Hamileliği geç söylemek

• Konu Sahibi Konu Sahibi gisla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence çok doğru değil saklamak yani düşünsenize kardeşiniz size diyor ki ben üç aylık hamileyim nasıl hissedersiniz? Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Bence çok doğru değil saklamak yani düşünsenize kardeşiniz size diyor ki ben üç aylık hamileyim nasıl hissedersiniz?
Evet bu da kötü ama 10 haftalıktı hiçbir şey yoktu testleri yapıldı. Hatta fetal dna sonucu düşükten sonra geldi. Ve ben gebelik olarak ihtimal vermedim kasımda eşim yine iş seyahetindeydi reglim düzensizleşti doktor pcos dedi. Hamileyken içtim yüzmeye gittim. Bu yüzden çekiniyorum

Yani peki şimdi söylemeseniz annenize en erken ne zaman söylemeyi düşündünüz? Kaç haftalıkken mesela

Ben uc aylikken soyledim herkese. Daha once dusugum oldugu icin esimde cok korkmustu saklamaya karar verdik oda bende. Ailelere dahi soylemedim.uc aylik oldu ilk ben ailelere soyledim. Bir hafta sonra kanama basladi Allahtan doktor hemen ilac verdi yatis verdi cok sukur suan saglikli bugunleri gorebildim anneniz dahi olsa uc aylik olanada kadar saklayin. Sadece esiniz bilsin. Bende kaybedersem uzulurum doye soylememistim.o yuzden gizli kalsin derim.rabbim saglikla kicaginiza almayi nasip etsin

Anneniz üzülmedi mi tepki almadınız mı

Hamileliğimi eşimle beraber çikolata kistim için gittiğimizde öğrendik.
3 aylık olana kadar anne & babama, 4.5 aylık olana kadar başka kimseye söylemedim. Karnım çıkmadığı içinde sıkıntısız ilerledi sürecim.
Şahsen 3 aya kadar saklamak bana abes gelmedi, bebeğin tutunup tutunmayacagi belli olmuyor çünkü.

Evet ama annemin acayip takacağını biliyorum. Ben de iş yerine 9 aylık gibi söylesem suç mu acaba

Evet ama annemin acayip takacağını biliyorum. Ben de iş yerine 9 aylık gibi söylesem suç mu acaba
Annene söylemek söylememek konusunda bişey diyemiyorum cnm ama iş yeri bir süre sonra karnından anlar ayrıca etik olarak geç olmadan söylemen gerekiyor.
Benim çevredekilere geç söyleme nedenlerimden biri sakat doğum ihtimaliydi. Kürtaj önerilmişti. Ne yapacağıma karar verdikten sonra iş yerine ve çevreye söyledik.

Benim annemin ağzı sıkı değildir. Hamile olsam 3 aya kadar saklayabilirim. Kendisi anlar, orası ayrı Düşük riski varsa ve sizi üzeceklerse saklayın eşinizle. Millete ne sizin hamileliğinizden?

Evden çalışıyorum ya ama yeni terfi aldım. Biraz daha tecrübem olsun diye 1-2 sene istemiyorum dedim. İş yerine de söyledim bunu. Yarı yolda bırakmam diye. Ama pcos diyince doktor saldım sanırım

Evden çalışıyorum ya ama yeni terfi aldım. Biraz daha tecrübem olsun diye 1-2 sene istemiyorum dedim. İş yerine de söyledim bunu. Yarı yolda bırakmam diye. Ama pcos diyince doktor saldım sanırım
Bişey olmaz bende işe başladıktan 2 ay sonra hamile kaldım... istediğim bir durum değildi ama oldu. Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı

Benim annemin ağzı sıkı değildir. Hamile olsam 3 aya kadar saklayabilirim. Kendisi anlar, orası ayrı Düşük riski varsa ve sizi üzeceklerse saklayın eşinizle. Millete ne sizin hamileliğinizden?
Benimki de yeni senin betin benzin solmuş hasta gibisin doktora git vitaminlerin kötü herhalde dedi. Laf arasında pcos için doktora gidicem yine gecikti kilo mu alıcam dedim. Biraz da ağladım bebeğim olmayacak diye dün aradı tekrar çağırdı dedim. Millet umurumda değil de annem üzülür biliyorum kırılır. Offf

Bişey olmaz  bende işe başladıktan 2 ay sonra hamile kaldım... istediğim bir durum değildi ama oldu. Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı
Evet de istifa edip 2 sene bakarım diyorum. 6 senedir aktif çalışıyorum ve kurumum zor alım yapıyor şartları maaşı çok iyi. Nasip artık

Anneniz üzülmedi mi tepki almadınız mı
Dediki neden soylemedin salakmisin ben bilsem kime soylerdim dedi herkese soylerdin sevincten dedim simdi herkese bu salak uc aylikken soyledi nerdeyse cocuk dogacak oyle ogrendik diyor

Dediki neden soylemedin salakmisin ben bilsem kime soylerdim dedi herkese soylerdin sevincten dedim simdi herkese bu salak uc aylikken soyledi nerdeyse cocuk dogacak oyle ogrendik diyor
Benim annem kafaya çoook takar çünkü boşanmış bir anne uzun süre tek uğraştı. Ve çok iyi aramız. Soğukluk girer mi bilmiyorum

Açılın ben evli kız annesiyim :)

Eğer kizim benden saklasa gerçekten ama gerçekten cok üzülürüm ömür boyu da unutmam ve evet gerçekten arama soğukluk girer onunla
Ama bana dese ki annecim nolur 3 aylık olana kadar kimseye demeyelim tamam derim bunda ne var da
Kısacası lütfen söyleyin empati yaptım üzüldüm
Rabbim sağlıklı biçimde kucağınıza almak nasip etsin amin

Benim annem kafaya çoook takar çünkü boşanmış bir anne uzun süre tek uğraştı. Ve çok iyi aramız. Soğukluk girer mi bilmiyorum
Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah .

Söylemeyin derdim ama yazdıklarınızdan sonra söylemeniz lazım bence.
Buraya yazdığınız korkularınızı annenize anlatsanız işe yaramaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…