Eşim iş seyahetinde bu pazartesi dönüyor diye söylemedim ondan saklamayacağımEşinize bile söylememişsiniz, bu büyük haksızlık bence.
Endişeleriniz ve korkularınız var anlıyorum ama bu korkuyla bir yere varamazsınız. Kendinizi olumsuzluğa itersiniz sadece.
İyi gün var kötü gün var. Size destek olacak insanlardan bu durumu gizlemeniz bana yanlış geldi. Özellikle eşinizle empati yaptığımda…
Siz de empati yaparsanız belki fikriniz değişir.
Evet ama annem bunu herkese söyleyecek ve tekrar düşük olursa saçma sapan konuşacaklar zaten 5 senedir yapmadık. Genelde yoksa olmuyor mu diyorlar sinirim bozuluyorInsan annesine soylemez mi yahuu, anneye soylememk gibi bir sey ne sebepten olursa olsun olamaz. Koskoca bir yanlis yapiyorsunuz su anda.
Merhaba dün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kalp atışını duydum doktor şimdilik sıkıntı olmadığını söyledi. Ama eylül başında düşük yaptım ve sonrasında pcos olabilirsin dedi doktor. Bence hala olabilirim. Bu yüzden tekrar düşükten çok korkuyorum. Annemin ve teyzemin düşüğü var. Genetikmiş gibi hissediyorum. Bu yüzden aile ve arkadaşlarımdan 3 aylık olana kadar gizlemeyi düşünüyorum. Daha eşim bile bilmiyor iş seyahetinde. Dönünce söylemeyi düşünüyorum. Ama ilk torun hatta kuzenlerim içinde de ilk torun ve insanlar beklenti içinde. İlk hamileliğimde herkes çok sevinmişti.
Bugün annem aradı biliyordu gittiğimi ne oldu diye söylemedim bu yüzden üzülüyorum çünkü annemle aram çok iyidir. Hiç sır saklamadım. Ve o da biliyor istediğimi. 6-7 gün önce dertleştik aramaktan korkuyorum anne dedim. Her zaman bana destek oldu. Arkadaş gibiyiz. Her zaman arkamda olduğunu hissederim. Ona haksızlık mı bilmiyorum. Nazar vs korkum yok sadece yine kaybedersem diye söylemek istemiyorum. Daha önce saklayanlar için aman bi o hamile sanki dediklerini de duydum. Şimdi anneme 12 haftada söylesem kırılacak biliyorum biraz kırılgan birisi. Söylesem ağzında tutamaz. Eşimin annesiyle de aram kötü o da bunu fırsat bulup yakın olmak isteyecek. İş yerine söylesem terfi aldım bir sürü sorun olacak. 2 gün rapor aldım. Anksiyetem var her şeyi düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım benim de 10 haftalıktı. Mutsuz olacaklarını sanmıyorum beklenti var ama ben de korku oluştuEkim ayında düşük yapmış biri olarak 3 ayı doldurana kadar kesinlikle söylemenizi tavsiye etmem.Esinize yüz yüze söylemek istediğinizi düşündüğüm için ona yorum yapmiyorum ama benim görüşüm böyle.Cunku ben iyi niyetli diye düşündüğüm insanların mutlulugumdan haz edemediklerini gördüm l.
Annemin ağzı durmaz çünkü çok istiyor 1 gün geçmeden teyzeme söyler. Babaannem ilk gebeliğimde milleti telefonla arayıp haber vermişti. Babam hikaye paylaştı. yapma desem anlamazlar ki onlara göre düşük vs çok doğal üzülmek saçmaAnne bana eş annesi babasina söyleyip başka kimseye duyurmayacagiz diye tembihleyebilirsiniz
Söylememenizi haklı buldum. Kendinizi hazır hissettiğiniz de paylaşır, sürpriz yaparsınız anneciğinize, eminim anlayışla karşılayacaktır. Tebrik ederim bu aradaMerhaba dün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kalp atışını duydum doktor şimdilik sıkıntı olmadığını söyledi. Ama eylül başında düşük yaptım ve sonrasında pcos olabilirsin dedi doktor. Bence hala olabilirim. Bu yüzden tekrar düşükten çok korkuyorum. Annemin ve teyzemin düşüğü var. Genetikmiş gibi hissediyorum. Bu yüzden aile ve arkadaşlarımdan 3 aylık olana kadar gizlemeyi düşünüyorum. Daha eşim bile bilmiyor iş seyahetinde. Dönünce söylemeyi düşünüyorum. Ama ilk torun hatta kuzenlerim içinde de ilk torun ve insanlar beklenti içinde. İlk hamileliğimde herkes çok sevinmişti.
Bugün annem aradı biliyordu gittiğimi ne oldu diye söylemedim bu yüzden üzülüyorum çünkü annemle aram çok iyidir. Hiç sır saklamadım. Ve o da biliyor istediğimi. 6-7 gün önce dertleştik aramaktan korkuyorum anne dedim. Her zaman bana destek oldu. Arkadaş gibiyiz. Her zaman arkamda olduğunu hissederim. Ona haksızlık mı bilmiyorum. Nazar vs korkum yok sadece yine kaybedersem diye söylemek istemiyorum. Daha önce saklayanlar için aman bi o hamile sanki dediklerini de duydum. Şimdi anneme 12 haftada söylesem kırılacak biliyorum biraz kırılgan birisi. Söylesem ağzında tutamaz. Eşimin annesiyle de aram kötü o da bunu fırsat bulup yakın olmak isteyecek. İş yerine söylesem terfi aldım bir sürü sorun olacak. 2 gün rapor aldım. Anksiyetem var her şeyi düşünüyorum
Konuştum zaten beklemediğim bi gebelikti. Kan testleri vs normal k panik yok dedi. Kalp atışını da duyduk.Bence söyleyip söylememekten ziyade genetik olduğunu düşünüyorsanız doktorla görüşüp, durumu izah edip düşük için tedbir almalısınız. Sonra düşünürsünüz kime söyleyeceğinizi.
Tebrik ederimm öncelikleMerhaba dün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kalp atışını duydum doktor şimdilik sıkıntı olmadığını söyledi. Ama eylül başında düşük yaptım ve sonrasında pcos olabilirsin dedi doktor. Bence hala olabilirim. Bu yüzden tekrar düşükten çok korkuyorum. Annemin ve teyzemin düşüğü var. Genetikmiş gibi hissediyorum. Bu yüzden aile ve arkadaşlarımdan 3 aylık olana kadar gizlemeyi düşünüyorum. Daha eşim bile bilmiyor iş seyahetinde. Dönünce söylemeyi düşünüyorum. Ama ilk torun hatta kuzenlerim içinde de ilk torun ve insanlar beklenti içinde. İlk hamileliğimde herkes çok sevinmişti.
Pek anlayacağını düşünmüyorum çünkü biraz fazla hassas alıngan. Bu aralar daha da hassas. Ben abartıyorum ve kötüyü çağırıyorumSöylememenizi haklı buldum. Kendinizi hazır hissettiğiniz de paylaşır, sürpriz yaparsınız anneciğinize, eminim anlayışla karşılayacaktır. Tebrik ederim bu arada
Eşime söyleyeceğim de gelmesini bekliyorumTebrik ederimm öncelikle
Bence eşinize ve annenize söyleyin. Tekrar düşük olma durumunda sizin ihtiyacınız olan destek ve şefkati yine onlardan alacaksın.
Ailenden bu güzel haberi doya doya yaşayacakları 2-3 ayı esirgeme bence.
Şu durumda hassas olma önceliği size ait, kendinizi nasıl rahat ve mutlu hissedekceniz öyle davranın.Pek anlayacağını düşünmüyorum çünkü biraz fazla hassas alıngan. Bu aralar daha da hassas. Ben abartıyorum ve kötüyü çağırıyorumben anne olsam ben de üzülürdüm herhalde
Evet ama annem benim için önemli. onu bile bile kıracağım. Söylesem ağzını tutmayacak. En azından ilk trimester geçsin dedim. 6 gün önce de sende tuhaflık var çok solgunsun ne oluyor dedi.Şu durumda hassas olma önceliği size ait, kendinizi nasıl rahat ve mutlu hissedekceniz öyle davranın.
Malesef heyecan 0 daha çok korkuyorumİçiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın eşinizle beraber yaşayın heyecanınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?