye söyledim anneme de tabi. Oda düştü gitmis kürtaj oldu diye oğluna söylemiş. Üstüne vazife gibi bak anilarim depresti üçüncüyü sadece anneme söyledim biraz büyüyünce kv

Bence eşinize erkenden söyleyin ama kimseye söylemesin

Annenize de söylemeyin , alınsa bile o sizi affeder gönül koymaz , söylemedim çünkü kaybedersem üzülürsünüz size bunu yaşatmak istemedim dersiniz. Hiç takmayın bu konuyu ama eşiniz direkt bilmeli

Bence iyi düşün iyi olsun senin pko olman ve gebe olman şuan ben ve diğer pko arkadaşlara bir umut ve eşine söyle tabi eğer annene söylemek istiyosan ona da söyle fakat kaynana konusunu iyi anlıyorum dışla saygıda kusur et demiyorum fakat anlaşamadığın insanlara söyleme zaten. Yada eşinle aranda kalsın dicem ama affedersin erkekler kadınlardan beter olmuş ağızlarında bişey durmuyo annesine söyler yüzde yüz .. senin kendi kararın ve fikrin buna herkes saygı duymalı allah kimsenin kucağını da boş bırakmasın kötü düşünme iyi düşün kucağına alırsın allahın izniyle vardır bir hayır

Bende böyle düşünüyorum diğer kişiler sadece stresee sokar stressten uzak dursun

Bu sizin bebeğiniz. İstediğiniz zaman söyleyeceksiniz tabi ki. Ben çok iyi anlıyorum sizi. İnsan tekrar düşük yapmaktan korkup, tekrar bebeği kaybettiğinin haberini vermek istemez. Bence siz riskli dönem geçene kadar söylemeyin ailelere ama eşinize söyleyin.

Annene söyle kimseye söyleme de canım sen de, hastaneye gittiğini söylemesen hadi gizle diycem de

Eğer anneniz ile böyle bir ilişkiniz varsa ve söylemezseniz çok kirici bence. İş yeri konusunda da hamile olmak çalışmaya engel bir şey mi ki?

Son düzenleme:
Bence eşinize söyleyin hem onun da çoğucu hem de acil bir durumda bilgi sahibi olan biri olmalı. Annenize de bize söylediğiniz gibi korktuğunuzu söylersiniz bence anlar

Canım allah inşallah yakın zamanda sana da nasip eder. Eşime tabii söyleyeceğim ama şuan yurtdışında. Benim babam yazın kalp krizi geçirdi ondan sonra ben sağlıklı beslenmeye başladım spora gittim antidepresanı bıraktım doktor vitamin verdi prenatal b12 d vitamini omega 3 onun etkisi bence. Ama daha bu yılbaşında içtim bilmiyordum.

Affetmeyebilir...

Bence eşinize söyleyin hem onun da çoğucu hem de acil bir durumda bilgi sahibi olan biri olmalı. Annenize de bize söylediğiniz gibi korktuğunuzu söylersiniz bence anlar
Eşime söylemeyeceğim nereden çıktı ya ona tabii ki söyleyeceğim

Yani annenize söyleyebilirsiniz ama başkalarına söylemek istemiyorsanız söylemeyin. Ben kendime söz verdim 24. Haftaya kadar söylemeyeceğim çevreme

Benim annemde ağzında tutamaz, herkese söyler hamileliğimi öğrendiğimde daha kese bile gözükmemişti, eşimle söylemeyi düşünmüyorduk ama dayanamayıp sadece ailelerimize söyledik ve sıkı sıkı tembihledik bir süre kimse bilmesin diye annemde çatlasada söylemedi. Gerekçeleriyle birlikte annenize söylerseniz sizi dinleyecektir siz kimseye bir şey söylemeden söylemez. Bir de korkularınızı anlıyorum ama güzel düşünün güzel olsun, kötüyü çağırmayın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

yani genel itibariyle dr larin dedigi gibi sağlıksız bebekler dusukle kaybedilir. bebek sağlıksız ve dusecekse siz eşinize bile soylemeseniz yine olabilir ki yine ömrü varsa da yedi düvele duyursaniz sağlığı ile doğar. ben bu saklama işini anlamıyorum hele ki anneden. evet herkes bilmese olabilir ama anne bilmeli bence. kızım var ileride nasip olur o günleri gorursek ve ben 3 ay saklansa derim ki demek ki ben kızıma bir anne güveni veremedim ki benimle paylaşmadı. anneniz yerinde olmak istemezdim. evet haklısınız herkese söylerse kızarım ama saklamayı da vicdanıma sığdıramam yüzüne baka baka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…